Sepet diyorsunuz yani hocam :)
Dikkat edelimde sepetin alti cikmasin...
Printable View
bahsettiğim kesim banka üzerinden alanlar hocam,tfx zaten açık,dünkü düşüşte dolar tepki görmeden 40 kuruş neredeyse geriledi bu fırsat bankalar açıkken olsa kimse kaçırmazdı ben kaçırmazdım en azından,hafta sonu ve diğer tatillerde banka üzerinden makas çok yüksek oluyor o yüzden işlem yapamıyoruz tfx için de kendime güvenmediğim için girmiyorum ,ben %35 civarı dolardayım kalanlar ppf'de duruyor fırsat bulunca bozup alırım 6.20 den bozayım 5.65 olur yine alırım dünyasında değilim onu yakalayan zaten ermiş filandır,ama yıllık bazda düşününce tepe noktalarda olmadıktan sonra dolarda olan zarar etmedi sadece acele eden ya da panik yapan zarar etti,şimdi ben 3.48 den 4,81 den 5.72 den 5.89 dan elimde dolar tutuyorum bunca zaman aldığım dolar faizini de ayrıca aldım,bunun dışında birçok defa da al sat yaptım ama hiçbir zaman terste kaldığımda satmadım,örneğin dolar 5.15 lere kadar düştüğünde ben çoktan düştükçe almaya başlamıştım ve 5.41 idi ortalamam 5.74 te sattım sonra 6.20 e kadar gitti kısmet,şimdi de öyle düşünüyorum düşerse alırım çıkarsa zaten elimde yeterli dolar var,bunun için de günlük faizde ya da günlük ppf'de devam ediyorum.
Petrol dibi bulunca yada biz o kanaate varırsak Ak portföy petrol fonu alınabilir, ama onu sepete koymamak lazım etrafa bulaşıyor.:)
Geçen yumurtaya yatırım yapmıştım(30'lu aldımdı), ben aldıktan sonra Irak alımı kesince fiyatı %50 düşmüş, bu gün BİM'de gördüm, sudan ucuz yumurta.Külliyen zarar ettim.Emtia seçerken dikkat edecem artık:)