Yine de aldığın oranı düzenli olarak paylaş. Herkes zaten paylaşmış gerek olmaz diye düşünmemek lazım.
Printable View
Rodeo Ankara 150K+TL 45 gun %14.50, 200K+ USD 32 gun %3.85 bağlandı.
vakıfbankta bulunan dolar hesabımı her ay düşen miktarlarda faiz çalıştırmasından dolayı(2-3 aydır defter işletmemiştim 1.15 düşürmüş)çekmek istediğimi bir hafta öncesinden söylememe rağmen günü geldiğinde;e işte biz unutmuşuz siz kesin çekecem dememiştiniz masallarıyla 3 gün daha bekletip nihayetinde genel müdürlüğe şikayet etmem sonucu almış bulunmaktayım bu kadar ciddiyetsiz,hantal bir bankayla nasıl çalışıyor işadamları hayret ettim bir daha asla kapısına dahi uğranılmayacak bir banka insanı sinir stres sahibi yapar..
geçmiş olsun.
Surdaki bazi dolar yorumlarini gorunce hakkaeten beni bi gulme aliyo :) son donemdeki dolar cikisinin sebebi hukumetin bankalarla yaptigi toplanti falan degil ohal uzatilmasinaz az sure kala hep bi yukari hareket yapmis acin inceleyin 1 yillik o donemleri .....spek ustaca davrandi tamda gelismekte olanlanlarin paralarinin deger kaybettigi doneme denk getirdi.....yil ici en dusuk degerden kayiplar noldu bu hafta
..
..ruble %10 tl %5 real. %9 rand %12 .....peki 2 gundur noldu real ruble deger kazandi tl de deger kazandi ...son donemde ruble ile korealasyon icinde...o bakimdan fazla neden aramaya gerek yok...
.....................