Bu gün de güzel dövdüler , ama bu gün alış yapmışam , bir daha nah döverler ,benim için burası diptir ,aksi olursa bir daha buraya yazmam
yazın bir kenara:)
ytd
Printable View
Bu gün de güzel dövdüler , ama bu gün alış yapmışam , bir daha nah döverler ,benim için burası diptir ,aksi olursa bir daha buraya yazmam
yazın bir kenara:)
ytd
BIST de senden daha adisi var mıdır acaba ?
Şanın arşı aştı Dohol
DOHOL 2,91
DD 3,75
PD/DD 0,8
Net Kâr 719,9
Net Yabancı Para Pozisyonu 3.173.760.000
Teşekkürler gerizekalı spekler.
Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Bu gün , alanlar genellikle bir kademe üzerine satmak için sıraya girmediler
en fazla alan bank of , ayrıca credit de alım yapması olumlu yanları
Eğer ,bu gün alanlar yarın dökülmezlerse bilanço fiyatlamasına geçildi yükseliş sürer diyebiliriz ,aksi olursa bilançoyu görünceye kadar bir halt olmaz
borsadaki istiraklerinin piyasa degerleri dolar bazli
gwind-300 milyon dolar
dobur-120 milyon dolar
mipaz-75 milyon dolar
ditas-50 milyon dolar
celha-25 milyon dolar
toplam 575 milyon dolar
ve bunlara sahip olan dahasi borsada olmayan daha onlarca sirketi olan dogan holdingin piyasa degeri 550 milyon dolar. yazacaklarim bu kadar hakim bey.
not-kasasindaki nakit 380 milyon dolarda cabasi
İNFO bu hissenin yakasına öyle bir yapışmış ki , kendine spek misyonu bile biçmiş ,hisse aşağı giderken en önde info vardır bol bol açığa satar ,kimsede kış kış demez çünkü satış kademelerini şişirir ,hisse yukarı giderken de kırıntı da olsa alım yapar
Netice de adamlar hissenin hareketinin ruhunu biliyorlar
İNFONUN bu hisseden gitmesi için sağlam bir habere , veya bilançoya ihtiyacı var değilse bu döngü devam edip gider
Tabi İNFO yu suçlamıyorum o olmazsa başkası olacak , en büyük dez avantajı yabancı her yükselişi çıkış olarak görüyor 300 milyon lottan 92 milyona kadar düşmüş ,her hissede çıkıyorlar ama bunda açık ara daha fazla...
Dohola yapılan bu muamelenin aynısını geçmişte Tekfene yaptılar hisse 27 lira iken kötü bir bilanço açıkladı diye yıllarca hisseyi 13 lerde süründürdüler ,daha yeni yeni 27 lere yaklaştı