O dönemlerde Buzdolabı yoktu ambulansı en şanslı ce şakasından tanıyorduk
Printable View
Erdoğan: 15 yıl önce evlerde fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi bulunabiliyor muydu?
https://www.youtube.com/watch?v=B3G6CWYZPl8
büyük bir kamu hizmeti yaparak ben video yu buldum.. 2:46 dan itbaren dinleyin.. ben hala arasıra dinlerim.. hahhhaaaa..
70 80 90 yılları örnek gösterirken forumda sizden izin almamız gerektiğiyle ilgili forum aydınlatma bölümünde bir bilgi bulunmuyor gibi.Yok bilgi ve iade paylaşmı için kontrol merci siz iseniz; bir daha dikkat edelim! Muhayese edebilmek için önce görmek yaşamak ve gördüklerini yorumlama kapasitesine haiz olmak gerekir."herkesin aklı kendine ise bırak da ifade etsin."
40-50 yıl oncesine gideceksen taşdevrine kadar geri git.. haaaahhaa.. komedi.. akape 20 yılda ülkeyi berbat hale getirmiş, bunlar 50 yıl oncesinden bahsediyorlar burada..
Kendinizi küçümsemeyin arkadaslar. Damat bakan bey cıkıp demedimi reis uzay yol yapıyorum dese inanacak kitle var diye. Acın youtube bakın.
Zekanızla dalga gecıyorlar ama biri gelip elektrık süpürgem yoktu 1997 de şimdi süpürgem var dıyor. Bolluk bu değil arkadaslar. Abd de insanlar 6 ay asgari ücretle alman malı arac alıyorlar. Kendı parasıyla borclanmadn. Sende alırsan bolluk bu. Senın elıne kredi kartını vermısler istediğini alıyorsun bunu bolluk zannedıyorsun zengınlık zannedıyorsun .
1940 daki araba sayısı 1920 den fazlaydı..
1960 daki araba sayısı 1940 dan fazlaydı..
1980 deki araba sayısı 1960 dan fazlaydı..
2000 deki araba sayısı 1980 den fazlaydı..
2020 deki araba sayısı da 2000 den fazladır..
normal şeyler.. kapasite bu kadar olunca araba sayısı fazlalaşmış diye ülke gelişti sanıyor bazıları.. arap ülkelerine bak son model ferrariler var zenginlik had safhada ama geri kalmış ilkel ülkeler hepsi. gelişme kalkınma başka bir şey ve anlayacağınıza ihtimal vermiyorum..