https://i.hizliresim.com/YhXxSp.png
Printable View
UNLU Goodyear'a daldı, izliyordum 5,53 den 5,68 e gitti birden.
Elektirkli arabadan etkilenmeyecek nispeten emek yoğun ve klasik bir sektör, dolar bazında değerini koruma ihtimali yüksek ama o da çok artmış.
tespitleriniz çok yerinde eyvallah
işlem yaparken olumlu yazılanlardan hiç ilham almadan bodozlama dalardım bir kaç senedir gerçekleri az çok görüyorum şayet işlem yapmaya başladığımda yine eski alışkanlıklar ortaya çıkar uygularsam ben akıllanmış sayılmam
benim yakınımda olursanız enseye okkalı bir tokat indirin ki aklım başıma geliversin...
iki seyde islem.yapiyorum eurusd ve hisse vadeliler en basarili sonuc eurusud oluyor teknigide temelide adam gibi isliyor isi bilenin kazanmamasi zor
bi sey cok onemli sabir ve acele etmemek...sabirli olacaksin aceleci olmayacaksin alanlar satanlar iyice yorulacak kavga bitmeye yakin kimin kazandigi ortaya cikinca gireceksin
ASELS fişi çekilde gibi, reklamasyon zamanını iyi kullandılar.
2019 aralik ayinda şimdiki fiyatla 9.5 dan maliyetlendim herkes küfrediyordu başlıkta açın bakın. Şimdi gelmiş iki katına ( ben 15 lerde çıktım ) biraz dursun oyalansin cok güzel şirket ülkemizin göz bebeği ama borsa başka bir şey. Güzel ihracat haberleri gelir inşallah da hiç arkasına bakmadan gider ama konjonktürde zor tabi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.