Sana ve herkese iyi geceler diliyorum.
Akşam üzeri uyudum bakalım ne zaman uykum gelecek.
Printable View
Geçen Cem Yılmaz çocuğu ile pişti oynarken resmini yayınlamış.
Oyun bir gerçek, bir ara oyun programı yazan şirketler yatırımcılara satıldı. Amiga, Commodore, Atari vs sayesinde bilgisayarlar evlere girdi gelişti, yoksa hesap makinası yetiyordu. Şimdi e-spor filan deniyor.
TV'de Cübbeli Hoca eskiden satranca izin vermiyorduk şimdi kafayı geliştirsin diye izin veriyoruz diyordu.
Zamanında poker vs oynamak lazımmış, hile yapmayı bilmesen de hileleri çözmeyi bilmek gerekir.
Briç güzel bir oyun ama 4 kişi gerekiyor öğrencilikte uygun.
Şimdi yanda da twitterda da oyunlar çıkıyor sürekli içinde silah vs var, çok bir faydası olan bir şey olarak düşünmüyorum.
Borsada da çoğu kişi oyun için var. Oyun ile kumar (game vs gamble) fark olması gerekir. Oyunun asıl amacı oyun oynamak hem vakit geçirmek hem kendini geliştirmek ama kumarda esas olan yeterli bir seviyeye geldiğini düşünerek kazanç ummak kayıpları göze almak diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim.
Yani cennette bu borsa gibi şeylerin olması gerekir. Orada tavan taban yapmak nasıl oluyor insan merak eder yani saçma bir görüş değil.
INGRAM BILISIM - INGRM(eski ismi armada ) bu hisse 10 TL de geziniyordu....bugün baktığımda 1012 TL ve tavan....şimdi burada bu hisseyi alanlar bu şirket battığında ağlayanlar haklı mı sizce......
günaydın esnaf hayırlı işler
CDS'in bugünkü değerini ve % değişimini verebilecek var mı ?
investing % -8 gösteriyor... o geçen haftaki değer sanırım
oyunların en güzeli.. eşli batak... birde üfüren bir ortağın varsa, yemede yanında yat :yahoo: elinde ne varda 9 diyorsun, yok bilmem as kıza soktun bizi... döğüş kavga tüter :drunk:
bugün internete maşşallah... bağlandı, kopmadı hala... anlık tradelerle palacıkı biraz ütek