Ülkeyi dindar zihniyetli siyasiler yönettiği için hep bunlar konuşuluyor olabilirmi sebebi acaba
Borsanın bile gururu kalmadı güzel habere sevinemiyor bile bunu sorgulamalı insan önce
Printable View
Ülkeyi dindar zihniyetli siyasiler yönettiği için hep bunlar konuşuluyor olabilirmi sebebi acaba
Borsanın bile gururu kalmadı güzel habere sevinemiyor bile bunu sorgulamalı insan önce
Son dakika: İstanbul'da pazartesi okullar 10'da açılacak!
Son dakika haberi... Bakan Tekin İstanbul'daki okul saatleri için yaptığı duyurusunda yeni bir gelişmeyi paylaştı. İstanbul'da Pazartesi günü okullar 10:00'da açılacak.
bu malzemeyi verip gereksiz yere KOLTUK için savaş veren siyasetçilere yazın bunları , yönetmek için aday olanlar sizin benim cebimdeki paraları yanlış kullanıp ekonomiyi bu duruma sokuyorlarsa , alıştıkları KONFOR gitmesin diye son 3-5 ayda hukuk dışı işlerle ülke gerilip iç siyasetin hiç ateşi düşmüyorsa bunun sorumlusu kim , bakın 30 günde %20 den falz yukarı giden borsayı 2 günde tahtalarda %15 aşağı çektiler neden kendi ikballleri için yaptıkları siyasetten buradakiler yatırımcıysa neden konuşmasın siyaset her şey doğru yönetilse , ekonomi iyi olsa şirketleri konuşur , uzun vade yatırımcı olunur , büyüyen şirketler bakılır ama yok kendilerine yarattıkları tezgah içinde dönen bir borsa yaratıldı burada oynayın diyorlar.
Hala borsa siyasetten bağımsız diyen adamlar var. Tek tuşla ilaç sektörünü inşaat sektörünü madenciliği bankacılığı tak diye devre kestiren hangi dinamiklermiş anlatsınlar da görelim. 550 şirket aynı anda kötü bilanço mu göndermiş? Ben bilmiyorum anlatsınlar bilelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhbir
@ajans_muhbir
·
5d
Görev süresinin dolmasına 12 gün kalan Ali Erbaş, ‘süper emekli’ olacak.
Erbaş, 101 bin TL emekli maaşı ve 2.3 milyon TL ikramiye alacak. (Sözcü - Deniz Ayhan)
ondan sonra şükür edenlerden olun diyor 14.000 tl alanlara :)
Daha öncede ben bununla ilgili yazı yazmıştım okumamış galiba yada dikkate almamış önemli değil
Sindoma yazmış işte ne güzel bok zihniyet borsanın içine sıçmış sonrada nerede kalmış borsacılar sen başındaki bokları temizle tabandakilerle beraber bak nasıl borsanın şahları çıkıyor buradan
Dediğin gibi neyse boşver diyelim