Dow gevşer artık. Buraya kadar şimdilik. İyice ısındı motor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dow gevşer artık. Buraya kadar şimdilik. İyice ısındı motor
Basit Hareketli Ortalama: istenen periyotta oluşan fiyatların (mesela 5 gün) toplanıp, periyot sayısına (beş) bölünmesiyle, (her periyot aynı ağırlığı taşır)
Ağırlıklı Hareketli Ortalama: yakın dönemdeki fiyatlara daha fazla ağırlık verilmesiyle
Üssel Hareketli Ortalama: Yakın dönemdeki fiyatlara daha fazla ağırlık verilmesine ilave olarak, bugüne kadar oluşmuş tüm fiyatların hesaba dahil edilmesiyle bulunur.
Örneğin, 20 günlük basit ve ağırlıklı ortalamalarda 30 gün öncesinin fiyatı yoktur, üsselde bu da vardır. Ben oldum olası Üssel kullanıyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha şimdi anlaştık
Zira sen beni eskiden de tanırsın
Al / Sat ettiğimi inandığım poza Köpek gibi sarıldığımı bilirsin
Yükselirken Short koşturduğumu vs vs
Üzülmüştüm senden öyle duyunca farklı algılamıştım cevap verecektim sonra kırıcı olmayım dedim o an şimdi keyfim yerinde iken dolaylı laf çakayım dedim kusura kalma artık kırmak istemedim seni
107.200 ortalams short var. Ilk kez aksam seansinda islem yaptim. Bu da bir tecrube. Cok acilmayip en fazla 10 kontrat alirim. Bir deneyelim bakalim. Olurda 23 den once dow 22 bin uzerinde kalirsa kapatiriz pozlari riske girmeyiz ama bence satacaklar beklentiyi al gercegi sat mottosundan
Ema bakmak her zaman daha faydalidir. Ben her zaman Ema bakarim
Dow yarına 20 binin altına iner mi takip etmek gerek