Originally Posted by
Desidero74
İyi de emlak vergisi zaten her yıl enflasyon oranında artmıyor mu bu nedir kazığın kazığı değilde ?
Bu yargıya götürülmelidir.Bir de TV lerde yayın yapılıyor rayiç bedeller 4 yılda bir artırılıyor diye sanki geçen yılki tapu masrafı ile bu yılki aynı imiş gibi .
Ayni şekilde emlak vergisi de öyle ben geçen yıl aynı emlak vergisini mi ödedim hayır .Var mı burada 4 yıldır aynı emlak vergisini veren . Artmıyor mu enflasyon oranında arkadaş.
Bu hesap yutturmacasi her şeyde yapılıyor yıllık kira enflasyonu yüzde 49 çıkıyor emekli zammı enflasyonu yüzde 30 larda çıkıyor neden , çünkü enflasyonu birinde basit topluyor birinde kümülatif topluyor .
Yani resmen sıktı artık , bir muhalefet partisi bunları anlatsın ve mahkemeye götürsün , ki muhalefet olduğu anlaşılsın
Ama bazı pek çok millet üyesi , sığır anlamaz kümülatif nedir basit nedir ? Mal gibi bakar Mööö diye ...Olmayanları tenzih ederim. Okulda ders çalışmaz , çarpım tablosu bilmez , yaşlanınca bu sol elinde ilaç poşeti sağ elinde ziraat bankası ATM kartı ile dolaşır , ama her konuda sağlam fikri de vardır.
Muhalefet yiğidim aslanım edebiyati yapacağına kapı kapı dolaşsın insanlara bu emekli zammı ile kira zammı farkını anlatsın .