Seyimden asagi Kasimpasa. Erick!
Olayin ozu yani: Umurumda degil, benim isim bitti. Bu banka kotu bir yatirimdi, o kadar. Umarim tutanlara denk gelir iyi zamani.
Printable View
Seyimden asagi Kasimpasa. Erick!
Olayin ozu yani: Umurumda degil, benim isim bitti. Bu banka kotu bir yatirimdi, o kadar. Umarim tutanlara denk gelir iyi zamani.
Sn drexty doktorum istatistiklere göre artma hızı stabil hal aldı gibi görünüyor 1-2 haftaya daha net belli olmakla beraber.. bazı uzmanlar 15 güne kadar inişe geçeceğine inanıyor inşallah öyle olur ..olay bitmesede en azından moral olacak herkes için
Sahada olan bir korona savaşçısı olarak senin fikrin nedir dostum ? ..bu arada baya bir iyileşen taburcu olanda var basından takip ettiğimiz kadarıyla
Adama sormazlar mı sen neden buradasın? Ağzından bir tane yatırım için sebep duymadım, bir ara gittin güya, sattı falan sonra vahiy geldi tekrar geldin kötülemeye devam, neden kardeş? Ben de sert eleştiriyorum ama olumlu yanlarini burada yazdım beklentim dahilinde yüksek risk aldım bekliyorum ama seni çok set niyetli görüyorum, Burak var burda o da aynı kafada. Sizin bu hissedeki yatırımcıyi urkutme motivasyonunuzu çözemedim, var aslında aklıma gelen bir şey ama neyse.
Banka dolar bandinin ustune de gidecektir. Ama kime denk gelir, bilmek zor artik. Sonsuza kadar yasamiyoruz ki. 80 sent dibi dedik, biraz altina 70 sente verdiler, 75 sentte dengelendi. Burda alan kaybetmez, o baska.
Sunu gordum simdi. Islem hacminin cogu ilk sene. Allahtan pazaz olayindan sonra agirlik azaltmisim, girip cikmadan baska yeni para sokmamisim. Kotu bir secimdi benim icin maalesef. Halbuki HA davasi ile olayin sonuclanacagini, baskinin kalkacagini zannediyordum en basta. Arada parayi Soda'ya Tav'a Pegi'ye aktarmamis olsaydim kafayi yerdim. Tek hisse alan ortaklarimiz icin gercekten uzgunum. Musibet birsey bu.
https://i.imgur.com/JKqfk7X.png