Ben bir gidip çakmaklı eylem gerçekleştireyim, ortalığı boş bırakman...
Printable View
Ben bir gidip çakmaklı eylem gerçekleştireyim, ortalığı boş bırakman...
Yanlış paylaşım varsa yönetime bildir ile bize iletirsiniz bakarız .. Tehdit edilecek yaşı ve hayatı geçeli çok oldu karşınızda çocuk yok cimer filan .. Yasal olmayan bir şey asla yapılmıyor , cimer’e yazacaksanız buyurun yazın ama sakin gözdağı vermeye kalkışmayın ben bunlari geceli çok oldu .. Ayrıca yönetim olarak yalan yanlış paylaşım filan yapmıyoruz ispat edemeyeceğiniz şeyler yazmayın . Bu son uyarım size .
Fikrin, savın doğruysa, kendine güveniyorsan neden mahkemeler değil de cimer ? Bu bile ötekileştirme, taraf seçme tehdididir. İnanıyorum ki cimer de zaten direkt seni cezalandırırlar. Çünkü, her tartışmaya bulaştırılacak bir makam değildir orası. Önce kendini bileceksin
Oooo,;Dolar topigine dolardan başka herşey dolmuş..Af çıkması iyi olmamış sanki..Cimer,Bimer tehdidleri havada uçuşuyor.. Siyasi iktidarı savundugunuz kadar, Ülkemizin kaynakları savrulurken, talan edilirken,onları da savunsaydiniz şimdi Elalemin dolarının /parasının kavgasını etmezdiniz...
Bu tip davranışlar hiç normal olmadığı gibi Bayram günü daha da ayıptır. Kocaman insanlarsınız.
20 yıldır forumda olan ve çok kısa süre de olsa moderatörlük yapmış biri olarak benim gördüğüm bir taraf devamlı küfür ederken anlayışla karşılanıyor ama diğer taraf karşılık verince üzerine gidiliyor. Burada bazı kişiler devamlı küfür ettiği halde yazmaya devam ediyor. Sıkıntı olan nokta bu bence. Yönetim bu bizim düşünce tarzımız diyorsa yapacak bişey yok ama forumun selameti için öyle olmamalı.
Yönetim o kişileri özelden uyarıyor diye düşünüyorum ama iki gün sonra aynısı oluyor.
Ülkenin geldiği nokta çerez parasına muhtaç bundan daha büyük ders örnek olabilir mi. Ne kadar dı çerez parası
1 milyar dolar. Onuda eksik söylemişlerdir o da kesin. Sadece tomofil masrafı