endekis 12500 - 13000 e kadar dizdik malları bakalım shortlar gelecekmi ?
boğün marjları yüksek tutmak ilazım.
:drunk:
Printable View
endekis 12500 - 13000 e kadar dizdik malları bakalım shortlar gelecekmi ?
boğün marjları yüksek tutmak ilazım.
:drunk:
https://www.yenialanya.com/haber/113...kac-cemaat-var
Önce şunu bir oku 50 milyon müslüman var 50 şeyh var o 50 milyon 50 şeyhe yapıyor hizmet ediyor savunuyor
İkincisi çocuk tecavüzcüsü olupta bırak Atatürk çüyüm demesini hangi dinin kurucusu ise ülkenin kurtarıcısı dünyanın en büyük bilim adamı olsun hepsi aynı boktur
Ülkeyi 3 çeyrek asırdır dindar geçinen zihniyet yönetiyor
Durum ortada
Gelelim dine niye mal ediyorsun kelimesine
Dinin kuruluş amacı belli bunu savunan ve yapan senin gibi düşünenler ama içinde nedense hep pislikler çıkıyor
Bugünkü belediye yolsuzlukları sadece CHP yemi ait neden kendilerini yargılamıyorlar
Sözde CHP dinsiz siz dinci yine pislik yapan senin tarafın
Müslüman isen haksızlığa ses çıkarsana değilsen sus o zaman
Yılmaz özdil sabah köşesinde yazmış birbirini kazıklayan CHP'liler diye
Gelelim senin dinine bildiğini söyle bana beni ikna et müslüman olmaya arapsan zaten müslümansın ya Türk sen iyi oku arapları sende nefret edersin
caaaaaaaaarttttttttttttttt :drunk:
biri bişiy dedi ellaam.
:kahkah:
Bu arada cumadan çıkmışsın hoca sana iyi gaz vermiş koşmuşsun buraya döktürmüşsün o hocanıda getir buraya yüzünü kızartıp göndereyim
Son dakika... CHP'de kayyum heyetinden bir kişi çekiliyor
Son dakika... Hasan Babacan kayyum heyetinden çekiliyor...
Sabah gürsel tekin'den aslanlarım demişti :kahkah:
Kürşad BUCAK
@kursadbucak
YSK'nın bugün CHP'nin itirazına vereceği karar önemli olacak. YSK mahkeme yetki aşımına gitti diye karar verirse borsa bunu ciddi anlamda pozitif fiyatlar. Yoksa AKP'nin temsilcisinin dediği gibi geçmişteki tüm seçimler ve referandumlar tehlikeye girer. Pire için yorgan yakmaya benziyor. YSK'nın kurulan düzeneğin altına dinamit koyup koymayacağını göreceğiz bugün.
Ülkenin dört bir yanından seçim ve referandum itirazlarına mahkemeler tarafından karar verilebileceği bir düzeneğin yaratılmasına izin vereceklerini sanmıyorum.
Oğuz Atalay
@Oguz_Atalay
Bu işten piyasalar etkilendiği için ufak bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. YSK'nın bugün vereceği karar ile geçmişteki bütün seçimler ve referandumlar tehlikeye girmez, YSK'nın itiraz merci olmadığı bir sürü durum vardır, mahkemelerin görevsizliğine ilişkin anlatılanlar hukukta bu kadar keskin değildir.
YSK, bugün Siyasi Partiler Kanunu'nun 21. maddesi gereği ilçe seçim kurullarının aldıkları kararın kesin olduğuna karar verecektir. Cümleyi de tam olarak yazıyorum: "Kanun siyasi partilerin organ seçimlerinde İlçe Seçim Kurulu Başkanını (Hakim) görevlendirmiş, tam kanunsuzluk halleri dışında İlçe Seçim Kurulu Başkanının (Hakimin) vermiş olduğu kararlara karşı yapılan itirazları bir üst kurula inceleme yetkisi ve görevi vermemiştir."
YSK meselesi kamuoyunda çok yanlış tartışılıyor. Parti seçimlerinde ilçe seçim kurullarının görev yapıyor olması YSK'yı itiraz mercii yapmaz. Tam kanunsuzluk halleri hiç konuşulmadan mahkemeler kesinlikle görevsiz ve yetkisiz diyemezsiniz. Veterinerler odası seçimlerinden esnaf ve sanatkâr odası seçimlerine kadar birçok seçim ilçe seçim kurulu gözetiminde yapılıyor, kanuni zorunluluk. Siyasi Partiler Kanunu'nun 21. maddesi ile Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşu Kanunu'nun 49. maddesi benzerdir. Esnaf odalarına ilişkin birçok yargı kararı mevcuttur. Odaların seçimlerine ilişkin tam kanunsuzluk hallerinde seçimler ilçe seçim kurulu gözetiminde yapıldığı için hiçbir mahkeme görevsizlik ve yetkisizlik kararı vermemiştir. Parti il-ilçe kongrelerinde niye iddia edildiği gibi Anayasa'ya aykırılık söz konusudur bunu birisinin anlatması lazım.
Bu karar niye geçmişteki bütün seçimleri etkilemez? Bahsedilen seçimlerin kaynağı Anayasa ya da dayandıkları kanun ile parti ilçe kongrelerinin kaynağı kanunlar farklı. Uzun uzun tartışırız aklı başında herkesle.
Ama bugünkü kararın hem ne gelebileceğini hem de bu gelecek kararın hukuki olduğunu söyleyeyim. Bir sürpriz olacağını ya da hukuksuzluk yapıldığını düşünmeyin özetle.