TARKM yine tavan olmuş.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Printable View
geçmişte , bunlar defalarca kez hırsız olduklarının gösterdkileri gibi bugün de açık açık hırsız olduklarını gösterdiler ..
Dün endenks eksi 3 düşerken , bu hırsızlar eksi 6 yaptı.
Bugün endeks yüzde 3 çıkmasına rağmen , bunlar sadece artı 1 yaptılar.
Açık açık hırsızlar ekibi bu hissedeki yamyamlar.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.
MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.
ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.
Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .
aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlar.
şimdi sana ben bu F/S lerden kront satarmyım ?? hele hele aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlarken ? hem de e-turquality gibi teşvikleri hesaba bile katmadım daha.
ayrıca sasa kontrolmatik hekts poltk gibi hisseleri söylemedim bile çünkü onlar farklı sektör diye söylemedim . İstesem onları da yazardım sonuçta hepsi aynı ülke aynı borsada işlem görüyor. Birisi tanzanya diğeri banglades bi diğeri de borsa istanbulda değil. Hepsi aynı yerde aynı borsada işlem göürüyor.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Tekrar bir özet geçeyim
doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .
2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.
yani özetle şöyle olacak..
2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi
2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.
Bakalım devre kesici yiyecek mi?