Senin tuz baya kuru. Ben kendimce fule yakın ts deyim. Uugun biyerden Kaçabilecek miyiz toksa devam mı bakalım yarın ola hayrola. Bu arada hem hemşeri hem renkdaşız ben de fb liyim. Ama ts yürüsün biraz daha
Printable View
Senin tuz baya kuru. Ben kendimce fule yakın ts deyim. Uugun biyerden Kaçabilecek miyiz toksa devam mı bakalım yarın ola hayrola. Bu arada hem hemşeri hem renkdaşız ben de fb liyim. Ama ts yürüsün biraz daha
Telegram grubunda yarın açılışta tavanda 3 milyon 5 milyon alıcı bekliyor olur diyorlar tsporlu ortaklarım.Ama ben zannetmiyorum....Zaten günlerdir Antep galibiyeti fiyatlanıyor.......Ama inşallah onların dedikleri gibi olur ve benim satış tavandan gider.Kalanlarla yola devam ederim....Hayırlısı bakalım.İkinci yarı 5-0 olsun yarın açılışı daha da yukarıda yapar bu inşallah ....!!!
Dostum yarın kar satışı gelır bu senede
Tahtacının arayıp bulamayacağı bir fırsat .
Şampıyon gıbi fıyatlama yaptı .
Ancak kalecı satılsa bu denli salak olamaz .
Hadi onu anladım Erol nasıl bu adamı kaleye koyar .
Sokaktan bırını al koy sağa sola yatar bırşey yapar .
Evet bu yıl şansta ts dan yana .
Her geldiklerı gol oldu .
Başkanım memleketimi yazmadım.Ben ADANAlıyım.Ama şu sıralar ZONGULDAKlıyım.Benim dizi ZONGULDAKta çekiliyor.Her çarşamba FOX TV de KANUNSUZ TOPRAKLAR dizisinde oynuyorum .Memleketin neresi senin?
Better15 kardeşim.Benim yazımdan yarın tspor batacak gibi bir sonuç çıkarma.Açılış çok güzel olacak....Ben zaten çok kar ettiğim için malımı bitiriyorum.%25 ile devam edeceğim....Sonuçta yarın yukarıda açıp taban biter gibi NET DÜŞÜNCEM olsa tüm malımı satarım....Ben garantici bir borsacıyım.....Mallarımı kademeleli olarak yükseldikçe satıp bitiririm....!!!
Günlerce tavandan dobur sattım.Hala 1000 lotum var.Satmıyorum....Kablo var sata sata bitiremedim ama bugün ilk defa mal artırıdım kabloda.Ama yarın yine mal satacağım kabloda...Ama bitirmeyeceğim kabloda.....Tsporda da böyle.Yarın mal stacağım ama bitirmeyeceğim.....Hala yüksek seviyeler için ümidim devam ediyor....!!!
Yarın sattığım mallar yerine ALTIN FONU olan GLDTRF den lotlarımı artıracağım tekrar....!!!
Kwon3 dostum 1 aydır Allahım verdikçe veriyor dostum.....Gündüz demiştin garantisi yok diye.O riske girdim.Yarın açılışta satarım bir bölümünü dedim ve öyle yapacağım....Zannımca senin dediğin gibi olacak.....Ama her ihtimale göre bir miktar lotumu satmayacağım tspor hisselerimin.....!!!
TSPOR,KABLO ve DOBUR un tek rakibi DOLAR kaldı....:kahkah:
Yeter be nereye kadar yükselecek dolar?11.50 ye dayandı...!!!!
Dostlar Konağı NIN Onur Hocası TSPOR lu..Ara ara TSPOR u anıyor....Bir ara ulan tspor hissesini de mi bunlar yapıyor diyordum kendi kendime..Ama zannetmiyorum..!!!