Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi su yay a bakarmisin Yayla mı üstadım? Doktordan yeni geldim. Ameliyat olacağız artık.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yayla mı üstadım? Doktordan yeni geldim. Ameliyat olacağız artık. gecmiş olsun ,hayırdır ?
Alıntı: Originally Posted by dell14 gecmiş olsun ,hayırdır ? Üstadım bende taş problemi var üreteri tıkamış. Bunları alacaklar sağ ve sol. Böbrek zarar görmüş.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Üstadım bende taş problemi var üreteri tıkamış. Bunları alacaklar sağ ve sol. Böbrek zarar görmüş. Emmim gecmis olsun Bol bira
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmim gecmis olsun Bol bira Bira ve sıcak su işe yaramadı taşların boyutu büyük üstadım. Bu gün gördüm küfrettim onlara. Yayla mı dediğin kağıt?
Suriye Idlib Türk ağır topcusu. Seraqip,Neyrap,Sarmin hattına baraj ateşine başladı.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Üstadım bende taş problemi var üreteri tıkamış. Bunları alacaklar sağ ve sol. Böbrek zarar görmüş. Taş ağrısıda beter olur. Geçmiş olsun
Swapin etki etmemis olmasi ilginc degil mi? Var bir dumen sanki