ilk %8-9 dusus geldiginde anlasilacak.
Printable View
üstteki VIX grafikteki gibi......
Mesajımda biletall.com'dan baktığımı yazmıştım.
Sayın Reha Kaya'da görselleri ekledi sağolsun.
İsterseniz siz de girip kolayca pekin'e gidiş veya oradan buraya geliş için biletlere bakabilirsiniz.
Çin'den TR'ye direkt uçuş olmayabilir, bu görünen biletler aktarmalı.
Termal kamera ilerlemiş vakaları tespit edebilir, ama henüz belirti göstermeyenler için bir tespit yöntemi yok sanırım.
Sizi yalancı çıkartmak gibi bir amacım yok.
Cidden endişelendiğim için soruyorum.
Vizem çıkarsa yakında o binlerce insanın öksürdüğü ve hapşırdığı havalimanı ortamına ben de gireceğim.
İçlerinden bir tanesi bile oraya virüs getirmiş olsa büyük risk benim için.
Eskiden daha güzeldi biz çocukken tarım bakanı çayın radyasyonsuz olduğunu kanıtlamak için basın toplantısında çay içerdi, okullarda fındık dağıtılırdı, şimdi de bir bakan ya da saray eşrafı ülkemizde corona virüsü olmadığını kanıtlamak için evlerine saraylarına 50-100 tane çinli alsalar biz de mutmain olsak.
Ben türk hava yollarının 29 şubata kadar cin uçuşu yok dedim. Sen farklı farklı hava yollarının aktarmalı uçuşlarını gösteriyorsun. Bir diğer konu ozurlumusun sen? Benim akp li olduğumu nerden çıkarıyorsun. Çalıştığım kurum ile ilgili bildigim birşeyi paylastim. Paranoyak mısın? Twitter den devşirme her bulduğunu copy paste yapıyorsun.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn hectoral ist havalimanında şimdiye kadar bir vakaya rastlanmadı ne demek ben anlayamadım.Yani biri havalimanına kadar gelmiş uçağa binecek virüslü olup olmadığını nerden bileceksiniz.Termal kameranın saçmalığını daha önce yazdım.Bir insan ateşi varken evden çıkıp neden uçmaya kalksın ki.Ha hasta ve kötüniyetli ise bir ateş düşürücü alır onu da yakalayamazsınız.Bunlar saçma sapan şeyler ,bu yöntemler önlem sanıldığı için ben virüsün ülkemize girdiğinden eminim.
Seninde dediğin gibi aktarmalı usuclar var . Direk Çin'e gidis geliş yok. Benim yalan borcum mu var size? Çok istiyorsan ara THY yi direk Çin'e uçacam de. Sana Çin'e gitmek için aktarma yapabileceğin rotasyonlari sunacaklar. Size kalırsa Çin'e gidebilecek, Çin'den gelebilecek tum güzergahta ki uçuşlar yasaklansin. Hava trafiği dursun. Böyle birşey olabilir mi? Yapabileceğin şeyler belli. Direk gidiş gelisleri kaldırsın, aktarmali gelenler için ise taramani yapar şüpheli olanları karantinaya alırsın. Ben hergun havalimanında dış hatlardayim. Şükür bir sıkıntı yok şuana kadar.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi