Kilicdaroglu aciz degil, daha akilli.
20 senedir kimin aciz oldugunu gordu bu millet.
Senin artik, trolun onde gideni oldugunu anladim.
Sahsi yorumumdur.
Printable View
Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022'nin üçüncü çeyreği itibariyle konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği ülkeleri açıkladı.
Türkiye, yüzde 189,2 ile birinci oldu. Türkiye'yi, yüzde 27,3 ile Estonya ve yüzde 23,7 ile Macaristan takip etti.
https://www.odatv4.com/ekonomi/ilk-1...z-konut-266733
imamoğlu aday olsun lakin istanbul'a da kayyım atanmasın diyenler var
zaten imamoğlu aday olduğunda belediye doğrudan akp'ye geçiyor
ha kayyım atamışlar ha elinle belediyeyi akp.ye teslim etmişsin fark nerede..?
davası olmasa tamam belediyeden feragat et ama sonuçta iki koltukta gidebilir..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TSK komutanlarına tepki gösterdiği açıklamasını hedef alan AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a, Erdoğan bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın. dedi. TSK komuta kademesine seslenen Kılıçdaroğlu, Siyaset istiyorsanız, o kutsal üniforma ile yapamazsınız. İzin vermem. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Evet evet troll üm.adam imamoğlunun dava günü bile yurt dışındaydı.kendi koltuğuna aday ihtimali olan herkesi sildiriyor bir şekilde ve akp nin hatta bu adamların üzerini çizmesine izin veriyor.ekremin dava açıklandığı hafta çıkıp halen baş örtüsü anayasa bla bla açıklamaları yaptı adam.
Daha 2 gün önce davutoğlu bi daha seçime gideriz diye tehdit etti koca 6 lı masayı halen 3 maymunu oynuyor kripto akp li KK
Bu adamların alayı aktif siyasetten çekilince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.bkz deniz baykal.kk Chp nin başında olduğu günden beri hem partiye hem ülkeye zarar veriyor.şu seçim ülkenin geleceğini belirleyecek en önemli seçim.halen kendi basiretsiz yönetimine rağmen adaylık için herşeyi deniyor.
Ya siz körsünüz ya da 3 maymun oynuyorsunuz.kk o koltukta olduğu sürece seçim kazanamaz.
----
Ek olarak kılıçdaroğlu daha akıllı dediğinizi alıntılayıp haklısınız diyerek tek kelimelik cevap yakışırdı şu mesajına ancak analitik düşünen ve vatanının geleceğini düşünen herkes benşmle aynı düşüncededir eminim.kk nin son 1 yıldır yaptıkları yüzünden bu ülke 5 yıl kaybetmeyecek sadece, şu an geleceğini kaybetti.
Eğer Sugosu82 , trol ise ben de trolüm.
Hatta geçenlerde arı mı kelebek mi ne, beni trol ilan etmişti. [emoji3]
Reha Kaya ve başkan beni pataklamadan bir kaç gün toz oldum ve kendimi unutturmuştum.
O günden beri topa girmiyorum.
Seçim Seçim.