1.08de alıcı olarak 1.12de de satıcı olarak bekledim. İkisi de olmadı[emoji2] Zaman çok, bekleriz... Ytd. Selamlar...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.08de alıcı olarak 1.12de de satıcı olarak bekledim. İkisi de olmadı[emoji2] Zaman çok, bekleriz... Ytd. Selamlar...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz ile Ziraat arasındaki şu an tekrarlanan 31 lot paslaşması hissenin özeti aslında
Klasik uçacak kaçacak diyen arkadaşların ortadan kayboluşuna şahit oluyoruz. Aylardır bu hissede teknik hikaye diyoruz. Her şey patronun elinde, istediği gibi at oynatıyor. İnşallah yine birin altını göstermez demek istiyorum ama seçimin tekrarlanması kararlaştırılırsa kesin gibi. Tekrarlanmazsa ve endeks yükselirse biz yine yerimizde sayarız çünkü pozitif haberle hiç işimiz olmaz :)
Patron 1,15'den aldığı ve elindeki diğer malların çoğunu yüksek fiyattan birilerine verecek. Asıl sıkıntı bunun ne zaman olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz ya da tahmin edemiyoruz. Bugünkü fiyatlardan maliyetlenen, sinirlerine hakim olup sabredenler kesin karlı çıkacak ama benim gibi yüksek maliyetli olupta bekleyenler belki maliyet fiyatına anca satarlar. Bu sürede kaçan fırsatları, enflasyon etkisini filan hiç hesaba katmıyorum ....
Seçim kararı açıklanmadan birin altını görecek gibi paldur küldür yuvarlanıyor . Evet kabülüm endeks kötü bir performans gösteriyor ama bizim hissenin performansı daha da içler acısı....