Printable View
Alıntı: Originally Posted by tulipomania 1. Bilader değil, BİRADER, 2. Tas gibi adamsın yani. Türkçe konuşamayan kişilerin Borsa üzerinde işlem yapması ne acı... Sen tam bir ukalasin senin seviyede inmeyecegim biladerrrrr
Sn.Sacro hocam dolar ve altın yorumu da yapar mısınız?
Alıntı: Originally Posted by Sacrosanct Kagidi adi yunsa. 7.26 ve 35 gecerse kimse tutamaz bunu. Sabirla bekliyorum. Artik 7 alti olmamali 7 ana stop Sacro hoca mutevazi yaklasmis.Bu yilin hissesi Yunsa.Ceyrekler bilacolarini dikkatle takip edelim.Ceo nun aciklamalari tutarsa Roooookettttt :kahkah: YTD
Alıntı: Originally Posted by Goodbye Sacro hoca mutevazi yaklasmis.Bu yilin hissesi Yunsa.Ceyrekler bilacolarini dikkatle takip edelim.Ceo nun aciklamalari tutarsa Roooookettttt :kahkah: YTD Insallah temennim benimde o yonde. Teee 4 lira iken ben bu hisse yeni banvit olacak dedim. O zamanlar bir teoriydi. Simdi teknik temel gelinen noktada benim bu tezimi hakli cikarabilir. Kisalar 60 lik sat vermez ise yukari uzun bir cubugu hak ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by batizzez Sen tam bir ukalasin senin seviyede inmeyecegim biladerrrrr :) No comment
Bu terslikte bir iş var, ABD - Eksi, biz + Artı, nasıl yani...
https://www.youtube.com/watch?v=jqgasWWZQWY
Alıntı: Originally Posted by Sacrosanct Insallah temennim benimde o yonde. Teee 4 lira iken ben bu hisse yeni banvit olacak dedim. O zamanlar bir teoriydi. Simdi teknik temel gelinen noktada benim bu tezimi hakli cikarabilir. Kisalar 60 lik sat vermez ise yukari uzun bir cubugu hak ediyorum. Piyasayı gerim gerim geriyorlar... Eskiden forumda sürekli tekrarladığım bir siz vardı, o aklına geldi... GIPRAŞMAYIN... Kendime tavsiyemdir...