Bekle daha sene sonu 40 lari gorecez
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
bakalım şimdi mt ler ne diyecek ? dolar düşüyor diyorlardı mevduat faizini düşük verirken ! her vade dönüşünde de daha da düşecek ifadesini de kullanıyorlardı ! yerli yabancı finans kuruluşlarından bazıları bu sene 600 bazlama faiz düşüşü bekliyoruz diyorlardı mb sından
Hiç belli olmuyor bahribey. Benim artık istediğim kur 7-8₺ arası der indirir mi indirir. Kim bilir.. Yanlış kesinlikle ama olabilir. Dengeler bir kere bozuldu mu birdaha toplamak, hasarı onarmak zaman alıyor, alacaktır.
Benim öngörüm çift tepe idi kurda. Olacak gibi. Borsada bir çakılma daha, sonra yavaş yavaş toparlanış. Dibi görüp o noktadan dolar bozup biste geçmek lazım. Bunu yapan çok rahat edecek. Zor iş, biraz da şans.
İkinci 10 ağustosu yaşıyoruz. Bankalara sopayla faiz indirmek seçim ayağına rezerv yemek vioptan bedavadan dolar satmak ihaleleri iptal etmek alay edercesine açıklamalar yapmak domates biber satarak enflasyonu indirmenin bedeli olacaktı yüzde 50 tlde kaldığıma bile pişman oldum, 5.60 üstü kesinlikle süpriz oldu ne var ardında merak ediyorum