Printable View
Bu nasıl bir fonmuş ACC, yoruyor, uyku kaçırıp nöbet tutturuyor, insanda mukavemeti arttıran bir fon 😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad belli olmus serveybey yazmis 1.12 diyor Nerden baktığını onaylamadı :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Arti getirirse anasini...diyecem ama sizler icin getirsin ustadim 😉😉😉😉 hakediyor üstad. 14-15 ocakta yaptigindan yapsa yeter iki gün(aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş)😁 Zarar yazmasın, tcd yi gectim ppf cilerin dilinden kurtarsin yeter gayrı😂
Alıntı: Originally Posted by verytired Bu nasıl bir fonmuş ACC, yoruyor, uyku kaçırıp nöbet tutturuyor, insanda mukavemeti arttıran bir fon 😃😃 Uyku kaçıran fondan uzak durmak lazım uyku önemli :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Uyku kaçıran fondan uzak durmak lazım uyku önemli :) insan bi süre sonra "ulan kesin zarar yazmıştır" a da alışıyor üstad. Ama için için saydırıyor😁
Alıntı: Originally Posted by admustafa Nerden baktığını onaylamadı :) FIL nasıl öğreniliyordu, aynı yöntemle olmuyormu?
Alıntı: Originally Posted by Fonetik insan bi süre sonra "ulan kesin zarar yazmıştır" a da alışıyor üstad. Ama için için saydırıyor😁 Zarar yazması önemli değil üstadım :) Uykuyu kaçırmasın benim demek istediğim :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans FIL nasıl öğreniliyordu, aynı yöntemle olmuyormu? Bilmiyorum denemek lazım :) Birde hep birlikte bir el atıp fon yönetim ücretini de düşürtmek lazım 2.75 falandı sanırım FID'de :)