Ben hiç görmedim.
Valla çok kıskandım.
Hemen google'a yazdım "ufo nasıl görülür" diye. :oleyo:
Printable View
Eline bilmem nesini alan koştu geldi, azıcık centilmen mi o şeyden olun.:he:
50. saniyeden sonra bakalım efendim:
https://www.youtube.com/watch?v=m_V82rMIoLA
2 defada ben tanık oldum,bunu forumda çeşitli topiklerde paylaşmıştım,sosyal medya dahil,ilki 30 sene önce,Giresun liman ucundayken akşam üzeri Ordu istikametinden parlak bir ışık üstümüze hızla geldi,üstümüzden geçti ve kayboldu,2 kişiydik,birbirimizi tanımıyorduk,adam bana,bende adama baktım,adam garip şeyler oluyor diye hızlan uzaklaştı,bende panik etmedim,sağı solu gözlemledim,hiç bir iz bulamadım..10 sene önce,Giresunda evdeyim yatak odama ilkindi üzeri uzandım odam karadenizi cepheden görür hafif kestirdim ve uyandım,huyum devamlı çevreyi araştırmaktır,tam karşımda 50 mt yükseklikte,100 metre uzaklıkta büyükçe beyazımsı ovarlak bir disk,bende her alet bulunduğundan,kamera,fotu,dürbün,teleskop vs bulunduğu için yan odaya aniden gittim,video kameramı,dürbünü aldım 30 sn içinde geldiğimde yok olmuştu,hayalmiydi diye kendimi sorguladım,hayal değildi,öyleya alet,devat elimdeydi derken 1 hafta sonra bir tanıdık bahçemize geldi,toplanmışlar bu olayı tartışıyorlardı,dalga geçiyorlardı görgü tanığı ile,kedidir o diye,hemen olaya müdahil oldum,bende gördüm dediğim an işin rengi değişti,bende anlattım,ayni gün ayni saat,benim konumum yan taraftaydı,onun görüş açısı önden direkt cephe,çok büyükçe idi,sizin ev istikametinden hızlan saniyeler içinde karadenis üstüne geldiği an gözden kayboldu dedi,çok sessizdi,hızı çok yüksekti...şu sıralar Venüs gezegeni bu mevsimde bayağı büyükçe ve parlaktır,çoğu bunu ufo vs ile karıştırır,ufo vs hareket eder,ama bu sabittir,Dünyanın dönüşüne göre hareket eder,genellikle iyi bir araştırmacıyım,bu huy bende 1967 yılından beri vardır,antik,kadim,kült,bilim ve bilimsellik üzarine,eski yeni kitap vs çok okumuş olup mini bir kütüphanem vardır.İnternetim 90 yıllarından beri olduğundan,araştırmamı sosyal medya üzerine kaydırdım,ilk zamanlarda deepwep normal webe sızdırma yapıyordu,sonra ayrıldı kendi sistemlerini kurdu,şu anda çoğu bilgilerin,internetin %90 kısımı orada bulunur,girmek zordur,ama bilişimci için kolaydır,9 bölüm olduğu söylenir ben 5 bölümde takıldım,6 uğraşımda çok zorlandım,zaten 4 sonrası tehlikelidir,sana sır vermezler,seni ahiret sorgusuna çekerler,her sağlayıcıya ayrı olarak şifre alırsın,Tor browser giriş programı,ülkemizde yasaklanmıştır,tünel,ip değişim vs ile program indirilir,her türlü bilgide vardır,o kadarda pislik vardır,bütün gizli servisler orada cirit atarlar,Panam,Malta,WikiLeaks belgelerinin üretildiği yerdir,çoğu komplo teorileri burada üretilir,galaksiler medeniyeti adı aldında Circius denen bir siteye üyeyik,gizli bilgiler yayınlandığı için ABD burayı kapattı,deepweptede araştırdım bulamadım,gerçi orada hertürlüsü vardır,ben uzaydan geldim diyenlerde çoktur,ne derce doğrudur bilemiyoruz,ama Circiusa üyeliğim varden orada bir şahıs ben uzaydan geldim diyordu,gök haritaları,konumlar,şehir bilgileri,uzay araçları dök vs paylaşımları çok ilginçti,51 bölgeden kaçan Bob Lazerde bunun gibiydi,ama Bob olayı bana saçma geldi,o bölgeden kaçıyorsun,sana bir şey yapmıyorlar,zaten bu bölgeye izinsiz girenleri vuruyorlar vs,neyse,gerçekten Dünyamızda çok ilginç durumlar mevcut,örneğin bu Virüs olayı,detayını Cafeye yazdım,merak edenler oradan okur...Ufolar gerçekmi deyimini şu denklemden bakabilirsiniz ''DRAKE DENKLEMİ.:wave: