:notr: :notr: :notr:
Printable View
:notr: :notr: :notr:
bunu direk bana sorabilirsin.!!!şimdi sana göre bu deneyim 10 yıldır bana göre 7 neden son 10 yılda yaş***** hangi ülke yaşadı.!!
benim girdiği dönemde endeks gene balondu maşallah yan kağıtlarda dehşet fiyatlamalar ve pazarlamalar mevcuttu..
aktif piyasa ilk girişim keşke girmeseydim 1 ocak 2018 viop işlemim endeks..
en büyük kayıp pegasus.!!!
en yüksek kazanç barış pınarı endekste idi.!! o zamanda yazmıştım..
gene tersine düşünerek endeks long afrin harekatından gene kırdım
en yüksek vadeli hisse senedi işlemim de kazanç thy shorttur ve 12, aylık işlemim olan kardemir petkim 1,8 den kardemir yüzüne bakılmazken biz aldık 3,4 den petkim aldık aralık vade 2020 ye sonuç kasımda verdim.!!!
özetle pegasus darbesinden ve teminat yönetemeyince son voleyi vurup çıktım
kolay kolay poz almam vadeli de görürsem alırım.!!
evet konyayı bende hatırlıyorum. hatta 180 lira falan iken. o dönem bir arkadaşla tanışmıştım kendisinin mali müşavir olduğunu söylemişti fakat borsaya yeni yeni girmeyi düşünüyordu. bana hangi hisseyi takip ediyosun dedi bende konya dedim. bi baktı abi bunun kasası para dolu ben bu hisseye evimi satar girerim demişti. hiç unutmam. daha sonra ben ona bazı hisseleri soruyordum. bir gün bir altın hissesi vardı gold ile başlayan blançosu iyi gelmişti onu sordum. baktı evet bunun blançosu güzel görünüyor ama bunlar malzeme satmışlar ondan kaynaklanıyor ben beğenmedim demişti. evet yatırım yapmak için temel analiz bilmek çok önemli. ama bakıyorum piyasaya herkes teknik analiz bildiği gibi temel analizde biliyor. şaşıp kalıyorum. çünkü ben temel analizin T sinden dahi anlamıyorum
neyse herkese kolay gelsin.!!!
https://i.hizliresim.com/eWkNg1.png
Kendi pozisyonlarım olduğu için ezberlediğim grafları Basit olarak yorumladım istek üzerine .
DOW 31.200 üzeri haftalık kapanışlarda yükselen kanal devam eder.
Şahit dow grafı burada
yanlış mesajın altına yazmışım hatlar karıştı pardon!:) sen zaten anladın