Dragonomi
@Dragonomi
·
8s
ABD'de bazı aşı hisseleri kuş gribi endişesi nedeniyle seans öncesi yükseliyor - MRNA, NVAX, 5CV
Printable View
Dragonomi
@Dragonomi
·
8s
ABD'de bazı aşı hisseleri kuş gribi endişesi nedeniyle seans öncesi yükseliyor - MRNA, NVAX, 5CV
En fazla 1 milyon $ olan kişi elli yerden alış yapıyor, varantlarla opsiyonlarla hedge ediyor. Milyar $ olan kişi sadece İş yatırımdan alış yapıyor. Bence de öyle. Bu iş yatırım alış yapmasa nice olur halimiz? Allah varlığına zeval vermesin.
buradan bir genelleme çıkarmıyorum...''işte İŞ YATIRIM alırsa yükselir, o satarsa düşer... falan '' diye
sadece 8-10 gündeki işlemlerine baktığımda bu yazdığımı sezdim piyasadan
SP500'ÜN 15 iş günü
https://r.resimlink.com/uy0ocBLjs7AX.jpg
işaretledim... satıyor, ertesi gün dönüp alıyor,... alıyor, ertesi günü dönüp satıyor
İran dan İsrail e gene saldıracağız açıklamaları geliyor. 2 gün önce de açıklama yapmışlardı.
Bu gece saldırıyı bekleyenler varmış. Ons sakin şu an..
Konu İran olunca insanın gülümsemesi geliyor ya bakalım...
squid game 2 ci sezon güzel başladı..
olay baya felsefi hale büründürülmüş ilk sezona göre insanların psikolojisini baya zorluyor.
:drunk:
ABD Ulusal Kara Yolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), kullanıcıların araçlarını uzaktan hareket ettirebilmelerine imkan veren özelliğiyle bağlantılı kaza bildirimleri üzerine ABD'deki yaklaşık 2,6 milyon Tesla aracına yönelik inceleme başlattı .
İsrail'den flaş rapor: Türkiye ile savaşa hazırlıklı olmalıyız
Raporda, Suriye'deki grupların Türkiye ile iş birliği yapma riski olduğu ve bu durumun, 'İsrail'in güvenliği için yeni ve güçlü bir tehdit oluşturabileceği' ifade edildi.
Suriye'den gelen tehdit, İran tehdidinden bile daha tehlikeli bir hale gelebilir, ifadelerine yer verilen raporda, "Türkiye destekli güçlerin vekil savaşçı olarak hareket edebileceği ve bölgesel istikrarsızlığı körükleyebileceği" öne sürüldü.
Bilindiği gibi PKK/YPG ile Suriyede kırmızı hat kurmak için çalışmalara başlayan Tel-Aviv yönetimi, uluslararası sahada da PKK/YPG ye destek için aracı oluyor. Meşru yönetime karşı tavır alan İsrail PKK’nın özerklik alması gerektiğini savunuyor.
Trump'la beraber Suriyeden ABD askerlerini çekeceği ihtimalinin güçlenmesiyle
DEAŞ ın yıllar sonra hortlayan terör saldırılarının hemen ardından böyle bir rapor enteresan olmuş
Bu Suriye pilavı daha çok su kaldırır