THYAO da çok hacim var 1,736 milyon oldu.
Alan da satan da pes etmiyor gibi. Son dakikalarda sert hareket olması lazım bir tarafa.
Printable View
THYAO da çok hacim var 1,736 milyon oldu.
Alan da satan da pes etmiyor gibi. Son dakikalarda sert hareket olması lazım bir tarafa.
Bloomberg HT'den piyasa içinden bilgileri:
-Bugün sadece yabancılar değil yerliler de tahvil sattı.
-Dövizde yerliler-özellikle kurumsallar- satıcı değil alıcı oldu.
usd 3,81 görür.. sebepte bulur..
bi defa çıktı mı yola..
akşam kapanışa yakin bir ekşın daha olsa dadindan yenmez. parası biten bitmeyen belli olur
Alan satmak istese çok düşer o kadar alıcı tok, satan geriye almak istese yine çok artar kademeler o kadar da dolu değil.
Karşılıklı işlem olması lazım.
Ben aldım az bir şey bakalım ne olacak.
Parasız adamlar alıyorsa beni de yakarlar.
Pilotlar da alıyor olabilir. çok oynayan var.
En temiz ve stressiz kazanç dolarda... hiç bir şeyi takmıyor... gösterge al verdimi banamısın demiyor
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faiz 12.51 .........
Türkiye etf : 38.97 usd -6.41%
136.650 de sistem gereği açtığım shortlar 123.225 tp olup
tekrar short açtım 6 kontrat 124.300 den.
haberler korkuttu.
Ayı piyasalarının önemli özelliği haberlerle hareket ettiğini bi an hatırladım.
Tcell stopladım düşmeye başladı. Sn ariston şu iblislere sahip çık bana bulaşmasınlar sen benden çok tecrübelisin ben kendi halinde garip bir adamım. Yada banada öğret bunlarla mücadele etmeyi [emoji23][emoji23] İşlem yaparken tekerleme gibi söylüyorum artık kafir iblis aristona git [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tükeniş gap ı (boşluğu ) deilmi o hakkaten o
3,73 dolar kuruyla viop endekste geceye long girmek cesaret ister. Sabah bir kalkmışsın dolar 3,90.
kurdaki 9 aylık kazanımı 3 haftada yerle bir ettik ki tl 3,38 iken bile aşırı değersizdi.
üzerine 12,5 faizi de koyalım.
fedin o kadar kıyağını brezilya rusya Hindistan vs. kazanla topaldılar
biz Osmanlıcılık yüzünden çay kaşığıyla birkaç damla alabildik.
sabahtan beri zig zag bile yapmadı, 2.000 puan çıktı, bana kalırsa epey bir longcu stopladı demek ki, yoksa sabaha göre 400 pips yukarıdaki dolar ile 99 altında kapatmalıydı. Çok sağlam duruyor gibi
thy 160 milyon daha hacim yaparsa 2 milyar ile rekorunu yapacak. son 20 dakikası
Bu düşük kaldıraç çok saçma
100 kontrat 2 kaldıraç açacağına 20 kont/Full aynı hesap
Şu göstergelerle Viob çıkamaz
Zaman lazım 2-3 gün
Galip Öztürk'ün hisselerinden sonra en spekülatif hisse THYAO, tek fark daha faza para dönüyor.
Trump uyansin bakalim aksam bir telefon patlatir al papazi ver papazi olabilir.Daha evvelsi hafta can ciger kuzu sarmasiydilar
bist100 99.000 kaparmı acaba?
borsadan sıfır atma lafıda yakında tarihe karışır... Biz yine 5 haneli rakamlarda paslaşırız...
New York Times'a göre bardağı taşıran ve ipleri koparan bu söylem olmuş:
''Mr. Erdogan himself seemed to confirm the suspicion last month, when he told a gathering of police officers in Ankara that he would hand over an American pastor, Andrew Brunson, once the United States gave him Mr. Gulen.
“They say, ‘Give us this certain pastor,’†he said, recounting his meeting with American officials. “You have another pastor in your hands; give him to us,†he railed.
If Mr. Gulen were handed over, the president said, he would sort out Mr. Brunson’s judicial case. “Give him to us and we will put yours through the judiciary; we will give him to you,†Mr. Erdogan said.
At the same time, Turkish officials have repeatedly insisted that the detainees are charged with serious crimes of terrorism and trying to overthrow the state, and that if they are not guilty, the courts will release them in due course.''
c.b siyasi söylemleri ve politik yaklaşımı bana uymaz %100 zıt taraftayız. ama bu konuda haklı...
ABD'ye göre etkisi çok daha az olur,piyasalar esas olarak ABD'ye bakar.Türkiye'de yabancı fonların çok büyük kısmı ABD'li fonlara ait,şimdi bu fonların yöneticileri vize alamadığı için Türkiye'ye giriş bile yapamayacaklar,buradaki tahvil ve hisse senetlerini yatırımlarını ne ölçüde korurlar/korurlar mı belirsiz,göreceğiz.
daha amerıkalıların tatıl vakti .. sen bi de yarın gör buraları ..
dün gece millet - 300 açar günü de artı kapatır diyorlardı .. şaka gibi . iyi alıştılar milletin aklıyla dalga geçmeye ..
son alışlar çok hoşuma gitmedi ve tepki longlarını kapattım . ytd
thy 1.965 milyon hacim ile kaldı. 2 milyar olamadı. :)
Longda yakalananlar gece gece huzursuz olmasın diye yazılmış olamaz mı sizce?
127000 e kısa girdim fiyat üstüne çıkmasına rağmen ısrarla almadı sahtekar