Detaylarını merak ediyorsan onu telefondan arayacaksın o da ya sana mal çakacak yada elindeki malı kuruşlara tabiri caizse ölü fiyata alacak
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Detaylarını merak ediyorsan onu telefondan arayacaksın o da ya sana mal çakacak yada elindeki malı kuruşlara tabiri caizse ölü fiyata alacak
#balat 👌😎 amor ytd sadece izle
Yine birilerin canını yakacan belli Rabbim nasip etmesin alma mazlumun ahını çıkar ahesli ahesli..
Gözaltı pazarındaki hareketler her ne kadar cazip görünsede sonu hep hüsran oluyor aman ha diyorum öyle milletin gazına gelmeyin o hatayı bir kere GENYH ve GENPWR hisselerinde yaptık birdaha asala uymayın şeytana! Çoluk çocuğunuzun rızkını kaptırmayın kalın sağlıcakla...
Hayırdır Murat tahminin tutar da itibar kazanırsın diye mi umuyorsun? Elindekileri çıkarmak için hazırlık yapıyorsun herhalde...
Hep yalan dolan olmaz tabii... Arada arkadaşların güvenini kazanacak şeyler söyle ki hemen şakşakcıların da gelsin sana destek versin sonra arkadaşların kafasına çakarsın hisselerini rahat rahat...
Amma itibarlı adammışsın(!)
Hem tavsiyede bulundum diyorsun, hem "ytd" diye ekliyorsun.
Pişman mı oldun yoksa Murat? Hep ben değil de biraz da diğerleri mi kazansın istiyorsun?
500k Genyh hisselerini ne yaptın? Alıcı var mı? Fiyatın ne?
Bende de var. Hesapta öylece yatıyorlar.
Bu kadar kıymetli mi bu senetler? Desene köşeyi döndük...
Sende 500k hisse olduğuna göre sen daha da köşeyi döndün yani... Hep bana deme bize de bırak Murat...
Haziran 2020 diyordun. Var mı gelişme?
Balat sayfasında yaz sen.
31/12/2019 Balat kapanış : 1,24 işlem miktarı : 678.954 LOT YTD AMOR
02/01/2020 Tavan 1,36 TL 550.000 lot alıcılı kapattı !!!!! Bu arada yarında tavan 1,49 tl 😊👌
Hakketen . biz görebilecek mıyız böyle bir şey. Şansıma sokayım. Neye el atsak kurudu gitti.
Bence fazla uğraşma. Sen girmişsin kazanıyorsun. Bereketini gör. Ancak bu işlere vesile olmak büyük risk. Bak bana . çok kıymet verdiğim biri tarafından aldım bu hisseleri. Varı yoğu göndüm. Şimdi napıyorum. Adama sürekli küfür. Utancından telefonlarıma bile bakmıyor. Buradan da sen çıkar üstad.
Balat 03/01/2020 tarihli kapanışı 1,49 tl tavanda 500.000 lota yakın alıcı kapattı pazartesi tavanı 1,63 tl ytd hayırlı olsun amor
Balat 06/01/2020 tarihli kapanışı 1,63 tl tavanda 475.000 lota yakın alıcı kapattı salı tavanı 1,79 tl ytd hayırlı olsun Amor
HEDEF FİYAT 3,20 TL OCAK AYININ SONUNA KADAR YTD
Balat 07/01/2020 tarihli kapanışı 1,79 tl tavanda 458,657 lota yakın alıcı kapattı ÇARŞAMBA tavanı 1,96 tl ytd hayırlı olsun Amor
HEDEF FİYAT 3,20 TL ŞİMDİLİK OCAK AYININ SONUNDA 3,20 TL KIRARSA MART SONUNA KADAR ÇİFT HANELERİ GÖRME İHTİMALİ YÜKSEK YTD
Ali MASLAK adlı yatırımcımızın bedduası amin bekliyor... Buyrun
adamın hakkında yüzlerce dava var.bankalar ilk sırada ensesindeler ve buna rağmen çatır çatır ticaret yapıp para kazanıyorsa demekki ..aşakları betondan.tamam burada işlerini bu şekilde götürdün alavere ,dalavere ile ama yüce allahın karşısında kul hakkıyla ne yapacaksın syn Müjdat USLU..sana her gün ah ediyorum benim çektiğim sıkıntının yüzlerce fazlasını,ailenle çekmen için..bize bu zulmü çektirdinya allah sana kat kat fazlasını çektirsin inşallah.başka ne yazacaksın bu formda mağdur olanların hepsi şikayetini allaha yapsın.çünkü bu dünyada görüyosunuz adam istediği gibi top çeviriyo..ama ilahi adalet günü inşallah cehenneme itilişin bu dünyada mağdur ettiğin insanlardan olur inşallah.....AMİN
aminnnnnnnnnnn
Amin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron müsveddesi insan utanır sıkılır. Çıkar bir açıklama yapar. Ama gel gör ki haysiyet ve onur herkese nasip olmaz. Bu kadar insanın ahını almak çok zor olsa gerek. Birinden sekse başka birinin ki muhakkak tutacak. İşin ilginç tarafı ise bu hırsızlığa göz yuman sistem. Sistem sen iflas ettin diyor güya amma iflas eden şirket üretimine devam ediyor. Kime güvenecek insanlar. Her yer mi çürüdü kokuştu. Güçlünün yanında mı olacak. Güçlü olsunda ister ******** ister haysiyetsiz olsun farketmez mi. Hadi kapitalist düşünelim ozaman. Yaw bu şirket her yere borç takmış. Vergi kaçırmış hayali satışlar yapmış. Buda mı yasal . ordanda mı dokunan yok. Siz dokunmayın korumayın kollamayın ki müjdat gibiler sivrisinekler gibi mazlumu emip emip şissinler. Ne diyelim hakkımızı savunacak mecra kalmamışsa yapacak başka birşey de kalmıyor. Orman kanunları da maalesef geçerli değil. O yüzden son radde de Müjdat müjdat ...... Diyorum. O noktaları da sen seç Beğen.
Balat 14/01/2020 tarihli kapanışı 2,84 tl tavanda 680.000 lota yakın alıcı kapattı ÇARŞAMBA tavanı 3,12 tl ytd hayırlı olsun amor ANCAK YARIN 3333 LOT SATACAĞIM ELİMDE DAHA BİR KAMYON BALATA VAR GRUPTAN İSTEYEN VARSA 3333 LOTU ÖZEL EMİR İLE DEVREDE BİLİRİM... SEVGİYLE KALIN YTD AMOR
Balatacilarin bir taraflarına balatalar kaçmaya başlamış yazık yine malumun ahını alıyorsunuz ocaklar söndürüyorsunuz bu işlerde parmağı olanları allah ıslah etsin.
Bosverin balati falan. Konumuz değil. Esas yüklü giren yatirimcilardan neden ses soluk çıkmıyor. Bildikleri bisey mi var. Yoksa olurunu mi bıraktılar. Müjdat denen (ismi bile yazasim gelmiyor) sahis birilerini susturdu mu yoksa. Danışıklı dövüş mu yaptılar.
bu sayfa balat sayfası değil buraya başka hisseleri yazanlara itibar etmeyin
https://www.facebook.com/GENPOWERBES...2263247959316/
Müjdat efendi jeneratör başında. Aklıma gene kötü kötü şeyler geldi. Neyse artık...
İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Genyh ve Genpower Holding AŞ (Şirket)*ile ilgili olarak şikâyetlere yer verilerek 11.10.2019 tarihinde benzer nitelikli şikayette bulunduğunuz ve söz konusu başvurunuza istinaden*dilekçenizdeki hususların kayda alındığının tarafınıza belirtildiği ifade edilmiştir.
Bu kapsamda, 11.10.2019 tarihli başvurunuz*değerlendirmeye alınmış olup ayrıca konu ile ilgili gerekli bilgilendirme yapilacaktir.
Öte yandan,*6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun “Denetim faaliyeti ve denetim yetkilileri” başlıklı 88 inci maddesinin 2 nci fıkrasında; “Kurul, denetim faaliyetlerine ilişkin önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmelerinde dikkate alınacak ölçütleri ve uygulama esaslarını belirler. Denetim faaliyeti, önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmeleri kapsamında Kurul Başkanı tarafından oluşturulacak program uyarınca yürütülür.”*hükümleri yer almakta olup, denetim faaliyeti anılan hükümler çerçevesinde yürütülmektedir.
Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla*http://www.spk.gov.tr/Bulten*adresinden kamuya duyurulmaktadır.
Kurulumuzca Gen Yatırım Holding ile Genpower Holding AŞ ve bağlı ortaklıkları nezdinde yapılan inceleme sonuçlarından kamuyu ilgilendirenler; Kurulumuzun 11.11.2016 tarih ve 03.05.2017 tarihli bülten vasıtasıyla kamuya açıklanmış olup, söz konusu bülten ile Kurulumuzca tespit edilen suçlar nedeniyle (varsa) zarara uğrayan yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, yasal koşulların oluşması halinde, mevzuata aykırılık teşkil eden bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan Şirket yöneticileri aleyhine dava açabilecekleri hususu kamuya duyurulmuştur.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Bıkmadan usanmadan şikayetlere devam etsem de maalesef bir sonuç alamıyorum. Cimer SPK BIST yazilabilecek her yere yazdım . Sonuç koskoca sıfır. Bundan sonra atılacak son adım ise bilgilendirmenin son maddesi. Hukuk yolu. Gulesim geldi. Ülke şirketine yatırım yap. Ulkenin denetime tabi denilen kurumunda adam milleti dolandırsin. Sonra isterseniz zarara ugratan şirketi ve patronu isterseniz mahkemeye verebilirsiniz diye dip not dussunler. Ben bu sistemin ta.....