yarın herkes rüçhanları satın alır artık...ben de dahil..
Printable View
yarın herkes rüçhanları satın alır artık...ben de dahil..
benim rüchan maliyetim 1 tl de yatırınca 1,05 e denk geliyor ana hisse 1,10 olursa anca öyle alabilirim ruchanları yoksa almam
*****TSPOR ÇOK GÜZEL DURUYOR*****
1,00 TL den Tspor al dön arkana bile bakma.. Bu fiyatlar 12 yılda bir görünür şahsen ben tüm prensiplerimi bozdum top tüfek ne varsa TSPOR a yatırıyorum. 0,70 de olsa almaya devam her inişin bir çıkış olur.. Ben özellikle BÜYÜK ÇIKIŞ bekliyorum. anahtar..
bugun toplam 6,000,000 lot işlem görmüş...5,300,000 i alış 700,000 i satış..yani birileri önceden haberi almış yine her zaman olduğu gibi...biz de haberimiz olmadığı için armut gibi 0,98 ve 0,99 da beklemişiz olay bu..
FB yüksek bedelliden sonra 4 ay içinde %23 düştü..9.11₺™™™™7.14 ₺
Bedelli yapıp düşmeyen Xspor yok
Bedelli yapacaklara zaman bir %10-20 yükseltip kucağa verince şak diye bedelli açıklıyor.
Son 10 yılda
GS 485 TL>>>1.40 ₺
FB 105 TL >>> 7.14₺
Bjk 15 TL >>> 1.67₺
buralara geldi
Borsaya sirketleri hangi teminat ile dahil ediyor..
Devlet ve SPK ne için var.?ytd
fb forumu değil kardeş burası hadi bakıyım kış kış ...git oraya yaz
sende fb nin durumuyla ts nin durumunu (hem mali hem ligdeki)ayırt edicek göz yoksa biz ne yapalım..adamlar küme düşüyo ts nin 5 katı döviz borcu var...tspora taze para giriyo borcu daha az ligde ilk 3 e oynuyor
Ulan bunlar kalpazan inanmayın
Ağaoğlu bir ????!bu adam bataktır şakın bulaşmayın
20.000 rüchanlarım duruyor. çöp'e gidecek... haa p.tesiye 1.30 u görürse hemen hesasa parayı yatırıp 40.000 lotumu hiç düşünmeden alırım... gün ola harman ola...
Transfer yasağı 31 ocaktan itibaren kalkmıştı zaten. Gelmesi muhtemel yeni yasakları savuşturduk diyor adam.. Değişen bir şey yok yani
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bedelli bitti mi ..1 liradan alış girsem normal verir mi..
Verir.. Sizin için bir engel yok... Bedelli 4 ünde bitecek.. Ancak elinde rüçhan olan için bu tarih... Siz yeni hisseden 1 ₺ den alabilirsiniz bu size bedelli ile ilgili herhangi bir sorumluluk getirmez
Rica ederim. Üstat değil tspor zedeyim arkadaşım. Size de bol kazançlar.
play store den KAP (kamu aydınlatma platformu)
programını indirip istediğin hisseyi seçip o hisseler hakkında haber düştüğü an anında haberdar oluyorsun. paylaşmak istedim...
Teşekkürler,
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç sorma... zararlarımızı unutuyoruz, kârlarla avunuyoruz. kaybediyoruz kazanıyoruz/kazanıyor uz kaybediyoruz... Bu kısır döngü devam edip gidiyor... Sonuç hüsran... maliyetimi kurtarırsam
bir saniye durmam modundayım şuan... selamlar...
Satilamayan ruchanlari klup piyasada satmaya baslayinca hisse daha da cok dusermi?
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA
A1 ve gedik bişeyler satıyor kaç gündür satılamayan rüçhanlar birilerine satılmıştır kafanı yorma bir telefona bakar 50-60 milyon bu piyasada çerez parası bazıları için
1.50 den alanlar 1 den satarmı bunlara satmaz eee adam uğpraşmadan 30-40 milyon lotu 1 liradan cebe koyar hesap basit malı topladılar
Amaç zaten buydu rüçhanların 0 olmasından belliydi bu saatten sonra 0,70 te olur 5 de olur
Genelde 1 altı olmaz deniyor. Evet eski hisse olsaydı bu seviyeler mümkün değildi çünkü piyasa değeri 100 milyon tl olacaktı. Ama şuan 300 milyon tl piyasa değeri var. Eski piyasa değerlerine gelirmi gelme ihtimali yokmudur. Hise tarihinin en dibinde ama piyasa değeri yükselmiş. Şu bedelli işi kolayca piyasa değerini şişirmeye yarıyor sanırım.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasa değerini şişirmeye bedavaya hisseye konmaya malı toplu hale getirmeye büyük tokat öncesi hazırlık yapmaya herşeye yarıyor bu milyon lotları kaç gündür ky almıyor herhalde mesela tek kalem geçen gün iki aracı kurum 4 milyon lot çekti eskiden olsa tavandı yani maliyetleri burada büyüklerin aşağı salar mı o kesin yukarı yapar mı onun zamanı var gibi ama tek pozitif nokta ky nin bedelli sürecine girmemesinden dolayı ky de çok mal yok gibi zaten bütün hisselerde geçerli olan mal onlardaysa gider ky deyse düşer
Ha ha sahtecilik dolandırıcılık herşey var gidin paranızı çöpe atın bunlara yatırmayın
Bu saatten fazla şikede evet ya bu işler bitmilşll komedi komedi hadi iyi işler
Bu kağıdı para yatıran ya benim gibi aptaldır yada benim gibi beyin özürlüdür bunlara Para yatıran öküzdür benim gibi 0.79 dönüş yapar sevinirsiniz ams ebenizin kar yağar
bu şekilde bedelli biter ve sonrasında da ikincil pazarda da alan olmazsa tam bi fiyasko olacak bedellisi tsporun ve iyi de olacak her önüne gelen bedelli yapmasın artık yeter. hele ki spor hisseleri düşün artık yatırımcının cebinden yeter. hazıra dag dayanmaz demiş atalarımız. şu durumda bedelli fiyasko olursa neler olur sn arkadaşlar bunları konuşmamız lazım. sanki bu adamlar kimsenin bedelliye katılmasını istemiyorlar istemediler. ytd
1₺ abone ettiler tahtayı. Grafik gel bana gel desede iyi düşünmek lazım bizim gibi yakalananları ne kadar bekletir Allah bilir. Umarım daha fazla üzmez...
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Rüçhanları satamayanların hesabından temerrüt adı altında yüksek faizle kredi çekilmiş diye yorumlar var başka platformlarda.
"Hesabımda para yok, satılmazsa satılmasın kalır rüçhanlar" diyenlerin hesapları bakiye olarak eksiye geçmiş. Doğruluk payı var mı arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
Evet sermaye arttırımı bitti bende fikrimi yazmak istedim; kulüp bu bedeliye katilmamizi istediğini düşünmüyorum, amaçları para toplamak değil, oylr olsaydi 1,20 bile isteseler fiyati tutarlar ve buyuk katilim saglarlardi ama amac ruchanlarimizi sifir bedelle alip dolaşımdaki hisse oranını düşürmekti. Bunuda büyük oranda gerçekleştirdiler diye düşünüyorum, tahminen kendi paylarını %65 çıkarmışlardır. Turkiyede artik adaletin, şeffaflığın olmadığını herkes biliyor, haliyle spk vs hikaye kurumlar, öyle olmasa kulübe sorarlar sen şu 30 milyon ödemeyi nereden buldun? Sermaye arttırımına parayı nereden buldun? Hepsi hikaye. Kulüp bugün, yarın çıkar der para surdan gelecek cart curt ama aslında o parayı önceden alıp bu operasyonu gerçekleştirdiler tabii en son duduklenen bizlerim haberi olucak. Sonuç olarak bence kulüp kendi adına çok güzel sermaye arttırımı gerçekleştirdi, olan herzamanki gibi bize oldu. Düşecek hisseyi elimize verip 9 yildir taşıtan köpek sürüsü, beklenti varsa ve çıkacaksa elimizdeki hisseye giz koyup, çalıp öyle yukarı taşıyacaklar. Bu ülkede dertsiz başına dert arayan borsaya girsin, hiçbirşey bilmiyorsan git dolar al kafan rahat etsin. Herkese selamlar, hakkımızda hayırlısı.
Garanti Bankası ruchanlari satmayan ,Satamayanin hesabina Rüçhan alacakmış gibi para geçip temerrute düşürdü .parayı eksi bakiyeden kurtarmaSan iki gun faiz T-2 ödemesi bu arada ruchan mecburen TL satildi
Gunluk %1.65 faiz ile
yani bir haftası ve bugün hissesi 1 TL tutmaları sebebi ruchanlari 1 TL zorla sattirmakti
Vurgu tezgahi müthiş kurmuş spk başımızı tuttu.
Artık piyasada 48 milyon yerine 144 milyon lot var
Herkes alabilir..ytd.
1.20 malıyet 70000 lot 84000 tl. Bedellı oldu ruchanları satmadık bısı olcak dıye . Sımdı 14000 tl zarar gostere gostere aldattılar . Bızde salaklıgımızdan aldandık . Bu nasıl borsa la resmen dolandırıldık . Allah belanızı versın . Ytd
Uefa ya gideceği garantilenirse Önümüzdeki günlerde %20 lik güzel bir çıkış bekliyorum inşallah YTD batak galatasarayli
denizliyi kalpten götürmüşsünüz
Takım da çok kötü koşacak dermanları yok.hisse nasıl dönecek ki herşey olumsuz görünüyor,bahane bulması lazım
ellerinde kalan paylar: 68.609.647.500TL
hesabı yapın artık...
6-7 martta satışa çıkacakmış..