Yarin gün içinde olumlu bir haberin gelmemesi durumunda 24 gelmesi kaçınılmaz gibi bugün kapanışta 26 da 830 bin satış bekliyordu yarın bu kadar yuklu bir satışa bu fiyatlarda direnebilecegine ihtimal vermiyorum ytd
Printable View
Yarin gün içinde olumlu bir haberin gelmemesi durumunda 24 gelmesi kaçınılmaz gibi bugün kapanışta 26 da 830 bin satış bekliyordu yarın bu kadar yuklu bir satışa bu fiyatlarda direnebilecegine ihtimal vermiyorum ytd
Eslesmelerde 25 te satışlar çoğaldı karşılaması mümkün gözükmüyor
Ben bunu aldığım vakit kardemir zoren bizimkinden ucuzdu vay anasını nerden nereye
Foruma arada bir fırsat oldukça bakıyorum...Hiç bıkmadan usanmadan yorumları ile yalnız bırakmayan arkadaşlara çok teşekkür ederim... Diyeceğimiz birşey kalmadı...Üstüne içtiğimiz soğuk su hararet yaptırdı... :)
Bunlar umudunu yitirmeyenleri soyuyorlar bizim gibi.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradayızda ümitsiz bir şekilde bir mucize bekliyoruz kimsede moral yok Ne yazalım
SPK çalışanları Akgirayın güdümünden kurtulamadılar ve Akgirayın hisse satışına kısıtlama getirmediler. Onlarca kişinin mağdur olduğu noktada, akgiraylarda adamlık olmadığı ortada. itibarlarını bile satmış adamlar. Hep çalma, hep soyma peşindeler. Ben inanıyorum ki bu işi kurtarma adına ortaya koyduğu bir şey yok. Ben öldüreyim siz diriltin tavrı umutsuzluğu artırıyor. Sürekli yeni küçük yatırımcı giriyor hisseye, buradan döner inşallah ümidinin sonucunu bekliyoruz. Hissenin 1.80 den itibaren devam eden düşme serüvenine mahkumuz. ytd
eşleşmede 25 de kırılmış.. 25 te 120 bin işlem 170 bin satıcı var
Burada öyle bir söz hiç olmadı. Burası spekten darbe yemedi spk dan darbe yedi... ya dönerse'nin bekleyişi var sadece.
Bu kadar sessizlikten sonra bu kadar cokmuslukten sonra kısa zamanda haber gelecektir diye dusunuyorum
Burada kimse kimsenin yorum ve görüşüne göre işlem yapmasın. Ne olacağı belli değil. uçurumun kenarında intihar edeceği ilan edilmiş cinnet geçirmiş, eşinden ve çocuklarından ayrılmış, kredi borcu içinde yüzen bir adam misali bimeksin durumu. Birileri bu intihardan vazgeçirmeye çalışıyor. Önemli olan intihardan vazgeçmesi değil, vazgeçtiği zaman eş ve çocuklarını ona geri kazandıracağını söyleyecek, ona iş vereceğini söyleyecek bir baba yiğidin ortaya çıkması ki şu ana kadar çıkmadı. Alırsın, olumlu bir haber çıkar kazanırsın ya da zararını kurtarırsın. Ya da almazsın ya da elindekini satarsın yine çıkar sebep olana gidersin.
Bir de tam tersine şirket iflas açıklar, sat dememiş olana ya da al diyene gidersin.
Mevcut durumda kimsenin kimseye olumlu ya da olumsuz ima yapması bile başlı başına vebaldir. Kimse ne bu vebali alsın ne de başkasına bu vebali aldırsın. NOKTA. YTD
Sayın çilekes ortaklarim. Isimiz baya zor. Allah sabir ve bor kolaylik verir insallah. Insan merak etmeden duramiyor. Ziraat hala alici mi
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra çıkar mı düşer mi? den ziyade bu kadar insan resmen dolandırıldı, yasal haklarımız var mı?
Hukukçu tanıdığı olan varsa bilgi paylaşırlarsa en fayfalı paylaşımı yapmış olur...
Yoksa şu haliyle martta batmazsa nisanda batar...
ilgiliye buradan sesleniyoruz ya adam gibi kurtar yada adam gibi mertçe ben bu işi beceremedim bütün hissedarların günahını üstleniyorum de batacanmı iflasmı verecen ne yapacaksan dürüst ve şeffaflıkla yap.oyun oynayıp durmayın artık millet bunaldı yeter........
Sanki yıldız pazarında islem görüyor gibi bir hacim 1.5 milyon hacim aşağı gittikçe artıyor bu iyi bir sey değil diye düşünüyorum
ben vedalastım bugun alana hayırlı olsun tuvalet kagıdı yapmaz ınsallah ettıgım zarar kaybettıgım zaman ıcın hakkımı helal etmıyorum kendılerınden cıkmasın allahdan dılıyorum coul cocuklarından cıksın acısı ve kendılerı gorsunler .............
Vakıf yatırım 06.02.2018 tarihinde 34 kuruştan aldığını bugün 25 kuruştan vermiş gibi geldi bana. Bugün alan da satan da ky idi takaslardan anladığım. Inşallah olumlu bir haber gelir de döner. Ytd
Artık bır umıdım kalmadı onun ıcın verdım kalan parayla altın alıcam hanım sevınsın barı :(
X
Iflas ertelme kaldirildi . Bu bizi nasil etkiler. Buraya atamadim linki
Haberler. Com da var
Bi önemi yok bence. Bi şirket kurtulabilcek çıkış yolu varsa ve bunu kullanmak isterse önceden de şimdi de kullanır. Bu yasa sermaye katkısı da vermiyor, sermaye çıkışına da sebep olmuyor. Sadece yoldaki tabelaların rengi değiştirildi.
Bence de bir etkisi olmaz bu şirketin faaliyete geçmesi lazım faaliyetsiz sirket olurmu hemde halka açık bir şirket bana bir tane soyleyinki faaliyeti olmasın
http://www.star.com.tr/amp/guncel/tb...mpression=true
Bize bir katkısı olurmu bilmem
Mağaza yok web yok müşteri hizmetleri yok böyle sirket olur mu ama gelin gorunki bizim ülkemizde oluyor üst makamlardan biride demiyor ki senin bistte ne işin var mahalle bakkallari senden daha iyi faaliyet yapıyor
Akgiray da utanma yokki. Twitterda siyaset yorumları paylaşımları yapıyor. Ben her gün yazıyorum, sizde yazın kendisine.
Ek 15831
Bunların yakın zamanda genel kurulları var o güne kadar atılmaz ise istanbuldaki arkadaşlarla kurula katılmak isterim nisan yada mayısta olacaktı
Iyi yazmissin ama bence bu sereften yoksun insanlarin.pekte umrunda olmaz
Keske akgiraya su soruyu sorma imkanım olsa 420 milyon zarar 9 ayda nasıl yapılır bunun sırrı nedir her gün ısınmak için o paralari sobaya atsan 2 yıl isitir sen nasıl basardin
Bence dönüşü muhteşem olur...
Demedi demeyin...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dostum sana birsey yazmamak icin kendimi o kadar zorluyorum ama yeter artik zaten batmisiz. Ne teknik ne temel nede bir haber kaynagin olmadan yillardir gelip burada umit pompaliyorsun. Benin 0.65-070 lerde kagitla vedalaşmamamin en buyuk vebali sen ve senun gibi yazanlardir
Sus artik lutfen
Benim hisseme güvenim olmasa zaten satar giderim.....
En küçük ihtimalde olsa anlaşmalar tamamlanırsa bu çıkışa döndüğü zaman nereye gideceğini sende iyi biliyorsun..
Bu çıkış çift basamaklı rakamlara bile gelebilir.....
Sen diyorsun ki kafan uzat düşmanın kafanı kessin.....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
.............
Ali bey ben gelirim toplantıya..
.............