18 temmuz bir işe yarar mı.
Printable View
18 temmuz bir işe yarar mı.
Ohal den çıkıyoruz diyemi....Hç bir işe yaramaz...Benim gozum bilançoda azcuk ümidim var...iyi gelirse bulundugumuz bir konuma bir 100 de 10 katkısı olur umudunu barındıriyorum oda zamana yayılmış bir 100 de 10...ov ve uv de baska beklentilerimde var tabiki...Fakirin ekmeğı umut..Gireni bir çıkartsaydık..
adamı bi yılan soktu özel uçakla mısıra gönderdiler. bist te yılan çok her zaman ky yi sokuyor ama kılını kıpırdattığın zaman daha da acımasızcasına yine sokuyor canım yandı desen yine sokuyor. vel hasıl vel kelam sokuyor da sokuyor.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=17QLhttp://imageturko.com/?di=ZQ2G
ilk 5 kurum bazında
http://imageturko.com/?di=PKJ7
görünen köy kılavuz istemez. güzel hayaller kurabiliriz ama artık fiiliyatta iyimserlikle hareket etmiyorum. gerçekler sevilmez.. şöyle diyim yarın 3.5 milyon lottan aşağı işlem olsun bence aynen devam eder. kendi görüşümdür. YTD.
Hadi bakalım hissedaşlarım güzel bir gün olsun...Bir yıla yaklaştı umutla devam devam ediyoruz....
Ne diyor bir ecnebi(kızılderili olabilir) atasözü:
-Paranı kaybedersen hiç bişey kaybetmemiş olursun.
-Sağlıği kaybedersen hayatının yarısını kaybetmişsindir.
-Ümidini kaybedersen hayatını kaybetmiştirsin..
Yani para gitti diye üzülüp sağlığimizdan olup, birde bunlarıda kaybettik diye yeise düşmüyoruz....
Giden para olsun spekçim, patronlar rulo yapıp tepe tepe kullansın..Sağlığimiz yerimizde çok şukür, ümidimizde var. Biz kazanıp kazanıp getiririz size yiyin uşaklar yiyin aksırana tıksırana kadar yiyin:))) GUNAYDINLAR....
biraz afyon hareketlendir spek misin patron musun ne sin.
taklacı güvercin oldu. 5 kademe için nazlanıyor. bu kadar kasmasa. sanki çıkacak ama her an tepesine vuracak kaldı da korkuyor. ytd
Günaydın dostlar.yeni rumuzuma (eskisi waktanw)inanın alışamadım.devamli şifreleri karistirdigimdan sayfaya giremiyorum ama sizleri izliyorum.yeni arkadaslar haklı olarak umutla bekliyorlar.ah dostlar kalan ömrümün son 3 senesini bu rezil kağıt yedi.maliyet konusu nedeniyle kazık çakdik bu kağıda.beklemeye devam sağlıkla kalın.
Çok yükseldin ya düzeltme yapman lazımdı şeref yoksunu adi a.g kağıdı
Hesabımda hep kırmızı göründü şu hisse ilk defa geçenlerde gıdım yeşile geçti o da uzun sürmede kazanan arkadaşlara gerçekten hellal olsun bu ortamda ekmek yiyebiliyorlarsa
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt neye göre yükselir?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilenler bilir 2010 yilinda da boyle surundurup beklenmedik anda bedelsiz ile 12 kat artmisti
Bakalim zaman ne gosterecek borc ile hisseye girmedigim icin sonu ne olrsa olsun bekleyecegim giren girmis girecegi kadar
Vallahide bir seyler billahi de bir seyler oluyor kapanistaki hareketleri gordunuzmu ama ne oluyor anlamiyorum hayir olsun insallah
Hiç bir şey olduğu yok it sürüleri oynuyor. 60 bin zarar yazıyo. Haram zıkkım olsun. Allah da bana akıl versin..........
Yarın iyi olacak sıra afyonda
.........deneme
Sağlıkta bir kural vardır: Hastanın yaşı değil hastalığın yaşı önemlidir. Borsada ise Bireyciliğin değil hissede geçen kide min yaşı önemlidir.
12 kat arttı denmiş 12 kat demek %1200 demek farkındasınız değilmi? :)
kağıt dikkat ettiyseniz seçim öncesi sert düşüşlerde fiyat olarak düşsede hacim olarak çok azdı. yani düşerken hacimli düşmüyor en azından bu iyi bir şey. yalnız benzer şekilde fazla hacim yaptığında hiç hacime yakışır marj veya yükseliş göstermiyor.
ister günlük hacimsiz oynasın ister bir kaç gün hacimli oynasınsadece kendine yontuyor. işte en çıldırtıcı şeyde bu. arkadaşın birinin dediği gibi ; niye hala bu kağıttayım anlamıyorum :) ben söyleyeyim; diğerleride pek farklı değil :) bu bistin yeni tarzı günlük kaptı kaçtı..
O frene basanlarin ayaklari kirilsin insallah
Günaydın. Bu rezil kağıdın uzun süreli takipçisi olarak bu günlerdeki hareketlilik farklılık gösteriyor gibi.hayra yorup izleyelim derim.
seçim geriliminden sonraki toparlanması güzel oldu. inşallah böyle devam eder.
Citibank yoğun satış halinde..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoğun satisin sonu eksiye geçtik.ama yine 5.60 'larda kapatırlar günü diye düşünüyorum.
En fazla 4 kademe alabildim spekten ama o 20 kademe aldı. Bekleyebilsem spekle yoldaş olurdum.
Sikipet maly.9 malın kalını duruyo yiyosa indir yşk
Soytarının niyeti nedir anlamadım korkutmaya mı çalışıyor satın diye yoksa malmı boşaltıyor?
Bu kağıt hareketler sert olsada tutarlı giderse tadından yenmez. Çünkü işlem az sonuç iyi? YTD.
Hayırdır İnşallah,
Sabancı Grubu Çimsa`ya ait Kayseri ve Niğde, Akçansa`ya ait Ladik Çimento`nun satışı için Ünlü & Co`ya yetki vermiş.