bedeli sermaye artırımdaki paralarımızı sıfır faizle kullanıyorlar ve başkalarına peşkeş çekiyorlar..
Printable View
bedeli sermaye artırımdaki paralarımızı sıfır faizle kullanıyorlar ve başkalarına peşkeş çekiyorlar..
ne olacak, kendimiz söylüyor, kendimiz oynuyoruz.. yönetimde diyordir ki; çokta TNNNNNN..
2020 yılında kamuyu aydınlatma faaliyeti kapsamında Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda 94 adet Özel Durum Açıklaması, 17 adet Şirket Genel Bilgi Formu Güncellemesi, 10 adet Finansal Rapor yayını ve 14 Adet Diğer Bildirimler kapsamında olmak üzere toplam 135 adet açıklama yapmıştır. 2021 yılında ise 10 adet açıklama yapılmıştır.
bu kadar açıklama yapıldı da ne oldu.. yerlerde sürünüyor..
NUGYO dünyanın zararını açıklıyor düşmüyor.. bizimki kar açıklıyor ekside eksi gidiyor. ben böyle kağıdın ............
Günaydın.yeni hafta yeni umutlar.
Neticede k.y yı bıktırdılar sanırım.Millet zararına vermeye başladı sanki.Tahta yapıcılar amaçlarına ulaşdı bana göre.Şimdi uzun süre aşağıdan toplarlar artık.Benim öyle ucuza verecek malım yok.beklemeye devam.İşimiz zor dostlar.
Günaydın.Tam bir rezalet .kağıt kağıtlıktan çıktı.tuvalette bile kullanılmaz.Emeği geçenlere teşekkürler(!)
KAP'a düşen haberler kağıdı primlendirdi. sermaye arttırımı kağıda hareket getirebilir.Hepimiz için iyi şeyler diliyorum.
6 tane kap bildirimi var .kar dağıtımı yok ama yönetim kurulu üyelerinin alacakları yeniden belirlenecekmiş.6 ay geçmeden yeniden sermaye arttırımınıda anlamış değilim.Genel kurula kadar biraz hareketlendirseler bari.Hayırlısı.
İnvesting.com'daki yorumları görmesem bu sayfaya bakarak bu rezil kağıtta benden başka kimsenin kalmadığına inanacağım.Bu kadar istanbul borsasından ayrışan başka bir kağıt yok en sonki bedelli uygulamasından bu yana.Kına yakın bir yerlerinize ilgili kim varsa .
KAP'a düşen en son bildirime bakarmısınız .Sanki banka yeni kuruluyor ve yeni dizayn oluyormuş gib.2013 nire 2021 nire.Aradan geçmiş 8 sene hala yapılması gerekenler yapılmamış.Zaten bir anormallik olduğu bellide ne olduğunu anlıyamıyoruz.
Birde FİTCH 'in kredi notu geldi.DURAĞAN.Sırtımız hiç yerden kalkmaz artık.
Hakan Atila istifa etti.İstifa müessesesi var demekki.O zaman ne yaptığı belli olmadığı için kağıdı yerlerde sürünen KALKINMA'nın 1.adamı ve tüm yöneticilerinin istifası gerekmiyormu allahaşkına.Ben GEREKiYOR diye düşünüyorum.
Laf olsun torba dolsun hesabı KAP'a bildirimlerde bulunuyorlar ama rezil kağıtta gıdım hareket yok.
Bir KAP modasıdır gidiyor.Dostlar alışverişde görsün misali. Bu kamu bankasının başında oturan veya yönetiminde bulunan bir adam olsam inanın bir gün durmam o makamlarda.Onlarsa bol bol genel kurul yapıp alacaklarını arttırmak bankayıda batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bu sayfayı okuyan ortaklara günaydın.KALKINAMAYAN kağıdın bankasının yönetiminden sorumlu her kim varsa onlara maalesef iyi dileklerimi gönderemiyorum.
böyle kağıdın da ..................., böyle yönetiminde .................., böyle bankanın da ...............,
artık bu boşlukları kim nasıl doldurursa..
Uzun zaman sonra tavan gördük.Böylesine sıkıntılı günlerde bugünkü tavan biraz umutlandırdı.İyi şeyler dileyelim iyi şeyler olsun inşallah.
Günaydın.Tahta yapıcı benim yorumu görünce kızmış(!)olmalıki seans sonunda yine geriye çekdi rezil kağıdı.Ama yarattığı havayla birilerinin eline verdi rezil kağıdı tavandan.Hoş tahta yapıcıların bizzat kalkınma yöneticilerinin adamları olduğunuda biliyoruz ayrıca.
Günaydın dostlar.Hoş benden başkada kimsecikler yok sayfada.Bende bıktım bu rezil kağıttan.Çıkmayı denedim ne olduğu belli olmayan bir platformda işlem yapmak mümkün değil.Mübarek cuma gününde bizlere buı sıkıntıları yaşatan her kim varsa en iyi(!)dileklerimi gönderiyor vede bende sayfadan çekiliyorum.
Hırsa kapılıp buralarda esir olmayın.
Kalkınamayan bankanın , genel kurul olsada PARACIKLARIMIZI ARTTIRSAK diye dört gözle bekleyen yöneticileri.Piyasa öncesi platform denen saçma sapan platformdan çıkmaya hiç niyetiniz yok gibi.Benim gibi küçük yatırımcıların küçük yatırımlarının üstüne yatıp birilerine kredi verip iş yapıyor gözüküyorsunuz herhalde.Haram zıkkım olsun demekten başka bir şey söyleyemiyorum maalesef.
Rezil kağıt rezilliğine devam ediyor.Haklı olarak yatırımcıda ufak kar ve veya zararla kaçışı hızlandırdı gördüğüm kadarıyla.Sorumsuz bir yönetim ancak bu kadar berbat edebilir kağıdı.PİYASA ÖNCESİ İŞLEM PLATFORMUNDAN çıkmadıkça 10'lu rakamları bile görürüz bu gidişle.
SErmaye tavanının 2,5 milyar TL'dan !0 milyar TL'ya yükseltilmesine ilşkin sözleşme tadilinin tescil edilerek bugünkü (14.nisan.2021) Ticaret sicil gazetesinde yayımlanmış olduğuna ilşkin KAP bildirimi ile 31 marttaki genel kurul kararlarının bugün tescil edildiğine ilişkin KAP bildirimi inşallah iyi haberlerin müjdecisidir.
Bekleyip görelim.Önce şu lanet platformdan çıkarıp kağıdı özgürlüğüne kavuştursalar yeter.
Kalkınma bankasının ne yaptığını bilmeyen yöneticileri anlaşıldıki son genel kurulu CEPLERİNİZİ DOLDURMAK için yapmışsınız.Yahu en azından adam gibi bir açıklama yapın NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ?Bu rezil kağıdınızı hala borsada neden tutuyorsunuz?Pşiyasa öncesi platformda daha ne kadar kalmaya niyetlisiniz?Eğer küçük yatırımlarımızın üstüne yatmaksa maksadınız bilelim allahaşkına.Mübarek günlerde gerçekten ÇOK AH alıyorsunuz .Buı biline.
Ayda 25-50 bin lira para alan banka yöneticileri Hise net,my net,investing com.daki yorumları hiçmi okumuyorsunuz veya okumamazlıktanmı geliyorsunuz.Mübarek ramazan ayında hepiniz için hiçde hayırlı dua eden yok.PÖİP den ne zaman çıkılacak beyler.Bu platform işinize geliyor herhalde.Hiçmi yatırımcı için olumlu bir haberiniz olmayacak.
Kalkınamayan kağıdın kalkınan banka yöneticileri rezil kağıdınızın akıbeti hakkında bir açıklama yapın allahaşkına.Şu ne idüğü belirsiz PÖİP hikayesi ne zaman bitecek.Kağıdı saldınız bayıra allah kayıra.
kimse kusura bakmasın.Bedelliyede sokup küçük yatırımlarımızın 3 ayda %60 'a yakın küçüllmesine neden olup hiçbir şey yapmayan Bankanın yönetici ağaları bütün dualarım(!) sizinle mübarek günlerde.
Merak etmeyin bir süre yazmayacağım.
Kalkınamayan bankanın (sadece kendi çıkarları için genel kurul yapan küçük yatırımcıyı hiç düşünmeyen ve ellerinden geldiği kadar kazık atan ) yöneticileri dışındaki herkeze GÜNAYDIN.
Beyler bu sayfada benden başka yazan yok ama Mynet ve investing com sayfalarındaki İYİCE yoğunlaşan ALEYHİNİZDEKİ YORUMLARI hiçmi okumuyorsunuz Allahaşkına.Hiçmi rahatsız olmuyorsunuz.Kağıdınız paçavraya döndü.Hiç değeri kalmadı.PÖİP denen acayip platformda keyfiniz iyi anlaşılan.BİZİM KEYFİMİZ İYİ DEĞİL BEYLER.HERGÜN SEANS BİTİMİNDE HEPİNİZE DUALARIMIZI(!) YAPIYORUM şahsen.
Endeks yine artıda bizimki ekside.Akşama %10 eksiye geçer.Mynetteki ve investing com.daki arkadaşlar beddua ediyorlar sebep olanlara.Bende bu sayfadan katılıyorum .Allah nasıl bilişyorsa öyle yaPSIN BU KAĞIDIN BU HALLERE DÜŞMESİNE SEBEP OLANLARA.Hele son bedelli ile bizleri soyup soğana çeviren vurdumduymaz yöneticilere ve bankaya haram zıkkım olsun küçük yatırımlarım.
Bir türlü anlayamadığımız sermaye arttırımına ilişkin yeni bir bildirim daha düştü KAP'a aylardır gündemde olan bir konu.Bakalım yarın nasıl bir tepki verilecek .
İnvesting com.da yazan arkadaşlar içimizden geçenleri çok açıklıkla yazıyorlar sağolsunlar.Bende bu kağıdın rezilleşmesinde emeği geçen herkeze en büyük hakareti ediyorum bu sayfada.
vah vah vaaaahhh kalkınmanın platformuna bak.. bir tek eldoR21 yazıyor.. bu banka patladı da bizim mi haberimiz yok.. böyle basiretsiz banka yönetimine yazıklar olsun..