Adel i geçen hafta asuzuyu dün verdim tesekkurler
Printable View
Adel i geçen hafta asuzuyu dün verdim tesekkurler
Selam arkadaslar..
benim portfoyde ana hissem asuzu... biraz derimod um var ve cok azda kipam var
kipayi alis nedenimi asuzu sayfasinda da yazmistim patronun asuzuda takozluk yapmasina uyuz oldugumdan dolayi kipa aldim..Cunku patron kipanin hepsini almak istiyor.
inceleme sonucunda da 2 lot kipa ya 1 lot migros degisim oraninin olabilecegini gordum zaten bunu da kipa sayfasina yazmistim..
kipada olay artik piyasa degil...
kipadaki olay patron ile migros degisim savasidir..
kipaci kardeslere tavsiyem patron 5 liraya da yukseltse... borsadan toplamak icin trader bile tutsa kapatin ekranlari
migros degisimini bekleyin derim...:)
hepinize bol kazanclar..
Sunu da belirteyim..
Bu kipa satısinda ufak yatirimciya hakkini vermezse olay cok uzayacak.. Masaklık bir satış sozkonusu bence.. Vergi hukukuna aykiri nuanslar var dusuncesindeyim. Devletin kurumlari gariban vatandasin 5 liralik 10 liralik vergisi icin şahan olurken milyarlik islemleri gormuyorlar hayret...!
Bu mipne nin endeks ile çok alakası varmış gibi bide düşüyor ya, söyleyecek söz bulamıyorum...
[QUOTE=atlardasever;1555545]Katılıyorum 10 aydır bekliyorum. Fiyat yükseltmesi felan umurumda değil hisseler Migros’la değişene kadar Burdayız. Ama ben migrosun hisse değerinin %15-20 is arası Bi oran bekliyorum sayın acemşah umarım siz haklı çıkarsınız. [/QUOT
carfursa İna göre degeri 3.4 milyar tl Kiler İna ya göre 475 milyon tl bulunmuş birleşme oranı 0.10 çıkmış
Migros özkaynak 918 milyon tl 1070 kipa öz kaynak gelir var bunu çıkınca -160 Migros ile 1.2 milyar tl öz kaynak olan Kipa ayrıca 31.12.2017 gayrimenkul ler ekspertiz olacak
015.yada 0.20 adil bir oran olmasa gerek
Selamlar;
Bizim forumda yazmışlar ismimiz zikredilmiş diye. Şöyle bir bakalım dedik fakat buranın da bir Üstadı var gördük. Güzel çalışma elinize sağlık sn. Hisseci 16.
Grafiğiniz güzel günler yakındır demiş. Umarım öyle olsun. Hayırlı bol kazançlar dileğimle..
Gedik oyak ile metro nun tekerine taş mı koydu acep... çok kızmış gibi satıyorlar:)
Sineğin yağını hesap ederseniz böyle alırlar malcıklarınızı:)
2,71 de 447 k koydu alıma satanın malını alırım diyor:)
Tuncay Ozilhan in konusmasi...
Bize yansimasi nasil olur acaba??
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=200716
https://i.hizliresim.com/G9v4rV.jpg
Hacim iyice azaldı... bakalım bu flama nın hakkını verecenmi kipa...ytd...
Sanki 77 yi kaldırırsa birşeyler olacak ...
12 aylık bilançoda Migros öz kaynak 918 milyon tl ne kadar düşük gelirse birleşmede kipa yatırımcısı lehine avantaj oluyor
bu işin ağustosa kadar uzama ihtimali var mı gerçekten
Bu havada satan yok daha neyi bekliyorsun... sağlam bi alım gelse kopacak tahta... anca kas amk:)
birleşme rakamları tahmin analizi olan var mı kottan çıkarsak ta birleşecek ama niye yükselmiyor oran düşük mü olacak gerçi çağrıda 0 çekince bist tarafından izin çıkmayacağını ümit ediyorum çünkü kot dışı birleşmede mağdur edilecek bir durum söz konusu oluyor spk mevzuatı olsun başka unsurlar uzman kuruluş raporu olsun kitabına uydurulur benim tahminim 0.35 oran 2.8 kipaya 1 migros
geçmişten bir örnek vereyim Nthol Nttur birleşme açıkladı Nthol nttur payı %79 idi birleşme oranı 060 çıkmıştı sonra nthol belli aralıklarda satışlar yapıp nttur da payını %34 düştü birleşme oranı %97 buldu,burda sermayeler eşitti nthol 338 milyon Nttur 350 milyon...
Migros bizde hakim ortak payı %96.25 kalan %3.75 için 0.35 bulunması kolay gözükmüyor migros 178 milyon kipa 1.332 milyon sermayeler
Sizleri burada görmek iyi geldi...Teknik takibinize hayranım,bununla beraber
Üstad bile Ytd. olmamakla birlikte 5 liraya bile razı olmayın dedi..
Sanırım bu iş karakolda bitecek..
Yanıltıcı mal varlığı değerlendirmeleri;
Anlaştığı fiyattan ucuza şirket satın alması;
Vergi hususları....Ve daha nicesi..
Metro nun devreye girmesi...
Valla bu şartlarda ben pazardan patates bile seçemiyorken ...Eee maaşallah denmez...
Ben avukatımı şimdiden hazırlama gereği duydum...Umarım gerek kalmaz....
Ben en son hukuksuzluğu Afyon çimento 'da gördüm...
Hooop hisse uçuyor,aynı gün olumlu bi haber düşüyor,Ky atlıyor...,sonra çocuğu oluyor hisseler...Yaa sen içerden haberi al hisseyi yükselt sonra ky nin eline ver!
Ky ne yapıyor, bimer cimer şikayet. .,ve kendi grubu içinde beddua ahlar vahlar....
(Yeter artık!borsaya üç kuruş yatırım yap,bi kuruşa razı ol!)Yok o oldu bu oldu ,niye bize oluyo hep?
Sonuç yok taabi...
Bimer,Cimer kime ne kadar yetişebilir,keşke mümkün olsa....
Hukuku kullanmak lazım!!!.....
Buradan nasıl msj.laşılıyor bilmiyorum ama benim avukatım kipa için çalışma yapıyor şu an..Katılmak isterseniz bilginiz olsun....
Selamlar sn. SerdarT ve diğer forumdaşlar. Patronla olan davanıza az biraz taraf olayım istedim ve arada bazı bazı da olsa yazma gayreti içerisinde olacağım. Bahsini ettiğim 4.5 seviyeleri en kısa da formayon hedefidir. Sakın yanlış anlaşılmasın ederi budur demiyorum. Zaten Şahım ederini yazıp çizmiş. Ben en kısada teknik neyi fısıldarsa onu yazıp çizerim naçizane..
Hisse ortaklarım Kipa konusunda ciddi bir şekilde çalışan ,çok çalışkan avukatım var...
Bilginiz olsun.😉 Umarım ihtiyaç olmaz,olursa irtibat kuralım......
hisse yatırım finans ,gedik ve oyak elinde son 1 yıl takasını koyacak bir arkadaş varsa her şey net çıkacak (1 ocak 2017-19 ocak 2018 takası)
bu gün halk yatırım raporu var migros hedef fiyat 38 tl
Yıl sonu kar 558 milyon tl 9 aylık göre 160 milyon tl azalış demek öz kaynak 750 milyon tl çeker
Kipa arsa satış ile öz kaynak tekrar 1.2 milyon tl çıkarsa Öz kaynak göre birleşme bizim açımız dan pozitif
Birleşmede ebitda ağırlıklı veya benzer yöntemle 0,09 ile 0,15 arası oran çıkar gibi gözüküyor..
YD değil.Bir uzmana danışarak karar verin