3843 emir ve 67872 ile tavanda
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3843 emir ve 67872 ile tavanda
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mavi ne ayaksın sen bundan 2-3 hafta önce karaliyordun Kenti. Banada çok aldın tutusuyonmu demiştin. Tutusmadim geçirdim dibine kadar. Senin gibi uckagitcilari görünce insanın midesi bulaniyor. İnsanda şeref olur hisseleri satınca kotule alınca övgüler düz.
Kent in sermaye beklentisi de bitti şimdi niye tavan gidiyor acaba ?????
Sen borsayı çok yanlış anlamışsın. Bir örnek.
Kent 2600 olmadan önce herkes diyordu ki keşke 300 iken alsaydım, korkmasaydım. Şimdi ne oldu şirket bölündü 300 oldu. Millet de almak istiyor. Niye çünkü yol belli. Şirket borçlu değil yatırım yapıyor. Rekor kar açıklıyor. Rta dan fazla kar etti bu şirket ikinci 6 ay da biliyor musun?
Daha öncede yazmıştım. Bölünmenin ihraçcısı yapı kredi dünkü rüçhan akd incelenirse yapı kredi takip edilmeli ytd.
günaydın son bir ayda üç kilo almışım sebebi ise evde kent şeker stokladım ara sıra hap gibi atıyorum hem şekerim düşmüyor hem de kent düşmüyor ama kilo aldım kiloların fazlasını atmak için hamama gittim terledim çıkarken tellak elime kentr diye bişi tutuşturdu aldığın kilolar dursun kenarda selfi çektir instagramda paylaş dedi gelecek sene torunun olabilir dedi dedim tellak sen bu işi nerden biliyorusun abi dedi sen bilsen bizde ne bilgiler var :)) dedim tamam başka bilgi verme bu sefer yüreğim kaldırmaz
Dün akşam 50 adet Kent E tavan a alış emri verdik düşmedi tekrar rüçhan desteği yaptık 😊
gidişat rüçhanda kontrollü gibi.. esas pazar bölünmeden sonra mı olacak sanki.. Yeni lotlar.. yepyeni bir KENT
A1 4812 lot almış kent hissesinden. A1 boşa yatırım yapmaz. Bakalım altından ne çıkacak :)
İnternetten rüçhan satan oldumu arkadaşlar, ben satamıyorum neden acaba, önce parasını mı ödemek gerekiyor bir süre var mı
Aracı kurum işbank
İsbankasi o konuda ilkel kaldı. Ruchanlari telefonla veya şubeden satabilirsiniz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kentE yi 12:55 seansında sadece 1115 adetle Piramit Menkul almış..
Rüçhanda da ilk sıralar garanti ve yapı kredide.. (şu saat itibariyle)
şöyle gecerken uğradım da akıllara ziyan yorumlar. Kâr varmış yatırım varmış :) bu fiyatlarda olmasi icin en az 50 kat fazla kâr edebilmesi gerekir:) yanlış anlamayin size laf yetiştirmek icin degil buralari okuyan bilgisiz insanlar varsa onlara bir uyari niteliğinde yaziyorum. 5 lira olsa kimse neden oldu diyemez sanirim. Sadece fk ve pd değerlerine goz atmaniz yeterli.
Rüchanın maşallahı var 2600 maşallah maşallah
merhaba,
20 agustos tarihli sermaye artırım haberinde sermaye artırımı ile verilecek paylarda "nama" ibaresi var. hamiline olması gerekmez mi?
Arkadaşlar şaka makada hisse 300 tl den 3000 tl ye geldi, tamam 4 katı kar etmiş, yeni fabrika kurulacak, ye yatırımlar vs. ama mantıklı olmak lazım 10 katına geldi, tecrübeli arkadaşlar ne diyor bu konuda, hissenin gerçek değerini hesaplayabilir misiniz, beklemeye değer mi biraz daha bedelliye katılmalı mıyız 🤔
Yapı kredi ile garanti bayağı alış yapmışlar.
Kent sağlık/terapik amaçlı çikolatı üretimi artırmalı.
Ytd.
Hamiline yazılı pay*senetlerinin devri, şirket ve üçüncü kişiler hakkında, ancak zilyetliğin geçirilmesiyle hüküm ifade etmektedir.*Nama yazılı*paylar ise Kanunda veya esas sözleşmede aksi öngörülmedikçe herhangi bir sınırlandırmaya bağlı olmaksızın devredilebilmektedir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de öğrenmek amacıyla kendimce bazı bilgilere ulaştım.
aşağıdaki linkte detaylı inceleme ve değerlendirme yapılmış.
https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Yayin/YayinGoster/1007
Benim anladığım; evet nama yazılı senet ama İHRAÇ EDEN ARACI KURUM NEZDİNDE BORSADAKİ ALIŞ VEYA SATIŞ EMİRLERİNİN SONUCUNA GÖRE MKK KAYITLARINDA yer almasını sağlayan bir rutin ifade gibi.
Lütfen bilgiçlik saymayın.Edindiğim değerlendirmeyi paylaşmak istedim.
İyi akşamlar.
YTD.
10 gün Bugün ki gibi kapatıyor olsa rüçhan fiyatı 10000 TL olacak
Kent fiyatı da 11 gün tavan yapsa 1000 TL olacak..
Hadi hayırlısı
Bol kazançlar...
Açılış tavanda 29 bin küsür alıcılı oldu. Açılışta en büyük alıcı ak yatırım, garanti ve vakıf iken satışta ise gedik, meksa ve philip başı çekenlerden.
R'de ,bu saate kadar net alımın yaklaşık 3te 1 i İŞ YATIRIM
Kent Rüchanla vedalaştım 2.5 almıştım 2.820 den verdim gitti :halay:
Kar cebe yakışır ben kısa vadeciyim dün aldım bugün verdim