16.07.2018 13.49 da İstanbul karma projesi diye bı haber var hem adesede var ayni haber
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
16.07.2018 13.49 da İstanbul karma projesi diye bı haber var hem adesede var ayni haber
metro pasıften 1000 lot aldı bakalım omu cakmamı..............
Metro aldığı zaman hisseye baskı geliyor inşallah öyle olmas da gider
tahtayı mundar eden gecen hafta 200 bin kemiksiz mal alan dallamadır, tahtanın ahengini bozdu, burada çakma galip cilik oynamaya kalktı tahta sahipli yedirmezler
İşin aslı ben şahsen metro nun gelmesini isterim hisseye hareket gelir adanc klgyo da metroya denk geldim ama uçacak kaçacak beklentimiz oluştu biras açgözlü davrandım zararla çıktım.endekse paralel olarak bende sermaye olarak eridim inşallah bundan sonra kazaniruz diye bekliyorum
bolinger bandı diplerde rsi ve mac kesmek üzere bakalım nereye kesecek ytd
3,10 kırmalı bence......
yıne 2000 lot aldı metro sabahkı aldıgı 1000lot sattı
spek kendi çalıp kendisi oynuyor yukarı gitmesin diye pasife kalın lotlar koyuyor kendisi kendine guvenmiyor ytd
spegimiz ergen galiba çelik çomak oynamak istiyor ytd
Cuma ve dun tacirlerden yapilan satislar icin henuz haber gelmedi suresi 2 is gunuymus umarim akdere degildir..
Bugünkü işlem hacmi gevşek düne göre birşeyler bekliyor sanki al götür spek bizim elimizdeki lotlarini kademe kalkmas bekleme endeks de yataya sarmisken
psikolojiye oynuyor kendince aman çok korktum spek amca teknik böyle demi ama ytd
Cuma satisi yokmus ozur..dun 354bin satmis..
Yanlis bilgi vermek istemem ben sadece dun tacirler 354bin satmis umarim akdere degildir demek istiyorum..
ona bakarsan matrix teki haber hiç bir yatırım sitesinde yok ytd
Gunsonu takasi varmi...
İnşallah değildir
Hayrına pasta rica etsek
Bugün kimseler yok formda endekse göre hareket etmedi yarın ola hayrola bakalim m nasibini ne var
tacirler 103.844 net alıcı diğerleri önemli değil, en iyi satıcı yatırım 59.612 ,,, metro yatırımda ky olmaz demişlerdi her isteyen hesap açamaz diyorlar güya, ama buğün metro 9.000 aldı 5.000 sattı dalga geçer gibi,
Çok saol tacirler den alıyor su Akdere belki yarın haber gelir hisseye psikolojik destek olur kanısındayım ..
Bı arkadaş yazmıştı formda metro ve Akdere nin geçmişte beraber hareket ettiğini söylemişti ama ne kadar doğru bı yorum bilemeyiz ama zaman gösterecek gibi de benim için asıl olan yıllardır mağdur olan benim gibi ky dostlarının gönlü ne göre hareket etmesi inşallah gerçekleşir
https://pbs.twimg.com/media/DiV4Ro3X4AAG0NL.jpg:large
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir
https://pbs.twimg.com/media/DiWAediXkAAxGR4.jpg:large
Triangle In Up TREND
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir
Bugün de beklemeye devam nasip bakalım
Citibank pazartesi 450k satmış.
Tacirlerden 350 bin civarı azalma olmus
Nasıl bı hisse ssin endeks düşerken aşağı çıkarken tepki vermiyon.
0.8 cent (3,75tl) den vermiştim. 0.56 cent civarına gelirse verdiğimi geri alırım.
bu sayfadaki arkadaşlar takasa aşırı önem veriyor gibi. Bence takas önem sırası olarak sonlarda. teknik analiz zaten olması gerekeni söylüyor aslında. herkese bol kazançlar