https://i.ibb.co/yc7cjsYs/Resim002.jpg
Printable View
Lot sayısı 6.967.091 oldukça düşük. Gider mi? Takip edeceğiz.
1.5-2 sene önde 48 dolar bandındaydın. Yorma beni artık hadi. Kaba şantiyesi tamamen bitti.
Bu kadar az lota fiyatı komik, mutlaka ederine gideceksin...
2 yıl önceki tahsisli, başvurudan 2 ay sonra SPK'ca onaylanmıştı.Tahminim yine aynı sürede onaylanacağı şeklinde.Bu durumda 2-3 hafta sonra 2 aylık süre tamamlanmış olacak.Onaya doğru ve sonrasında belirlenecek tahsisli fiyatıyla yukarı ivmelenmenin hız kazanacağını düşünüyorum. Sonra da yılsonuna doğru otelin açılma beklentisi ve seneye Nisan-Mayıs dönemi otelin açılış tarihiyle hareketin devamı ve oldukça güçlenecek özkaynak tutarının avantajıyla da yüksek bedelsiz beklentisinin satın alınma durumu fiyatı çok daha yukarı çekecektir.Konya-Egeen-Bfren gibi şirketleri bu kadar yüksek fiyatlarda tutan gerekçenin düşük sermaye-yüksek bedelsiz beklentisi olduğu unutulmamalı.YTD
Sayın projektör değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Şuanda 2023de yapılan tahsisli fiyatıyla aynı fiyatta($)
Aradan 2 sene geçti ve otel bitti sayılır.
Az biraz yatırımcı dostu olun da, şu tahsisliyi olması gereken fiyattan yapın.
Divan Antalya Talya Oteli’nin faaliyetleri 13 Mayıs 2013 tarihi itibariyle durdurulmuş olup bu tarih ve sonrası için Divan Antalya Talya Oteli herhangi bir rezervasyon
kabul etmemiştir. Şirket 22 Ocak 2021 tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda Talya Oteli’nin yıkım sürecini tamamlamış olup alınan inşaat ruhsatı çerçevesinde YENİ OTELİN inşaat çalışmalarına başlamıştır. Yaşanan hukuki sorunlar neticesinde gecikmeyle de olsa otel inşaatının tamamlanması son aşamaya gelmiştir ve 2026'nın ikinci çeyreğinde açılışı beklenmektedir.
Sn. KOÇ AİLESİ manevi olarak da değer yükledikleri bu otelin açılışını 2013 yılından beri yaklaşık 13 yıldır tahsisli sermaye artırımı da yaparak büyük özveriyle beklemektedirler.
MAALT bünyesindeki Marmaris'te bulunan diğer otel ise 2068 yılına kadar Orman Bakanlığından kiralanmış, yine MP Hotel A.Ş.'ye Labranda Mares Otel olarak 2035 yılına kadar kiralanmıştır.
MAALT 'ın amiral gemisi Antalya Talya Oteli 13 yıl sonra açılacak ve Antalya 'da fırtına gibi esecek. Tabi birçok beklenti ile!
Lütfen otelinin açılışına 3 çeyrek kalmışken 150 milyon dolar altına getirin şirketi. Tek hisse yapmazsam adam değilim…
Şahsi kanaatim otelin Şubat sonuna yetişmesi doğrultusunda.
Olur, olmaz bilemem tabi. Teknik konudur.
Ama Koç Ailesinin o zamana yetiştirmek için gayret göstereceğini düşünüyorum.
Hayırlısı.