5.89 FK :whistling:
https://i.hizliresim.com/lRqcoF.png
Printable View
5.89 FK :whistling:
https://i.hizliresim.com/lRqcoF.png
şöyle birkaç hafta önce açıklasalardı bilançoyu çok farklı olacaktı. Güzelim bilanço şimdilik hiç oldu.
ama bir şekilde , geçte olsa ederini bulur diye düşünüyorum.
En kotu Ederi 20 Lira Sabirla bekleyecez anlik gunluk hareketlere takilmamak lazim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tutmayın küçük enişteyi :kahkah:
HAFTALIK
https://i.hizliresim.com/322dJt.png
Hız kesmez inşallah
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
* * Vestel Elektronik* *
* * Kapanış (TL) : 16.24 - Hedef Fiyat (TL) : 18.01 - Piyasa Deg.(TL) : 5448 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 15.47* * -
* * VESTL TI Equity- Öneri :TUT Get.Pot.%: 10.87 Analist:* esirinel@isyatirim.com.tr* *
* * S&P, Vestel Elektronik ile ilgili tüm kredi derecelendirme* faaliyetlerini sonlandırdı* *
* * Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard & Poor’s Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’den gelen talep doğrultusunda 29.06.2020 tarihi itibarıyla Şirketle ilgili tüm kredi derecelendirme* faaliyetlerini sonlandırdı.
Satis koymasalar gidecek gibi
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vestel çalışanlarına çok geçmiş olsun
Acilen sağlıklarına kavuşmaları dileklerimle
Buralar neden bombos acaba [emoji848]
Cok derin sessizlik
Bilanco yarin gelecek beklentim cok iyi bir kar. Dun gelen gecici vergi mali tabloyu bazi sitelerde 168 milyon kar var diye mali tabloya bilanco analizi yapiyor bazi gzkalilar [emoji23]
Bu arada hala bilançodan ses yok.
Son 3 saat
600 milyon kar maşallah
Beklenti neydi arkadaşlar?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hasılat artışı, satışların maliyetlerinin abartı yükselmemesi, karlılık artışı vs ilk bakışta bilanço muazzam görünüyor
f/k oranı yaklaşık 5.9'a , pd/dd ise 1.07'ye düştü. hayırlı olsun
Değerler tabloda , hayırlı olsun
Fk : 6.12 pddd:1.22
Ek 25702
İki secenek var ya beklenti bitti deyip tahta yapici asagiya salacak yada bilanco iyi geldi deyip yukari verecek. Cok bilancolar gorduk kari katlamis satis yemis cok bilancolarda gorduk zarari katmerli tahtasi tavan. Umarim hakkini edebiyle verir yukari gider
Şirket yılların acısını çıkartacak,,büyüme tam gaz,,600 kar ne demek,,bu hisse buralarda kalmaz.%400 artış,
pandemide bu kadar kar yazarsa,normalde neler yapmaz.
Vestel hedef fiyat 18 tl vermişler.
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kagidin soegi cok ahlaksiz.
Citi bugün 17 altından ne geldiyse topladı
250 bin lot yaklaşık
Bu havada dibini yaptı ordan zıpladı
Güzel kapattı bana göre
Bencede 17 uzeri kapatmasi guzel. Bir onceki iyi bilancoyu bir hafta sonra fiyatlamisti bu hafta iyi bilancoyu fiyatlamaya baslar. Mujde ile Enerji sirketlerine kacan para mujdeye itibar etmedi donus olacaktir diye tahmin ediyorum..
Vestel ve vesbe hisselerine hakim olan arkadaşlar 2 hisse arasındaki farkı kısaca yazabilir mi mümkünse?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En buyuk fark vesbe duzenli ve surekli temettu veriyor. Vestl kurus koklatmiyor. Hosgelki vestl son 2-3 yildir bilancosu karli daha once karliligi fazla yoktu. Hangi fiyattan alirsam alayim vestel den hic zarar etmedim ara ara girer cikarim. İner cikar mutlaka doner dolasir en yuksegini bir iki tik gecer her defasinda. Sabir isi maliyetlenirken iyi fiyatlardan almak lazim
Deva belasından kurtuldum, Vestel e geldim.
Eyvallah sağolasın. Mart dan beri devadaydım. Yüzde 100 e yakın kazandık çok şükür ama son 3 aydır yerinde saydı. Parça parça Vestele geçtim, şuan amiral gemim Vestel çünkü yükseliş trendinde. Bgc Partner dün kemiksiz 500 bin lot aldı. Ayrıca Alcatel ve az miktar da Arena var.
Vestelde fincan-kulp var ve 18,60 kanal direncini geçerse ilk hedef 27 tl.