Duyuru metni 1 okuyun derim.
Birleşme sonrası borsa işlem görme hakkında kotasyon yönetmeliğinin 8madde b bendi için gerekli şartları sağlamdıgı diyor
Acil bilen cevap verebilir mi
Printable View
Duyuru metni 1 okuyun derim.
Birleşme sonrası borsa işlem görme hakkında kotasyon yönetmeliğinin 8madde b bendi için gerekli şartları sağlamdıgı diyor
Acil bilen cevap verebilir mi
Halka açıklık ile ilgili bir şartı bir madde sanuıeım
Her şey tamam yatın uyuyun. :)
https://image.prntscr.com/image/oXHR...eSI9e0b6uw.png
:yahoo::bravo::halay::yahoo::bravo::halay::yahoo:: bravo::halay:
Gençler yatın uyuyun , herşey tıkır tıkır ilerliyor :halay:
Okumadım ama dosyayı şuan. Sizin yazdıklarınızı okuyorum gözlerimden ikş damla yaş süüzldü.. hobim olan borsada sadece bu kağıttaki hikaye için varım..
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayırlısı olsun bakalım
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet.Direkt olarak OZBAL,ERCİYAS olup Ana Pazar'da işlem görmeye başlayamayacak.Bir kaç şart sağlanamadığından dolayı.
OZBAL payları borsadan çıkarıldıktan sonra birleşme tamamlandıktan yani şirket ERCİYAS olduktan sonra,borsada işlem görmek için başvuru yapılmalı diyor kısaca.
Birleşmenin kısa zamanda onaylanmasına kesin gözüyle bakıyorum.Tüm hazırlıklar yapılmış.Ancak yukarıda belirttiğim şey,borsada işlem görme sürecini uzatabilir.
Çünkü anladığım kadarıyla yeni halka arz edilen hisse gibi fiyat belirlenip ERCİYAS o fiyattan işlem görmeye başlayacak.Ama şu an 10.000 OZBAL lotu olanın birleşmeden sonra 2.900 ERCİYAS lotu olacak.
BU NOKTADA KAFAM KARIŞTI.LÜTFEN BİRİ AÇIKLASIN :)
takılmasın bugün kırsın 3,45 i..
Kap düşen haberi okuduktan sonra şöyle yorumladım ben. Spk işine gelirse bu gün yarın bu işi onaylayacaksın. Ben noktasına, virgülüne kadar herşeyi düzelttim.
buda mı gol değil diyesi geliyor insanın
Aynen öyle kardeş, artık onay için revize de tamamlanip spk ya sunuldu. Hiçbir engel kalmadı. Onayda gelirse Arkana yaslanip izle, güzel günler yakında inşallah
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ok gibi fırlamalı 10 bin lota kademeye oynamasın artık
Borsada (Ana pazarda) işlem görebilmek için gerekli şartları artık sağladık
Bi zahmet onay verin artık
Sağlanmadığı, dün akşam KAP'da yer alan EK-1'de yer alan duyuru metninde yazıyor. Okumadınız heralde
Birleşmeye onaydan sonra OZBAL payları borsa kotundan çıkarıldıktan sonra ERCİYAS'ın borsada işlem görmek için başvuru yapması gerekiyor.
Yani Borsa Genel Müdürlüğü, bazı şartlar sağlanmadığı için OZBAL'ın ERCİYAS için yapmış olduğu borsada işlem görme başvurusunu reddetti, ERCİYAS olunca tekrar başvur dedi.
Birleşme, kısa zamanda onaylanacak gibi, borsada işlem görme ise vakit alabilir.
garanti yatırım hazırlamıştı fiyat tespit raporunu
uzu lafın kısası kafayı karıştırmayın, spk nın istedği virgülden sonraki saçmalıkta düzeltilip verilmiş artık sorun kalmadı görünüyor..
Birleşmeye onay çıksın ama borsaya dahil olmamız biraz zaman alsın :)
ne zamandır ekran takip etmiyordum. bugün bi izleyelim artık. biraz keyif yapalım inşallah..
gaplı güzel bir açılış... kaçış boşluğu olarak kalır inşallah o gap, (,3,16-3.20 arası)
özbal son bir kaç haftada perşembe günleri yükselen cuma günleri de düşen hisse modun da
bakalım bugün aynısımı olacak
umarım aynısı olur
fakat cuma düşen değil sürekli yükselen olur
3,20 kırsa bari bugün
bence uzak dur Drc , bu admalar piyasanın tersine yapmayı çok seviyor. Haberi görüp 3,2 alışları gönderenleri gene gün sonu sıkıştıracak.
Böyle bir haber gelmesi bile 3,20 leri geçirtmedi.
Bence bu kağıdın yükselmemesi isteyenlern birleşmeden kaynaklı farklı bir konu var sanki yoksa bıraksalar ok gibi gidecek.
zaten izleme modundayım. tek lot alacak para da kalmadı. ağa istediği gibi davransın.. ister tabana ister tavana.. yular elinde. sür bakalım eşeği nereye süreceksen..
Birazdan eksiye geçer
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı bozanlar Sağlam ayakkabı değil. :)