Bu sorulara nasıl yanıt vereceksiniz
Printable View
Bu sorulara nasıl yanıt vereceksiniz
Marshall boya sanayi nüfus 60 milyonken kar açıklayıp temettü veriyordun 10 sene evvel! Nufüs 90 milyona yaklaştı tarihi zararları hangi akla mantıkla açıklayacaksın?
Koskoca akzonobel git dyo boyayı al hedef büyut gelecege yatırim yap bu zamanda bulunmaz fırsat bence
Ülke ekonomisinin tarihinin en büyük büyümesini yaşadığı son 10 yılda bakkal karları açıklayarak geçiren marshal boya sanayi ülkemizin dış güçlerin saldırısına uğradığı son 6-7 ayda nasılda hemen özsermayenin %35 sini yedin ha?
Sorsan ülkede kriz var diyecekler ama bu ülkede hiçbir zaman kriz olmadı
Sermaye piyasası kurulu ve cimer Allah aşkına gariban küçük ortakların haklarını koruyun lütfen
Yeni genel müdür getirdiler Tunus tan Mehdi El Bok adında
Sayın Cok kendinizi çok yıpratmayın bence. Burası Türkiye, ky yi hiç bir zaman korumazlar. Adamların kendisine saygısı yok ki bize olsun. Küçücük yatırımlar pul olmuş hiç umurlarında mı? Maaşlarını alıp giderler. Pazarlama Giderlerinin detayını görmek lazım ama ara dönemler çok da sağlıklı olmaz...ytd
Sayın COK (hepimiz için ) haykırışınızı çırpınışınızı duydular ALLAH razı olsun.Şu an 27.58 %+7.31:bravo:
Seans durdurmaları ne kadar da özlemişiz %+9.72 Tahta geçici işleme kapatıldı.:kahkah:
Harbiden gözlerimiz yaşardı. Beklenti gerçekleşti rahatladılar heralde...ytd
arkadaşlar 30 üzeri satışları yaptım hepinize bol kazançlar.
200 bin lot ortalama 29.20 civarı. Bu hareket 34-35 bulsa bari. Neden çıktı o da bilinmez. Hayırlısı. Ytd
Yine kendine yakışanı yap ekside kapat hadi...
Devre kesi ci nerde saldi nerden nereye ben .... ne diim
Tavan oldu yalan .
maşallah deyin..
sanırım en son 62 ye vermiştim yüklüce..
Takip edin beni ben yazıyorum alınca. Yükselecek dediğimde yükseliyor? Düşecek dediğimde düşüyor..Hamdolsun Allaha.. Rızkı veren odur.
Cmbtn da da aynısı yapıyorum.. Değilmi sn devrikiki.
Bir zamanlar bu kağıtlarda nokta şaşmazdık..
Bir kağıt varki. Onda %1500 kazanacağım.. Spek anladın sen onu... Süt anneme selam söyle
Kaçışın yok spek
Bu şirketten bir hikaye çıkmalı , çıkar mı?
Şirketimiz tarafından, şirketin hisse
fiyatları üzerinde piyasa bozucu
eylemlerin olup
olmadığı hususunda inceleme yapılması için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na
başvuru yapılmıştır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/717505
Yukarda ki başvuruyu batı Söke çimento yapmış
Adamlar hisselerinin fiyatının düşmesine sessiz kalmamış
Biz yatırımcı ilişkilerini arıyoruz adamlar telefonu faksa bağlamış
Artı kapatırsak iyi olur şu an -2.13 ( 26.62) eyvah eyvah endex +1.58 (95600)
Yav Cuma niye aldınız sonra niye sattınız harbiden şaka mısınız ya ne çok dalga geçtiler ky ile,dua edelim faks da çıkıyor arayınca derdimizi kime anlatırdık sonra...