Bu kurum üyeleri bu tip adamları linç etmeli ama nerede .
Printable View
İYİ Parti'den hükümete çağrı: Trum: Towers'a el koyun
ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararını yorumlayan İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, hükümete ``Trump Towers’a el koymalı`` çağrısında bulundu.
Ahanda bir zihni sinir daha işte Türkiyede politiklerin aslında daha doğrusu hitap ettikleri Türk halkının en az %50 sinin mayası bu kadar bundan sağlıklı yoğurt çıkmaz . Birde bu parti başındaki bacıyı seçimlerde kurtarıcı gibi lanse etmediler mi ...
Dolar Yorumu
https://www.youtube.com/watch?v=YLujSkxdv8Y
Bende eskiden böyleydim ama sonra işlerin öyle atmasyonla falan yürümediğini anladım. Karşımda 100 okka izbandut, kick boks, karate, tekvando vs bilen adam var kavgada ağzıma mıçar ben ona dayılık yapıyorum. Keşke 500 milyar Dolar heriflerin parasını alıp BETON ekonomisine gömmeseydik de biraz olsun bu manyaklara karşı duraydık tabi insan milli duygularla böyle istiyor.
Ben zam istiyorum zam da zam. Bu akşam bari şöyle yüzde yirmi zam.
5 tl dolar kanıksadığımıza göre 6 tl de yine biraz tepki verir yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz...5.80 lerde teknik anlamda bir dirençle karşılaşabiliriz.....
Hala daha yüzleşme yok bence. Alaçatıda hala eller havaya yapılıyor. Restorantlar, barlar, diskolar dolu ağzına kadar. Ebesini tersten görecek tatil sonrası önlemini alamayan bir grup zümre. Önlem alanlarda görecek ama düzden. Vayy asgari ücretli emeklinin ve gariban vatandaşın haline.
Iyide trump towerda benim bildiğim yabancı payı yok değilki trumpın olsun
Bak bu doğru, sn thejack nickli arkadaşımızın 2 ay önce yaptığı teknik analize binaen bir çıkarım yaparsam..ama tersten:)..3 ay civarında bir yakınsamayla 6'yı bulacağımızı düşünüyorum..:)
O dayanaklarını açıklamasada, ben açıklayayım..tabi refaransım onun görmediğimiz teknik analizine göre, belirteyim..:)
Yanlış hatırlamıyorsam ilk dolar 4,5-4,6'lerde iken, dolar 4.08-4.93 arasında 29 ay sabit kalacak dedi..
Aşağı yukarı doların 4.00'lerden 4.5-4.6'lara 1 ay civarında geldiğini düşünürsek, bu seviyelerden sonra 4,93'ü görmesi 2 ay aldı..
Sonuçta yaklaşık 3 ay sonra dolar 6 olur, daha fazla değil..:)
Not: bak bu sizin IMF'i duyduğum anda dolarımı satırım tezinize katılmıyorum, söyliyeyim..doların artışı ciddi seviyelere gelmedikten sonra ama..
Sn. Discover'in kulakları çınlasın, 2013'den beri nelerini gördü bu başlık..:oleyo:
Hala işin vahametini anlamayıp teknik meknikçilerden medet umup üç beş kazanacağım diye SHORTÇULUK yapmaya yelteneceklere baştan söyliyeyim shortu kaptırdıklarında sevinir göbek atarım hiç kusura bakmasınlar. Dolarda shortçuluk zamanı çoktan geçti zaman güvenli limanda demirlemek zamanı.
20.000 araçlık filoya sahip fleetcorp araç kiralama şirketinin 1.3milyar tl olan borcunu bankalara ödemediği havlu attığı iddia ediliyor.
https://www.haberturk.com/filo-nun-e...85685-ekonomi#
Bir tirişkadan şirket daha batmış.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/y...-etti-40915906
Yarın temmuz ayı için yıllık %17 enflasyon bekliyorum.
Ağustos ayı içinde %20 yıllık enflasyon olacak görüntü o.
Kur, faiz ve eflasyon mahşerin 3 atlısı oldu 4 nala koşuyorlar.
Yumurtacılar battı yumurta fiyatları uçtu sütçüler batıncada süt ürünleri fiyatları uçacak, beter yavaş yavaş iliklerimize kadar hissedilecek. Keşke bunlar olmasaydı keşke beton ekonomisi ile ülke bu hale gelmeseydi ama geldi o halde bu işte benim gibilerin hiç ama hiç suçu yok hatta hep uyardığımız için alacağımız bile var işte o nedenle Dolar aldım tek cent beton ekonomisine sokmamayada yemin ettim ve diyorum ki bu ahval ve şerait altında borcu Dolar ile yapanların bu günler en iyi günleri ,Dolarda yükseliş kaçınılmaz haliyle bunların batışlarıda kaçınılmaz. Benim gibilerin yapacağı fazla bir şeyde yok tek şey Dolarda kalıp enkazın altında kalmamaya çalışmak.
bugün her zaman dolar çektiğim finansbank atm sinden gene dolar çekeyim dedim. atm ekranında aynen şu yazıyordu USD cinsinden para veremiyoruz. hadi 17,30 dur belki atm de USD bitmiştir dedim. gene koyabilirler dedim. yok gene USD vermedi. işler tehlikeli olmaya başladı.
Bu hata ile daha önce birden fazla kez karşılaştım. Paniğe sebep olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. ATM'de dolar bitmiş sadece. Enpara'nın ATM'lerini döviz bürosu olarak kullanan bir ben olamam herhalde. Burada ortalamanın üzerinde zeka sahibi insanlarız hepimiz. :oleyo:
Bir de Finans'ın ATM'leri genel olarak çok arıza veriyor. Kullananların çokluğundan kaynaklı olabilir. Eleman gönderip makineye para koymak, arıza gidermek falan hep masraf oluyor bankaya. Baya ağırdan alıyorlar benim gördüğüm o işleri.
Enpara kullancılarından da o masrafları karşılayacak bir gelir elde ettiklerini düşünmüyorum. Beleşçinin beleşçisiyiz ne de olsa. Kredi kartını kullanıyoruz diye adamlar para veriyorlar yahu daha ne olsun.
Not: Dolar vermez iken, Euro isterseniz Euro'nun yatırımcısı daha az olduğundan Euro çekebilme ihtimaliniz daha yüksektir.
Sevgili dostum, yazdıklarına katılmamak mümkün değil. Değinklerinin hepsinde noktasına virgülüne kadar haklısın. Beter olmadan yeter olmaz sözü efsane oldu ve olacak bu başlıkta. Zira içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin hala farkında olmayan büyük çoğunluk var. Beteri görmeden yeter demiyecekler belli.
Ayette geçen 7 yıl bolluk 7 yıl kıtlık kısmının kıtlık kısmına girmiş bulunmaktayız.
Batan batana, tahmin ettiğimiz gibi iflaslar başlıyor maalesef.
https://www.businessht.com.tr/sirket...ordatoya-gitti
Katiliyorum, parayi yatirdim 2.200 gayme filandi anaaa... bir baktim bizim parayi ATM yutmus, hesapta para falan yok!
Nasil soguk terler dokuyorum, ilk defa basima geliyor bu!
Hemen Enparayi aradim, bizim paralar yok diye, kac para yatirdiniz dediler ve o parayi hemen hesabima gectilerdi de, oyle rahatlamistim!
Alın elinize çekirdeğinizi açın güzel bir film seyredin dolarlara da sahip çıkın ...Kim batmışsa batmış azıcık aklı olan risk yönetimi ile yönetebileceği riskleri alırdı.... Burada ki arkadaşlar bile farklı noktalardan dolar poz açmış ve riskini minimize etmişken koca şirketlerin sahibi yöneticisi bunu da ı düşünemedi!!!!!!!!!!!! Si...edin gitsin ............
Blomberg te piyasa uzmanı abiler ne diyorlar. Ben o uzman görüşlerinden muazzam zevk alıyorum.
Bunlar öncü depremler esas baba 7 lik yıkıcı deprem geliyor o zaman Hanya ve Konya görülecek. Shortçular sözüm sizede, üç kuruş alacağım diye evdeki bulgurdan olmayın güvenli limana demir atın başınızı dışarı dahi çıkarmayın ancak fırtınadan böyle korunursunuz sonra umutabi sen bizi uyarmamıştın filan derseniz bakın sizede acımam.:oleyo:
asıl soru şu: önümüzdeki yıllarda türkiye dış borcunu ödeyemeyip temerrüde düşecek mi?
bizim devletimiz osmanlının borçlarını bile ödedi. şimdi ahmakça aşırı borçlanma nedeniyle borçlarını ödeyemezse yazık olur...
5,03 hedefi gerçekleşti. Sıradaki hedef 5,44 gözükmektedir. Ekrana bile sığmadı. :)
https://i.hizliresim.com/Q2LP3V.png