0.91 ustunde kaldıkça yön yukarı 0.91 üstü 0.93-96-0.98-1.00 ve 1.06 test etmesi muhtemel olabilir ytd
Printable View
0.91 ustunde kaldıkça yön yukarı 0.91 üstü 0.93-96-0.98-1.00 ve 1.06 test etmesi muhtemel olabilir ytd
25 milyon kar gelmiş.
Kabaca yılsonu enflasyon farklarıyla 110 milyon gelir.
Henüz buna Evora projesi satışları dahil değil henüz ilk etap satılıyor.
110 milyon karla 800 milyondan değerlenen bir gyo şirketi. Üstelik bu 800 içinde ifm arsası da var bunu düşseniz neredeyse şirket 3 fk’da.(su an 2 fk görülme sebebi özkaynaklardaki değerleme artışının kar yazılması)
Daha yılsonu da ekspertiz ve değerleme raporları gelecek.
En kötü 300 milyon değer kazansak; ki geçen sene bu kadardı; 2.281’e en az 360-380 milyon değer artışı ile özkaynaklar 2.450 civarına gelecektir.
Piyasa sektörde genelde 0.40 ile en kötü senaryoyu değerlese su içinde bu şirket 1.000.000.000 tl ederki ölüsü en dibi bunun yüzde 20 yukarısıdır..
Su an halen borsanın en ucuz kağıdı.
Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar TL'ye taşıdı09/08/2019 11:08:14
Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar TL'ye taşıdı. Özkaynakları 2,28milyar TL'ye ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon TL olarak gerçekleşti.
Dengeli yatırım portföyü ve güçlü finansal yapısıyla gayrimenkul sektöründe yatırımcılar için güvenilir bir iş ortağı olmayı sürdüren
Halk GYO’nun Genel Müdürü Dr. Feyzullah YETGİN, “Sahip olduğu kaynakları, küresel ekonomik görünümü dikkate alarak en verimli şekilde kullanan kurumlardan biri olarak, yılın ilk yarısında dikkatli ve özenli bir yatırım takvimiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini,
Şirketin toplam aktif büyüklüğünün 2,67 milyar TL’ye ulaştığını” belirtti. YETGİN sözlerine şöyle devam etti:
“Yatırımlarımıza, ülke ekonomisine katkı veren ve elde ettiği kârı yatırımcılarıyla paylaşan şirket olma vizyonumuz yön veriyor. Bu anlayışla yatırım bölgelerimizi itinalı bir şekilde belirliyoruz, bu bölgelerdeki ihtiyaca uygun olan projelere yöneliyoruz. Projelerimiz, tamamlandığında, hem yatırım ortaklarımıza hem de yatırım bölgemize değer katıyor.”
Halk GYO, Vakıf GYO işbirliğiyle hayata geçirilen konut projesi
Bizimtepe Aydos ile Er Konut İnşaat ortaklığıyla inşaatı tamamlanan
Şehristan Konutları’nda dairelerin anahtar teslimlerine devam ediyor.
İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi’nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, bu proje kapsamındaki 46 ve 34 katlı Halk Ofis Kulelerinin inşasına devam ediyor.
Foreks Haber Merkezi
RYGYO dan daha iyi bir şirket olmasına rağmen 1 lira nın altında.
0,85 altına gelirse biraz daha toplarım.
bu gün 2019/6 Aylık kar rakamını bahane edip satış yaptılar™ düşük hacimli satış.. Bu hisse çeyreklik kar rakamlarının iyi veya kötü gelmesiyle uçup kaçacak bir hisse değil. Zaten aşağı yukarı ne kadar geleceği de belli. Son 1 ayda Emeklilik fonları 8 m, yatırım fonları 2 m lot topladı, yani satanın malını itinayla topluyorlar.. 2 gün önce 0.93 bu 0.85 % 10 luk hareket. Gel de inan.. Akşama görürüz bakalım kaç kapatacak.
Konut kredi faiz oranlarindaki düşmeye Bagli olarak Emlak piyasasindaki hareketlenme gözlenmekte bence bu fiyatlardan Hlkgyo en mantikli yatirim gibi duruyor.
Batik insaat firmalariyla karistirmayin.
Ytd
Hedef girisim ile Halk gayrimenkul yatirim in alakasi nedir?
10 gündür tek yorum yok, bu iyi..
Türkiye Varlık Fonunun, İstanbul Finans Projesine ortak olma haberiyle yükseldi. Aylar önce yazdıklarımız tek tek gerçekleşmekte. Brexit ile birlikte Londra'yı güvenli görmeyen hem Rus hem de diğer Arap sermayesi için park alanı arıyor büyük para sahipleri ve hükümet gereğinden fazla geç kaldı bu adımı atmak için. Güzel haber, yatırımcılara hayırlı olsun.
Dün BAGFS'larımı satıp bundan almıştım, her geldiğimde ayağım uğurlu geliyorum yine de yaranamıyorum sn. buffett'e. :)
Tahminim odur ki, Eczacıbaşı grubunun da aralarında olduğu bazı şirketlere ait arsaları bünyesinde barındıran Kartal Merkez planı yukarıdaki stratejiye uygun olacak şekilde yapıldı/yapılacak. Planın içeriğine hakim değilim ama lokasyon ve ulaşım aksı yönünden görebildiğim kadarıyla bu bölgeye kuvvetle muhtemel City of London tarzı yarı özerk bir konsept dizayn edilecek. Bunları her zamanki gibi ilk defa duymaktasınız. Çünkü ben gelecekten gelmiş adamım.:)
Finans Merkezini sadece 3-5 banka ve finans kurumunun olduğu bir yer gibi algılamayın arkadaşlar. Burası -çok yakın bir gelecekte- sadece belirli kişilerin (belkide çiplerle) girip çıkabileceği, her türlü sosyal donatıya sahip; kara, hava, deniz, demiryolu her türlü ulaşım ağını bünyesinde barındıran devasa bir kompleks olacak. Bunu da yazın bir kenara.
Biraz abartmissin, yaklasik 10 yildir finans merkezine yakin yerde calisiyorum finans merkezi olarak secilmis yer cok yanlis bolge sebebi ise avm ler yuksek katli binalar, ofisler yogun bir bolge aracini park edecek sokak bile bulamiyorsun is cikisi kargasa.finans merkezide acilirsa artik orda yasamak eziyete donusecektir.
Dogru olan ise yeni finans merkezi 3. Havalimani yakinlarina kurulmaliydi. istanbulun sonu ic kesimlerine yapilan buyuk projeler ile gelecek.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu ne parkı ? Işınlanmanın arefesine gelmiş bir teknolojide. Hey allam...İstanbul'da yaşıyor olmak hatta o binayı yapıyor olmanın ötesinde şeyler yazıyorum buraya.
Bana yaransan ne olur yaranmazan ne olur elimde 10bin lot mal kaldi.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa oyuncuları Türkiye Varlık Fonu'nun bu işe müdahil olmasının ne anlama geldiğini henüz anlamamış gibi duruyor. Esaslı bir hareket beklentim vardı ama dur bakalım.
Bu senette piyasa yapıcı var mı? Ondan da şüpheliyim, varsa da pozisyonu çok kötü tahminimce, yıllardır başını bekledi ama son dönemde fiyatlamayı abarttığı için oldukça fazla senet kaybı var, tekrar toplaması imkansız, zararla bırakıp gider, başkası gelir değerlemeyi o yapar, böyle bir beklentim var benim de. Yine de herşeyin doğrusunu alim olan allah bilir[emoji1374]
(Ayozgat)
YTD
İstanbul Finans Merkezi ile Brexit ilişkisini ilk yazan benim. Özellikle parasını Londra'da tutan Rus oligarklar ve Arap prensler için "Dünya hegemonyası" hedefine sert bir giriş yapmayı planlayan İngiltere'de para tutmak başlı başına bir risk olacak. Gelecekleri en güvenli yer TÜRKİYE olacak.Alıntı:
ECB Denetim Kurulu Başkanı Enria, "Sürecin (Brexit) sonunda, 1,3 trilyon euro tutarında varlık Londra'dan Euro Bölgesine taşınacak." dedi.
Nerde yazdin okuyamadik, dunyada milli unsurlarla paranin sahipleri arasinda gorunmeyen bir savas var, toprak asker mulk yerlesiklerde, para baronlarin elinde. Paranin kacabilecegi biryer yok, butun koprulerin basi deli dumrullarla tutulmus, anlasma saglanamazsa ikinci bir de molay vak'asi yaklasiyor. gorunen o ki toprak sahipleri paranin baronlarini ham edecek, en azindan ben oyle goruyorum,
Ytd
Bu ve önceki mesajlarda detaylarıyla birlikte yazılı bunlar üstadım.
Link...
Bunları ben dedim demiş olmak için yazmıyorum, bahsettiğim projenin nasıl da nakış nakış ilerlediğini göstermek maksadım. Görünmeyen bir el İstanbul Finans Merkezi'nin global bir çerçeveye oturması için ne gerekiyorsa yapmakta. Artık buna tesadüf dersiniz ya da derin bir plan. Onu bilemem..
Manevi kısmını bilemem, ilgi alanım da değil bu maneviyat işleri. Ben parayı vurmaya bakarım. İsteyen istediğini yapsın sıkıntı yok. Maddiyat kısmına gelince, daha 2 gün önce Almanya'da tıpkı İngiltere'deki Skripal benzeri bir olay gerçekleşti. Berlin’de Cuma günü Gürcü bir vatandaş güpegündüz, bir Rus vatandaşı tarafından infaz edildi. İnfaz edilen kişi 2001-2005 yıllarında Çeçen savaşında komutanlık yapmış. Alman kurumları infazın Rus istihbaratı tarafından gerçekleştirildiğini düşünüyor. Katil ise yakalandı ve çok muhtemelen İngiliz & Rus istihbarat savaşları benzerinin aynısı Almanya & Rusya arasında yaşanacak. Ve parasını Almanya'da tutan Putin yanlısı Rus oligarklar bu gidişattan oldukça rahatsız. Çünkü CIA Almanya'da oldukça etkin ve her an bir Rus milyarderin kafasına sıkılmış bir haberi gelebilir.
Eski mesajlarımda "S-400 olayının sadece bir füze alım & satım işi olmadığını, Erdoğan'ın bu hamle ile Rus sermayesini Türkiye'ye çekmeyi amaçladığını, bu nedenle S-400 kararından kesinlikle vazgeçmeyeceğini" bir kaç kez yazmıştım. Erdoğan'ın son ziyareti sırasında Putin'le birlikte dondurma yemesi, Putin'in cebinden para çıkarıp (o dondurmayı satan % 100 KGB ajanı) satıcıya vermesi vs.
Bütün bunlar Rus sermayesinin ikna olduğuna ilişkin algı mesajları. Bekleyelim görelim, fazla uzak olmayan bir süreçte bu yazdıklarımız gerçekleşecek mi ?
Bu kapsamda Hong Kong'daki gelişmeleri de dikkatle izlemek gereklidir. Çin sermayesinin ana park yerlerinden birinde uzun bir süredir ciddi sıkıntılar yaşanmakta. Her an bir askeri müdahale söz konusu olabilir. Çin'in Kuşak Yol projesinde ana akslardan biri olan Türkiye için burada yaşanacak olumsuzluklar gayet güzel fırsatlar yaratacaktır. Sonuçta para riskten kaçan bir meta..
Ben bu hisseyi alalı 5 yıl oldu satarmıyım kar yapmadan satmam bir 5 yıl daha beklerim ama zararına hisse satmam