Haydi ama
Cok naz ediyorsun.
Ver coskuyuuu
Printable View
Haydi ama
Cok naz ediyorsun.
Ver coskuyuuu
Arada 20-30 bin alışlar gerçekleşmiş görünüyor , bu karşılıklı bir emir mi yoksa tahtaya yazıp mı alınıyor bilen var mi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 yıldır ilkkez bu kadar hareketli alımlar gördüm. Bi bildikleri mi var
Daldan düşenler el kaldırsın [emoji28][emoji28][emoji28]. Sn lonely buralarda mı ??
Tarihi zirve denemesi yapıyor. (14,70) Bakalım geçebilecek mi.
Zirveye 6 kademe kaldı yanlızca 6 kuruş
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayı kırarsa güzel kapatır
2015 zirvesini geçti bakalım hayırlısı teknikcilerin dikkatini çekebilir
dun yazdık ustune 1 tl daha koydu vesbe kazandırır :)) kimi hisselerin dandik spekleri ben gercekleri yazınca korkarlar asagılara basarlar hisseleri 30.yılımızı doldurduk bistte vesbe spegi adam dır bekleyene kazandırır karını almasını da bilmeli ama :) 10.80 den yazdık %40 yaptı ustune :)
Yarin 15 üzerine atarsa
2. Seansda aranızdan ayrılabilirim arkadaşlar...
Hedefimi çok geçti :)
Yarin ola hayrola...
Reis hedefine geldiyse hiç bekleme bence. Biliyorsun bu piyasada disiplin şart.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1482
Bilançoya beklesydin reis gerçi sen bilirsin etkilemeyim
Bilanco tarihi net degil, degilmi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene 8 şubatta gelmiş. Yani yarın gelebilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
O haaaa. Buraya da cikarmiydi ? Vaybe !! Dedigimde. Iste burasi Veda noktam olur tumuyle .. yoksa %20-30 disinda tut maya devam
30 k lotu kendi yazdı kendi mi verdi görebilen var mı
Yılbaşından itibaren gerçekleşen işlemlerin takaslara yansıyan hali. (Son 2 gün dahil değildir)
Resim çok net. Fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım.
http://https://i.hizliresim.com/0R0bQV.png
takas için tşk..resim çok net ama borsa artık bildiğimiz borsalıktan çıktı en mükemmel kar açıklayanı en çok basıyorlar bugün ereğlinin durumunu görünce tırstım ben,vesbede kar düşük gelse zaten basacaklar belli,yok beklediğimizden iyi gelse diğerlerinin durumuna bakarak yine basma ihtimalleri var,açıkçası ben tekrar başa dönmenin hüsranını yaşamak istemedim ve 20 liradan aşağı asla satmam dediğim hisselerimin yarısını 14.90 dan verdim,belki yanlış yaptım ama psikolojimizle çok fena oynuyorlar eninde sonunda yeniliyoruz,düşürürlerse yerine koyarım götürürlerse de kalanlara bereket versin deriz
http://666kb.com/i/e137cnpa9zh0szdso.png
http://666kb.com/i/e137cisjrym7ubs0o.png
Önemli tespitleri kırmızı ile işaretledim. 3 aylık hareketine baktığımızda tam da belirttiğimiz destekten gelen tepki ve dönüşünde yine belirttiğimiz direncin üstünde kalma çalışması ...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Sevgiler...Saygılar...
zaten ky yiz çapımız belli elimizdeki az sayıda lotun yarısını da verince içim burkuldu sanki ya
Ereğli de 2019 yılı için demir çelik fiyatlarında ki düşüşe bağlı olarak 2018 deki karlılığını koruyamayacağı beklentisi var. Bu beklenti ile 2018 bilançosu hiç edildi.
Ama Bankalar olsun ttkom ve arçelik olsun güzel bilançolardan sonra yükselişlerine devam ettiler. Vesbede de umarım aynısı olur.
Tarihi rekoru kırması ve buranın üstünde tutunma çabasını olumlu buluyorum.
Sayın onelle nin yukarı da vermiş olduğu hedef fiyatların gerçekleşmemesi için bir neden yok.
Bilançoda sermayenin 3 katı kar gelirse asgari 570 milyon hissenin önü açık sermaye 190 milyon 190×3=570 milyon kar gelirse güzel üstü gelirse dahada güzel olur ytdr
Arçelik sermaye 675 milyon kârı 851 milyon 12 aylık kârı sermayesinin bir buçuk katı bile değil
Fiyatı 19.75
Vesbenin 9 aylık kârı bile sermayenin nerdeyse 2.5 katı
Yabancılar boşuna silip süpürmemis
Vesbenin 12 aylık bilançosuda gelsin o zaman her şey daha net ortaya çıkar ytdr
Acunnnn ac kutuyu . Ptesi ya herruuu ya merrru ...
2017de düşen karlılık hisseyi baskılarken, üstüne imkb100den çıkarılmıştı ve hisse değerinin daha da düşmesine sebep olmuştu diye hatırlıyorum. Hatam varsa düzeltin lütfen. Yükselen kar, 2019 beklentisi, yabancının güçlü talebi tekrar imkb100 içerisine atabilir hisseyi. Bu da olumlu haberlere ilave güzel bir gelişme olabilir.
[emoji106]
15 e 17 bin lot satış girmişler
Inşallah
Yabancı suana kadar 66 bin lot artida
2013ten beri sadece iki defa 5 hafta üst üste yükselmiş. Bu da üç etti. Yalnız daha hiç altı hafta üst üste yükselmemiş. Yani önümüzdeki hafta dikkatli olunmalı bence. Belki tarihinde ilk kez 6.yüksliş haftası yapar, bilinmez.
Tabii ben gibi uzun vade yatırımcıları ne kadar ilgilendirirse...
Tarihi zirveyi kırdı, bu güzel. Ancak hacim hiç hoşuma gitmedi. Keşke az bekleyip hacimli kırsaydı. Hayırlısı olsun. İnşallah bilançoyla yüzümüz gülmeye devam edecek.