Adam gibi hisselere girmek lazım bunlar dandik zaman kaybı..
Takip dışı korktum.. iki haftada 2.5 den 1.87 ...
Printable View
Adam gibi hisselere girmek lazım bunlar dandik zaman kaybı..
Takip dışı korktum.. iki haftada 2.5 den 1.87 ...
Yukarılarda bir arkadaş hissenin fk sını bırakmış gitmiş..Fk ya göre bu fiyat bile pahalı görünüyor yanılıyor muyum?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler iyi niyetili yorum yapın hisse 20 yıldır borsada 1998 den beri ve dolar bazındaki en dip fiyatı 0.35 sent şirket şu an 0.45 cent ten işlem görüyor daha nereler düşecek acaba .yine söylüyorum bu fiyat bence oldukça ucuz ve cazip ben burdan elimdeki malı arttırmaya devam edecem
Birde 1998 de halka arz fiyatı 2 dolar civarı şaka gibi bu hisse nasıl pahalı olabilir ki bu sektörde bu kadar sağlam şirket az bulunurken
30.04.2018'e kadar toplam 28 daireyi 44 milyona sattığını en son kap açıklamasında belirtiyor.Çeyrek bilançoda hasılat 10 milyon gözüküyor.Geri kalan 34 milyon kasaya ne zaman girecek belli değil.
175 gorduk hayirli.olsun artik 7 olmasinimi brkleyecegiz ykgsonunda borsasininda........
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yAZIK GERÇEKTEN LEŞ BİR HİSSE İMİŞ
??? acaba neden sattilar, teknikçileri tokatladilar. Olan bize oldu neye elime atsam operasyon oluyor. Demek ki bazı şeyleri bazıları görüyor.
Y.T.D.
Arkadaşlar bu hisseden çok umutluydum. Herkesten özür dilerim. Bundan bir halt olmaz. Soda ekgyo kozal başta olmak üzere ne güzel sağlam sanayi hisseleri varken bunu nasıl aldım bende bilmiyorum. Gaza çabuk geliyoruz. Kalan arkadaşlara sabır. İnşallah kazanırsınız.
sn. Bilal Fuat yaşayıp gorucez👏
ikinci çeyreğe kadar burdayım..o vakit de tekniğin tutarsa alkış yağmuruna tutucam seni😆
Abi galibin kağıdı. 1,10 lardan 4,50 lere götürdü. Teknik işlemez. İyi pazarladilar. Başladığı yere donmese bari. Biraz bende aldım. Üzuncu olduk. Artık 3-4 sene beklemek zorundayız. İyi pazarladilar. Doğru dürüst faaliyeti ve karı yok. Hayırlısı bakalım.
Aynen üstad yapacak bir şey yok 3 4 yil buradayız. Herhalde zarar çıkar. 3 yıl sonra 2,50 görür umarım.
Lanet olsun bu hisseye
1.35-1.49...1.49 dip olur mu acaba?
Hocam Mohikan 0,54 kuruş diyor. O diyorsa olur. Böyle üç kağıtçı hisselere bulasmamak lazım. O kişi galip ise daha fena. Dağıtım yaparak düşürüyorlar. 4,50 den başladı vermeye devam. Acıma yok adamlardan. Bu borsa bildiğin kumar. Bereketi yok. Adamlar bizim gibi ky lerin parasını çatır çatır yiyor. Bu kadar basit. Ben yarın çıkar. Zararın neresinden dönersek kardir. Bu benim düşüncem ve kararım. Bunları yüce Allah'a havale ediyorum. Bu şirket falan değil. Ne yaptığı belli değil. Suç bizim gibi dallarda.
YKGYO'da kimse kalmadı mı? Neredesiniz millet? Galip'in tüm senetlerini boşaltma durumu var mı? Ne oluyoa,nediyoz,varmı bir nabız hayat belirtisi?
Millete yükselicek havası veriyor. Şuan çıkmaya çalıştığı kademeleri 5 er 5 er aşagı vermişti şerr..siz
Aynen kardeş. Yukarı yaparak satışa devam. Yapacak bir şey yok 1,20 lere tekrar sata sata dönecek gibi. 2 yıl oralarda takılır. Sonra biktirip topladıklarını zamanı gelince senin benim gibilere yine 3-4 lere verirler. Merak etme bizim gibiler çok. Yenilere tavsiyem BIST 50 sanayi şirketlerinden sasmayin. Örnek soda, Tüpraş, Petkim. Ben kendi adıma 120 lerde maliyet düşürecegim. Ve bekleyeceğim. 2 yıl sonra yine uğrarlar merak etmeyin.
İyi tarafı hissenin sahibi var. 50 kuruşta olsa yükselicek
Dünya da dolar ile petrol aynı anda değerleniyor. Seçim belirsizliğide var.Bu kadar muğlak içinde bizim speklerde fırsat buldular.
Abi sahibi kim. Bence 3-4 yılda bir birileri takılıyor gibi. 1.15 veya 20'lere gelecek gibi oralardan alan kazanır. Yalnız unutmak lazım. Operasyon hissesi. Buralar yüksek gibi. Sabrı olmayan ky lere göre değil. Umarım ben yanilirim. Bir miktar bende aldım. Ama üzuncu olduk. Bu benim sabır imtihanım olacak. Birde ne yapıyor bunlar. İştirakleri neler. Kanal İstanbul ile ilgileri var mı, hikayesi var mı. Bilen arkadaş yazarsa memnun oluruz.
Arada bir galip geliyor. Metroya göre Şu an malda gözükmüyor bu hissede . Başka aracı kurum kullanıyormu bilmiyorum. Ama bazı hisseler aşırı düştü. Hisselere para girişide yok. Alan 3-4 basamak asagıdan yolluyor
kimse yok mu nerde bu milllet?
Tavan yapmayıncaya kadar bu topiği kapattık
Her 5-6 kademe yukari yaptigi hareketten sonra 20 kademe asagi inmis. Hedef 1.20 olabilir. YTD
Bu sefer puştluk yapmadi. Hayirlisi bakalim. Ciksinda zararimizi kurtaralim
Bugün para girişi başladı ufaktan.
1,55 üzeri kalıcı olmalı.
Pasta atabilecek varmi arkadaslar
Endeks icin olmasi gereken bir hareketti. 103-104 arasindaki gapi kapatti. Bizim hissemiz sadece inerken gapli iniyor. Cikarken biraz kasmasi gerekiyor. Dunku yukselisin zamanlamasi biraz kafami kurcaladi. Aselsan icin mal mi cikiyor birileri acaba
Şakir bey takas varmı
Pardon sailor bey
Şakire çay yok :) https://www.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c
takas
https://i.hizliresim.com/b64k3d.png
teş.ederim
Dun tahtaya giren marbas aldigini bosaltmis. Uzun zamandir satimda olan is hafiften bir yoklama yapmis. Tam al sat tahtasi olmus. Galibi bi arayim tahtayi duzeltsin yoksa sittin sene bu tahtadan bi poğ cikmaz