http://fs5.directupload.net/images/181001/yc3vi7yv.jpg
Printable View
vakkoda matriks şöyle bir formasyon bulmuş.
https://i.hizliresim.com/VDb10v.png
240 dakikalık teknik indikatörleri............
https://i.hizliresim.com/7D4Ggm.png
Oyun çevirmeye devam edin bakalım, inşallah bilançoda oyun yapmazsınız. Bu çeyrekte 2 bayram, yaz tatili, turizm sezonu derken satışların patlama yapması lazım. Geçen çeyrek 9 milyon civarındaki finansal gider de bu çeyrekte kur artışı nedeniyle başa baş geleceğini düşünsek sadece ordan 9 milyon kar. Satışlardan da 25 civarı kar yazsa, dönem karı 35 civarında olması lazım. E 20 de ilk altı aylık kar var etti mi 55 milyon. Yıl sonu 80 milyon üzeri kar neden olmasın. Sen bu fiyatlarda tutmaya devam et spek kardeş...
Söylediklerim şahsi düşünceler olup asla yatırım tavsiyesi değildir...
Vay be ne kağıtmış..gırenın kafası koparılıyor...berbat..bır sıpegı. Var..muthiş..o.ç
Bu nasil bir satış dalgası Ebemizi aglattilar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beter olsunlar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yarın bi haber falan gönderseler keşke stratejik ortaklık için danışman bulduk falan gibi yoksa halimiz harap.
3.50 olmuş yok düşmüş 2.50 olmuş 1.50 olmuş si..mde olmaz!! Senin paran nasıl kıymetliyse(hoş çalarak desteliyorsun) benim param daha kıymetli çünkü alınteri var emek var!! Uzun yıllardır borsadayım senin gibilerini çok gördüm zaman problemim yok sana ya da başkasına zararına vereceğimi düşünüyorsan patronuna söyle öyle bi mal bende yok!! Bir akü şirketi vardı borsaya kote!! Kottan çıktı!! 3.50’lerden sizin tabirle elime verdi!! 80 kuruşa bastı sattıramadı!! O şirketinde hikayesi eskiler bilir Kartal arazisi’ydi!! Hatırı sayılı bir zaman bekledim ve 3 kat karla malı yine senin tabirle boşalttım!! Bunu niyemi anlattım?? Burada acemiyi günlükçüyü paraya sıkışanı tokatlarsın!! Sabırlı yatırımcıdan babayı alırsın..Yapılan işlemlerin büyük bir kısmının bizzat tek elden ve robotla yapıldığı o kadar netki!! Neyse demem o ki su akar yatağını bulur zaman problemim yok istersen kuruşlara bas!! Taktım sana kafayı batarsak birlikte batarız!! Bu arada burada yazanların önemli bölümüde senin tayfan mutlaka sana ileteceklerdir selamımı!! Burada iyi niyetle yazan çizen arkadaşlar lütfen üzerlerine alınmasınlar!! Bu buraya son paylaşımımdır!! İyi niyetli tüm paylaşımcılara bol kazançlar.......
Kiraların dövizden tl ye dönmesi VAKKO için önemli gider kaleminde iyileşme sağlayacaktır.Ayrıca şu stratejik ortaklık biran önce açıklansa hiçte fena olmaz.
ytd.
Zeki Müren de bizi görecek mi? Eheueheu
Bu sene kur nedeniyle mağazaları adeta talan edildi.Araplar ve yabancı turistlere göre ürünler yarı fiatı gibi alındı kur farkından dolayı, mağaza kiralarınında dövizde tl ye çevirilmesi bilançolarına ekstra olumlu yansıyacak.Bakalım nasıl bir bilanço açıklayacak, kasasında yanılmıyorsam 40 milyondan fazla dövizi vardı.İyi bir bilanço sonrası CEO'muz Jaklin hanım stratejik ortaklık için ne haberler verecek, malum şirket 2 çeyrektir yıllardır zarardan sonra iyi bilançolar açıklamıştı.Bekleyip göreceğiz zaten piyasadaki mal az halka açıklığı %12
ytd.
Geri döner mi, bu yükseliş balon mudur yorum alalım?
Akşama doğru *ötlük yapar mı?
**nelik yapabilir belli olmaz. Yeterince atlayan oldu mu?
3.58'den sonrasını şimdilik büzük yemedi..
Seni çakkal seni. Sen çakalsan biz de tilkiyiz. :):)
ilk on para g/ç 722 bin lot artıda bakalım tavan gelecekmi
Ilk bese bak hocam.durumlar nasil
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%5 birden aşağı verdi
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk 5 1milyon 600 bin
Feci caktilar nedense.3.36 geldi geri.takas oyunumu yaptilar aceo
Yaa öylee iştee. Biz hisseyi yürüyüşünden *ötünden anlarız
3 altına gelirse sattıklarımı yeniden pompalarım. Ytd
1.5 yildir bu sekilde calisiyor spek.yukardan sat asagidan al trade.bide ortaklik hikayesi olduguna musterisi cok.twitira bakiyomda dunya kadar ilgi var.yukardan alanlarda ilerde muhakkak zararini cikarir.daha cok su goturup getirir bu hisse.
3.58 de devre kesmistimyuzde 10 altindami devre kesecek yine.??3.22 oluyor galiba.boyle gunde asagi yukari 2 ters devre yerse brutemi aliyorlar bilgisi olan varmi
Eveeeet, teknikçileri alalım sahneye? Vakko -eksi kapatır mı yoksa kenara +1 yeşillik olsun der mi? Buyrun yoruma..
açıkcası sabah ekranımı açınca bu ve msgyo dikkatimi çekmişti ama cesaret edemedim. 3.24 te alsammı diye düşünürken neyse dedim dursun sonra bi baktım 3.40 yakmış. kaçırdık yine dedim bıraktım peşini.. sonra 3.70 ten salınım başlayıpta eski yerine kadar gelince aklıma tukaş faciası geldi birden. birileri malını çıkmak için belki spekle anlaşmış ne diyelim " geçmiş olsun!"
YTD.
Devre kesti.once yukari simdi asagi devre :)) takaslarimi gormuyorum ama tahminim bu hareketi yaptigina gore feci mal kitlediler.simdi asagida bekler gunlerce.dokulunce tekrar yukari.spek boyle kazaniyo bizimki de
Yolunacak tavuk bitmez [emoji38][emoji38][emoji38] tren yerinde dururken adam gibi binip beklemek varken tren hareket edince biniyorlar. Kimisi hızlanınca binerken aha böyle tepetaklak düşüyor. Yolunacak tavuk bitmez. Yeni Üyeler hoş geldiniz 2 adet de vesikalık foto isteriz [emoji28]
Isin kotu kismi ise demin twitirda biri yazdi tepkiye aliyorum diye 3.26 lardan.hemen pesine takipcileri bir suru kisi aldim aldim yazdi onbinlerce lot verildi ise buralardan onlara spek cok daha asagi ceker mantiken..bi hisse normal sartlarda 2.90 lardan alinip ustune yuzde 10 yuzde 15 yapinca verilebiliyor.surekli bu arada hareketleri var.
3.14 oldu acaip carptilar
Brute girme ihtimali varmi bu aksam.brut sartlari neler
Bu performansa taban yakışır. Hadi taban yap da mallanakk [emoji38] ytd
Brüt falan alırlarsa fena söverim. Ne geliyorsa başımıza teknikçi çok bilmişlerden geliyor. Alttan al 5-10 kademeye sat oh ne ala. Bugun bakıyorum hepsi ağlıyor twitter da. Speği tebrik ederim iyi sapladı bugun. Yaklaşmayın yakarım dedi. Brüte alınması hissenin bilançosunu bekleyen ben gibilere darbe olur...
Ortaklik muhabbetine aksi bir olumsuz haber cikmadikca daha cok hareketli olur yukari asagi.ortakliktan vazgectik gibi bir haber...su anda zaten sozlesme bitti.blancoyuda ortaklik anlasmasiyla duzeltip firmayi kara gecirdiler.vazgecmiyeceklerse blanco guzel gelir.gecen senede iyi temettu verdiler bi ortaklik muhabbetine.