Borç harç faiz işçi alacağı çıkar
Bize yine birşey koklatmazlar
Printable View
Borç harç faiz işçi alacağı çıkar
Bize yine birşey koklatmazlar
Mosquito_ vardı bir aralar? Ona ne oldu? Satıp bizi bıraktı mı?
Hakkımızda hayırlısı olsun ben almaya devam edicem elimde nakit olduğu sürece inşallah iyi şirket inanıyorum...Yatırım tavsiyesi değildir..
halk adına denetleyen chp*bağa iyi işlere imza atmaya başladı...çok başarılı bir kombine operasyonla işbanka dolaylıda olsa işfinaslı**bir büyük ortak kazandırmanın onurunu yaşıyorlar....halk adına denetliyorlar ya..**
sistem mükemmel kusursuz işliyor..
kim bunlar*bilmiyoruz nasıl organize oldular..
önce baskı koy kombine organize..sonra beleşe bir kısmıda şirket parasından tamamen beleşe içinde işfaktöringde bonus tam beleşe***
misler gibi..
sırada işgyo**
nasıl organize oldular..nasıl el değişim oluyor herkesin diline dolaşmaya başladılar.hele denetleyici chp..*
olay iyice büyümeye başladı..seçim sonrası**artık **..halk adına ..**devam...
bu arada şanslı yatıırmcı kardeşimizin yüzlerce milyonluk hisse kazancıda tamamen tesadüf işte...k.y darmadağın..***sistem mükemmel.denetleyen chp.**
Tutturmuşsun bi CHP CHP sanki borsa uçuyor işgyo düşüyor. Arkadaşım borsada 120 binden 95 bine geldi Dolar Euro Faiz aldı başını gitti bu ülkeyi yöneten kim??? Ondan biraz bahsetsene tutturmuşsun da CHP CHP.
Aylardır milleti soyup soğana çeviren milli ve yerli işadamlarımızdan Galip Öztürk'ün önünü kim açtı spk, borsa İstanbul ne halt ediyor Galip bu işleri çevirirken? Galip şimdi hangi ülkede biraz da onlardan bahset...
Yatırım tavsiyesi değildir.
cevap veremiyor bunlara
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunların prompter ı kapanınca gözüne ışık tutmuş tavşan gibi kalıyorlar :-))
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mali tablo öyle demiyor. Şöyle diyim, biz bir eşşek aldık. Eşşek para etmiyor, yaptığı is yediği yemi kurtarmıyor. Ama eşşek ölse derisini yüzüp satsak aldığımız fiyattan daha fazla para eder.
Aynen durum Burdur. Kabaca 5.500 mil varlık (250mil kira geliri) var bunun 125mil kısmı nakit kasada bekliyor. 2.500 mil BORC var bunun 1.400 mil uzun vadeli. Net 3.200mil varlık. Şuan piyasa değeri 900mil. Bu eşşeğin derisi 2.500mil eder.
Zehirlesek mi? :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İŞGYO hisse senedinde yaşanan Falling Knife tipi düşüşün nedenini investorrelations@isgyo.com.tr ye sormuştum...
Özetle herşey yolunda, KAP'a açıklanması gereken olumsuz bir şey söz konusu değil demişler.
Cümle arasında da "Şirketimiz 5 milyar TL portföy büyüklüğü, güçlü öz kaynak yapısı, düşük ve yönetilebilir borç seviyesi ile faaliyetlerine, yatırımlarına planladığı şekilde devam etmektedir. " yaznışlar. Piyasa değerine bak portföy büyüklüğüne bak, ne diyeyim Allah piyasa değerine sahip çıkan şirketlere yatırım nasip etsin bundan sonra diyeyim.
Emeğinize sağlık tşk
Hep birlikte sıkıştıralım. İş Bankası şimdi geri alım yapmayacak da ne zaman geri alım yapacak? Bu soyguna İş Bankası da ortak oluyor. Bir ezberim vardı: Başında İŞ olan hiç bir şeye bulaşmam bu ülkede diye, gittik salak gibi girdik bu yatırıma... Şimdi uğraş dur yıllarca zarar çıksın diye. iflas değerine gelmiş çöp kağıt.
0.28 defter değeri ile kâr eden ülkenin en büyük GYO Suna zorla bizi ortak ettiler.aldikca almak zorunda kaldık. Şimdi ne olacak.kendi adıma aldığım lotlarla iki yıl işlem yapmayı düşünmuyorum. Hele bu fiyatlara
halk adına halkın emaneti olan işbank denetimlerini yapan chp**den atama siyaset eskileri..
yönetim sendikasandığı üyesi mayışlı çalışanlar....
işdoğan petrolofisi travması - iştim area travması ..izdemir birde hani hep zarar eden arıkan mı neydi başında.sonra satıldı oda terfi aldı...
işdoğandan petrole kayan milyardolarlık borç ne oldu ..kapandımı acaba.**area zararı nasıl mahsup edildi.şişe cam da vardı ortak..
derken zeytinci vardı hayalicimiydi ne...
neyse işfinans önemli**kapanmadı....yeni büyük ortak nasıl oluştu..halk adına denetleyen chp bu yeni ortaklığa ne diyor nasıl bir şirkete katkısı var..
sırada işgyo ...dikkat önemli izle incele..
halkın emaneti işbank iştiraklerin bazısında başlayan borsa baskılı organize le değişim nasıl oluyor.talimatlar kimden .**hangi zamanlarda**tarih**önemli..memleketin hangi döneminde..yakın tarih...
chp halk adına denetimi tıkandığı ortada ..Devletimiz el atmalı...denetime katkı yapmalı...çok önemli...
sahi geçen ay satılan ankaradaki g.menkul..neden**nakit ihtiyacımı vardı**?önemli..**durup dururken neden satıldı işbanka....
birde 2 milyonm u ne kar etmiş..komedi.**gibi..neden acaab .para mı lazımdı..**nasıl yönetiliyor öyleyse..
devleti yonetenler hahahaha
enflasyon %14-15,kredifaizleri %24 lere gidiyor, hala konut sektoru, gyolar soyle boyle, imar affini getirenler isgyo yonetimine de bi af getirriler herhalde...
olan bitenin farkindamisn hocam sen ? bir de ulkeyi bu noktaya getirenler denetlesin, ama haklisin bugunku neticenin nedeni disgusler, mayisli mudurler, lobisler ...ulke de kriz var kriz...
Aziz Nesin ne buyuk adammis...
kanal istanbulu hallettik mi,yeni havalimaninin oralari da konutla doldurduk mu, Kandil de arsa alsa su yonetim devlet yonetnelerde bi imar duzenlemesi affi ile bir bakmissn Sam'a de emevi camisini yikverir AVM dikiverir olur biter...
hisse ile ilgili de tlborc tarafi ozellikle tahvil tarafinin maliyeti artacak, banka kredileri bugunku ortamda ehh iste sabit faizli gibi,doviz tarafinin buyuk kismi hedge edilmis durumda.. sorun bu yilsonnu bilancodan cok, gelecek yillarin hesabi kitabi, sonra ne olacak..
su an tam doluluk ile 252 mio luk kiralama gucu karsinda (kartal dahil) elde edilebilecek kira bu yilicin 208mio tlcivarinda, 45 mio kaybi var...
borcluluk digger bir sorun , ilave bi 200mio tl daha bono gelebilir , Tuzla ve kadikoy lansmani dusnulyor olabilir ve stok sorunu tabii, inistanbul 3 ve 4 eta yaninda ege tarfi erisedebir miktar, kartal ne derece eritilebilmis olur, bu yeni 0.98 % ile bunu da gorecegiz..ki erilen her stokta kaybi en az %20 bu da neredeyse maliyetine satis anlamina gelir,konut satis geliri nanay ve en onmelisi digger giderlerin yonetilmesi, cokfazla satilan malin maliyeti tarafinda soru isareti var...
ozetle kisacilara uygun degil demistik hatta buradan almak bile...
Durum nekadar kötü olursa olsun 0.28 defter değerini kimse haklı çıkaramaz. iş bankasının adını kullanacak ama değeri bir çöp olarak fiyatlanacak. GYO sektöründe durum vahim diyelim ülkede ki tek gyo şirketi bu mu?
bu arada geçen ay işbanka satılan g.menkul herkes nerden çıktı bu dedi.askıda**duruyo oda...
paramı lazımdı..g.müdür şirketi batırıyormu..sandıksendikası ne yapıyor..chp ne yapıyor..
memleketin mali en itibarsız şirketi nasıl yapıldı..talimat kimden..nasıl yapıldı..
çok önemli**
işbankın fiyat istikrarı için % 3 kararı ne oldu**
sonra manukyan bol bol tv ye çıkacağına işinle uğraşmalı.bir tan esi el değiştirdi..biride yoldamali en itibarsız şirketi oldu memleketin..
bu sandika sandık çalışanlarını kim denetliyor.*
chp bu abidik işlerin neresinde..**çok önemli hangi chp liler bunlar...
araştırırsan anlarsın sandıkçı.**lafı bana yetiştirme..işler bak..olaylara bak saen...abidikleri kim yapıyor..biliyorsunuz zaten..siz devam ..
işfinanstada öyle yaptınız hadi git ne diyon falan saldırı...sonra belge giib duruyo şimdi..sıraya işgyo mu soktunuz...nasılsa soran yok dimi...???veya öyle sanın...artık**?
Ceomuz emekli olmuş
yeni genel müdürümüz hayırlı olur inşallah...
İlk iş hisse alsın
Boş durmasın
Yakında gelecegim supurecegim.
Günaydın, iyi haftalar,
Genel Müdür değişti. Yönetişim sorunu azalır inşallah.
Endeks sabah yıkıldı. Bunun yıkılmaya dahi gücü kalmadı gibi. İnşallah buralardan bir dönüş görürüz.
Şu seçimi iple çekiyorum, hayırlısı ile geçse de Bahçeli'nin bize verdiği zarar artık katlanmasa. Ramazan ayını da hop oturup hop kalkarak geçirdik.
Süpüren de süpürsün :) YTD.
talimatlar **kimden**?araştır izle...kombine sistem**??hisselerde büyük organize işler..nasıl başardılar..kimler**?talimat nasıl ve kimlerden hisse çöküşü tarihte örneği yok..işbank iştiraklerin bazısında****işfinas**yanında işfaktöring beleşe bonus hisse kazancı yüzlerce milyonluk hisse kazancıda bonus...
işgyoda ki el değişim şu ana kadar ne kadar.***hisse çöküş nerden***önemli izle incele.sonra eleştir.**??eğer fgerçekten k.y.cıysan..yoksa zaten belli**
chp denetimi yetersizliği ortada..**önemli**
borsanın mali en itibarsız şirketi nasıl yapıldı kişmler yaptı....işgyo da***neler yapılıyor..önemli ..g.müdr bu başarılar için**?jestiyon ne kadar aldı.**hala devammı...
Ben sizin hiçbir yazdığınızı anlamıyorum [emoji2] robot hesap mısınız nesiniz. Hisse düştü işte mis gibi para varsa alttan alın. Her yıl düzenli Temettü veren hisse.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Ek 19082
Portföyüm. Hepsinden birkaç lot var. Esas yatırımım İŞGYO'da. Kayıp oranı da ortada. Sanki bu kadar kayıp olmamış gibi de hala baskı altında. Gerçekten bu hisse senedi Harvard Bussines School'da filan incelenmesi lazım. Ya da benim incelenmem lazım. Bu kadar faiz oranı varken vadeli mevduatta, bu yatırım beni her gün batırıyor. Ümit var mı? Bilmiyorum. Bitmek üzere.
Yok mu şu hacimi artıran: 150.294 TL
0,94 TL nin altı yok der gibi duruyor.