Halt etmis onu diyenler ustad
Belli sure sonra o eziyet zevke donusuyor
Hanim dirdir yapmayinca keske yapsa diye dua ediyorsun...
Printable View
Aydinbanka yatirmayi dusunuyorum guvenilirmi sizce
Bddk sitesinde bulamadim
Aydin aman aslanim milletin agzinda icbct vardi.2 taban yaptirdilar.rontgen teknisyeni bana hicam bi hisse diyecem al dediydi..ertesi gunden itibaren tabanlari yedi. Sen de pegasus diyorsun aman batma aydin kardeşim
Kesin ve net diyirum ben Kılıbık değilim.. ekonomide eşimi dinliyorum..
İçimden bir ses pazartesi arçelik diyor, ama al tut değil vur kaç, günlük.
Webster aktife gidersen oranlari sor güncelleme nezamanmis.
Mb başkanı görevden alındı yerine murat uysal getirildi
Eğer bu değişiklik faiz indirmek icin alındıysa, indirilen butun faizler 2 katiyla geri doneceginden şüphem yok .
Son 1-2 yıllık süreye bakarsan cevabım iyi. Not ;mekanik taahüt ticaretle uğraşıyorum %25 müteahhit kar marjı hayal oldu. %10-15 kar marjı ile zar zor iş bağlayabiliyorsun.
Son dönemde herkes iş yaparak değil, para piyasasından para kazanmanın daha avantajlı olduğunu gördü... betoncuların durumu ise içler acısı, elinde patlayan binalar...alacaklılar....satamadığı daireler...2 m satacakken 1.5 m satamıyorum diyen , ödemesi gelince 380k ya maliyetine daire veren var.
Bunu anlamakta bu kadar zorlanmaniza sasirdim
Nzor a gecmek istedigimi belirtmisim
Bankayla gorusucem demisim
Banka beni ikna edememiski gecmemisim
Siz beni takip etmeyi birakip biraz teknik takip edinde isi ogrenin biraz
Beni dinlemiste enzora gecmis
Laf etti bal kabagi...
murat kardeşim iyi itaat etmemiş demek..
bakalım yeni atanan ne kadar faiz indirebilecek emir ile :kmk: dalgaların boyu artmalı böyle stabiliteye hiç alışık değiliz en son kim kaç sene önce böyle sankindi
ciddi bir faiz indirimi bekliyorum bu yeni atama ile
murat devam edeydi 100 indirirdi..
şimdiki beklentim 300 ve üstü..500bps bile mümkün
Yani boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor birden 400bp silseler burdan dolar direk 7-8 olacak bütün likit kaçacak yurtdışına, cevremde kac tane dolar buralara tekrar gelirse iflas verecek adam var, nasıl yapacaklar bunu
500 baz puan düşerse doviz 6 olmaz mi ya..ben o kadar beklemiyorum.. bu sene her toplantida 200 er baz puan olur diye düşünüyorum
Abim 6.06 dan mal almis.. simdi 5.60 diyor yuzde 10 zarar ettim kafadan dedi. Lanet olsun bu düzene diye küfür ediyordu
Yabancının yüzü suyu hürmetine şuan buralarda, hiç acimazlar aninda o tahvilleri patır patır bozar çekerler, bir kısmınıda son mermi bekletirler en sıkışık anımızda bozar çekerler
Daha haftaya s400lerin teslimatiyla beraber senatonun yapacagi yaptirimlar var, trump diyor dukkan senin ama trumpun demesiyle olmaz
Zaten tahmin ediyorum bu enerjiyi trumptan aldıkları cevaplarla elde ettiler ve galiba güveniyorlar
şakk diye 500 bps indirim
sonra kambiyo vergisinde 10 kata varan artış
KY yine baka kalacak