Alpay bey, gayrimenkul yatırım ort. çıkış gündemli olağanüstü genel kurul ne zaman
yapılacaktır.?
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alpay bey, gayrimenkul yatırım ort. çıkış gündemli olağanüstü genel kurul ne zaman
yapılacaktır.?
Bir narin klasiği, yine basiretsizlik
Örneği. Yatacak yeriniz yok.
Bunlar bedelli paralarını ne yaptılar,galiba hüp yaptılarki hala sürünüyorlar,2 turizm yılı geçti hala bir mok yok,1 üzerinde olması gerekirken onun yarısında oyalanıyorlar,neyse 60'a yakın yerlerden küpü doldurduk yine,70 üstüne atarsa isteyene verebilirim...ytd.
Ne yazık ki vazgeçmişler
****** Şirketimizin 10.05.2019 tarih 1012 sayılı Yönetim Kurulu*Toplantısı'nda *
Şirketimizin 28.12.2018*tarih 996 sayılı yönetim kurulu kararı çerçevesinde Sermaye Piyasası*Kanunu,*Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK/Kurul")'nun (III-48.1) sayılı*Gayrimenkul Yatırım*Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği ("Tebliğ")*hükümleri çerçevesinde *Şirketimizin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı*statüsünden*çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim*şirkete*dönüştürülmesi ve Şirketimiz esas sözleşmesinin*gayrimenkul yatırım ortaklığı*faaliyetini kapsamayacak şekilde* tadili amacıyla *16.01.2019 tarihli SPK başvurumuza*ilişkin olarak, SPK'nın 04.04.2019 tarih ve 2019/449 sayılı kararı ile *Şirketimiz talebinin Tebliğ'in 44. maddesinin birinci fıkrası uyarınca genel*kurula katılıp dönüşüme ilişkin esas sözleşme değişikliklerine olumlu oy*kullanan ortaklar dışındaki tüm ortaklara N. Emre NARİN ve P. Oya NARİN*tarafından 0,6659 TL üzerinden pay alım teklifi yapılması şartıyla olumlu*karşılanmasına karar verilmiştir.
Sn. N. Emre NARİN ve*Sn. P. Oya NARİN'in 10.05.2019 tarihli mevcut mali yükümlülükleri sebebiyle pay*alım teklifinde bulunamama beyanları göz önüne alınarak, Kurul kararı ile*öngörülen şart sağlanamadığından* Şirketimizin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı*statüsünden*çıkma talebinden vazgeçilmesine ve dosyamızın işlemden*kaldırılması talebiyle SPK'ya başvurulmasına
mevcudun oybirliğiyle karar verilmiştir.
PARALARI YOK, vazgeçmişler, ulan Cepte birşey yoksa ne kıpraşıyorsun, otur oturduğun yerde...KÜPÜ DOLDURACAĞIZ BURALARDAN
SPK ya göndereceğim şikayet dilekçemin son parağrafı
N. Emre NARİN ve P. Oya NARİN MRGYO hisselerinde bilerek, isteyerek daha da önemlisi Kurulunuzu alet ederek alenen manipülasyon yapmışlardır. Basiretli bir tüccar gibi davranmayıp, küçük yatırımcıyı Kurumunuz vasıtası ile bilerek zarara uğratmışlardır.
N. Emre NARİN ve P. Oya NARİN’ne gerekli cezanın verilerek küçük yatırımcının zararının karşılanmasını talep ediyorum.
YTD
DEĞERLEME RAPORLARI GELİYOR, gayrimenkullerinin dördünün toplam değeri KDV hariç yaklaşık 280 milyon TL... şu an kaç tl değerinde borsada 62 milyon TL... çok narin bir hisse
Pozitif haber
iş para değil...şirketin patronunun yaptığı yalakalık..küçük yatırımcıya atılan kazık..ve bu kazığın başını tutması..insanda onur olur..şahsiyet olur..madem yapamıyacaksın girişmeyeceksin bu boka..patron şirketinin sahibi olsa yatırımcıyı söğüşlemek gibi amacı olmasa böyle işlere girişmez...ticarette dürüst olmak güven vermek esastır...
Turizm şirketleri ilk çeyrekte hep esas faaliyet zararı açıklar.Martı son günlerde peşpeşe olumlu açıklamalar gönderiyor,gerçek mi yoksa bir şeylerin telaşı mı,Mrgyo bilançosu hafta sonuna kadar gelecek göreceğiz.Açıklamalara bakarsak kar parlayacak,defter değeri de 3,50 civarına yükselecek havasında..
İlk çeyrekte bile karlı olabilecek doluluk oranı yakalanabilmişse turizm gelirleriyle cari açık da kapanabilir.Mrgyo özelinde atıl duran arsaları ve projelerinin gerçekleşmesi hızlanabilirse umutlar çoğalır.
Martı grubuyla daha önce hiç ilgilenmemiştim,dikkatli bakınca meğer bilanço dönemleri farklıymış,açıklamalar 4.dönemle ilgili oysa ilk çeyrek sonuçları olarak algıladım gözüme güzel göründü,güzel bilanço açıklayabilir beklentim oldu düzeltirim.
Yine de özvarlıkları eksi olan Martı ile kıyaslandığında daha iyi görünüyor,en azından defter değeri 3,00..buna rağmen Martı piyasa fiyatlamasında daha sağlam duruyor.
http://flashresim.com/upload/MTVjZWM1YzQ5NzY2ZTE.png
62 üstünde kalmadan hayat zor
Bu nedir
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sagol hocam
60 üstüne çıkmadan zor
http://flashresim.com/upload/MTVjZjE4NmFiYTA0MDU.png
Dikkatttttt
Niçin dikkat habermi var
Bi habermi var
Bugün speğin eline iyi mal boşalttılar.😂
Merak etme onun için 0.65 öldüm fiyati buradan veren yoldan bulmuştur
Takaslara göre tahtanın sahibi iş bugünde alım yapmış martı larda operasyon sinyali varsa birkaç günde belli olur izleyelim bakalım yarın birgün neler yapacak
Konuya yapılan kötü yorumları silen arkadaşın back sorunu var oraya bir beckçi lazım herhalde back e güvenmiyorsan burada gezme o pamuk backten narin narin iplik yaparlar
Ne kadar sıkarsa o kadaaa zıplar
0.65ten bile vermeyen srfz ne ayaksın sen yaa
Muhtemelen birilerinde yüklü mal var, kaptırdı salak spek buralardan, şimdi dökmeye çalışıyor dangalak...
Yavaş yavaş yediriyor gelen sığırlara kuvvetli alımlar olmadıkça yemlenenlerle umitlenmeyin ama .....
mrgyo nun bilançosu gelmiş..kar açıklamış..5 tirilyon civarı..75 tirilyon zarar yok olmuş..iyi bir bilanço..önümüzdeki altı ayda bu hızla giderse karını artırarak geçmişteki zararlarına sünger çeker yatırımcısıda bir nebze olsun rahatlar..yarın ne olur sizce..eğer kağıdı toplamışsa hafta sonuna kadar süzülerek bin lira civarlarını görebiliriz..eğer toplayamadılarsa yavaş bir çıkış ama alıcılı bir yükseliş görürüz..bu kağıt ilk önce 0.95 -1.1arasında dinlenir...sonraki bilançoda kar artışına bağlı olarak 1.3-1.6 civarlarını görebilir..ama 0.8 rakamları pisikolojik nokta..burayı yüksek hacimle geçmeliyiz..ytd..yarın hareket görürüz inşaallah..
Ağzınizdan bal akıyor inşallah çoğu kişi 1 üstü maliyetli bende dahilMI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kaatta herkes zararda..paralı bir spek gelmeden de kaat hızlı yükseliş kaydedemez..benim bildiğim yatırımcıların çoğu 0.8 civarı satacak..bıkmış bu kaattan..beklemek insanı yıpratıyor..alıp satsak kazanırdık..ama bu dönem geçti..şirket sahibi kaadı yükseltir mi..saçma bir soru..öyle olsa 0.67 den kaadı pazarlardı..ama parasm yok dedi..yani şirket kupkuru..beş parasız..konsolide bilanço açıkladı 5 tirilyon kar..kim inanır..tabiki kadir inanır..kaadında adam oynuyor..yeni yatırımcı bulursa öpecek..eee sen ne bekliyorsun dersen biz zorunluyuz..karar aldım..hiç bir malı zararına satmayacağım..konsolide olmayan bilançoda yatırımcıya sürpriz yapabilir..zarar sürprizi..acı ama.yaşadıklarımız bunu gösteriyor..çünkü bu adamlara güvenmiyorum...adam şirketimi satacam dedi sonra caydı..param yok dedi kıvırdı..geçmişteki ingiliz şirketiyle anlaşmalar..millete mal kakalamalar..bu numaraları yiyecek hep buluyor..millettede çok kazanma hırsı..eee..deve buysa katlanacan..bence tek olumlu yan hanfendinin turizm başkanlığı..turizmle uğraşıyorum ama şirketim zarar etti..beni anlayın dese..hiç kimse anlamaz böyle durumda..öncelikle akp turizm başkanının kaatlarını inceler..dönen çakallıkları araştırır..bu kaat borsaya açıldığından beeri zarar..alanlar napsın..sonuç 5-6 ay içinde iyi bir bilanço.iyi bir reklam..yeni yatırımcılar kaada üşüşür..biz kurtuluruz inşaallah..ytd
Bulaştık bir kere yapacak birşey yok beklicez
Uç artık Martı, yoksa ben uç-ur-acağım...