Az birşey ben de aldım :)
Printable View
Çok oynak oldu bugün.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hata veriyor.Bgc 3000 lotla yeniden geldi.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkur ederim arkadasim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bgc 50000 oldu,meri 62000,yatirim 46,doce 12000.
Eyvallah kardesim. Tesekkur ederim forumdaslar adina.
Takıp için ben de azıcık aldım.. hadi bakalım...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas rica etsem
Bu nedir ki?
Cuma degilki bu.
Dostlar bu hissede yeniyim, idare edin.. Şimdi bu şirket satıldı mı?.. Kap takı haberleri okudum şirket kesin bir şey yok diyor.. ama forumda bazı dostlar çağrı fiyatlarına kadar götürmüş işi.. tüm yönleriyle bir belen biri açıklarsa çok sevinirim...
Satılmadı. Pazarlıklar devam ediyor. Çağrı fiyatı falan hepsi olasılıklar. Bildiğimiz bu kadar. Satılır diye bekliyoruz. Ytd.
Teşekkürler hocam.. İnşallah olumlu yönde bir karar çıkar..
Bugün endeks eksi bekliyorum.Ulusoyda düne benzer alımlar bugün olmasada yarın devam eder gibi.
Bugünde teb ve hsbc üzerinden alıyor yabancı.
Düsen piyasada sıkılıp daha çok düşen senetlerden almak isteyenler satacaktır.
Bugün şov olabilir mi?
Yavas yavas olacak gibi kardesim. Az olsun istikrarli gitsin. Ky yok gibi tahtada.
Geçen hafta şov yaptı.
Satış hikayesi bir yana zaten sürdürülebilir karlılığı olan bir şirket. Gecen haftadan beri iyi getirisi oldu ama çok primli olduğunu düşünmüyorum... Saatlikte geçen haftaki çıkışı flamaya çevirmiş gibi... Sene sonu güçlü bilanço ve endekse göre daha iyi performans bekliyorum. Flama kırılımı 16.40 üstü... Stop olarak 15.60 altı kapanışlarda dikkatli olmak lazım gibi...
Kısada uzebilir...
evet 9 aylıkta iyi kar yıl sonu inş. daha iyi olur
bugün 16.40 zorlar gibi.ytd.değildir.
takip ettiğim bir kağıt değildi, bir vesile ile 9 aylık bilançosuna baktım, muhteşem bir performans söz konusu. Tabi şirketi bilmediğimden derinlemesine analiz edemedim ama bilenlerden duymak isterim, bu satış ve karlılık artışı sürdürülebilir mi ileriye doğru, öyle ise satış hikaye bence.. :) YTD
uzun zamandır takipteyim ve hissedarıyım
hakettiği fiyatlarda değildi şirket ama bistte hiç bir hisse hakettiği fiyatlarda değil hala.
borçsuz olduğu (finansman maliyetleri tüm şirketler için yükseldiği için)ve daralan iç piyasaya ihracata ağırlık vererek cevap verdiği için ayrışmaya başlamıştı ya da ayrışmaya başka sebeple başlamıştı da biz buna yoruyorduk
şimdi ise satın alma haberi ile fiyat uçtu gitti, uçtu gitti derken önceki haline göre uçtu daha da uçar mı bilmem
bir hissenin gerçek ederi her zaman tartışılır ama satın almanın olumsuz sonuçlanması durumunda 3-4 lira kayıp yaşama ihtimalimiz yok değil
olumlu olması durumunda kısa vadede sıçrama olabilir ama uzun vadede temettü politikası da devam ederse bir dünya devinin
verimli çalışan Türkiye şubesine ortak olmuş olacağız inşallah
Gönlüm yine de bu şirketi bugünlere getirenlerin yönetimde söz sahibi olmasına devam edilmesinden yana ama kurumsal şirketlere ortaklık da bambaşka birşey bakalım zaman gösterecek.
Bugün alanları sevmedim hiç.
Kimler almış kimler satmış acaba.
Takas var mi arkadaslar. Kimler almis kimler satmis. Alistan satis mi yapioyorlar.
Takas rica etsem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6b90829dd1.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardesim bi kusur mu isledik. Yazin biraz sitemli.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1291eb5693.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıkıntılı değerleri gördü...
SAtısın gerceklesmesıyle cironun 1-2 sene icersınde 10 kat artacagı söyleniyor
Ya satış olmazsa... Doğru ve güvenilir bilgiye sahipseniz öyle yazın... Hisseler dedikoduyla yükselebilir beli ama gerçeklerle düşüşü çok sert olur bilginiz olsun... Kesin bilgi sahibi değilseniz kafa karıştırmayın...
Not: Ayrıca teknik olarak 15.75 altında uzun süre kalmadıkça çok da sorun görünmüyor... Flama destek rakamı bu civarlarda... Satış hikayesi daha ne kadar götürür bilemem... İyi bir rakam flama kırılımıyla güzel kâr ettirir ama satış yok haberi gelirse birkaç haftalık bir türbülans yakar sonra aşağılarda bir yerde raj.dengelenir ve yeniden yola çıkar...
Dipnot: Rakam kabaca biraz altı da olabilir... Acemiyim ayrıca, profesyonel bir teknikci değilim... YTD...
Arkadaslar satistan satis, satistan alis mi oluyor.