3 basamaklı olmasını mı beklicez şimdi. 😁
Printable View
3 basamaklı olmasını mı beklicez şimdi. 😁
Ben 2 basamakliya raziyim...pazartesiden itibaren 4 ileri 1 geri yapmasını bekliyorum..zaten asiri dipte...onay haberiyle tavan...sonrasinda biraz aşağı geliş...bölündükten sonra tavan ve sonrasında biraz daha aşağıya...sonrasi kısmet...herkesin kağıdı onay haberini zirvede bekler bakalim bunda da aynısı olacakmı..3 ila 4 haftası var...al sat yapabilen ciddi kazanir ama riskli..ya geri gelmezse....y.t.d...
Şimdi bu bedelsiz ile alacağımız temettü de 2 katına çıkmış olmuyormu.? Çünkü elimizdeki lot sayısı 2 kat olacağı ićin.
Toplam paranın %20 si kadar verirler diye biliyorum...yani %40 olmaz...y.t.d..
Bedelsiz bitince seçimlerden sonra birde hastahane projesi haberi gelirse çok güzel olur, kanaatimce. Zaten sığ tahtada beklediğimiz seviyeye getirirler inşaallah. Ytd.
Kasada para var,
Elde arsalar var,
İstikrarda sağlanırsa ülkemde,
Keki yeriz herhalde... 😁
Şiir gibi oldu...
Aminnn...inşallah... herkes kazanır...dediklerinizin hepsi ihtimal dahilindedir...bizede sabir dusuyor...y.t.d..
Almak isteyene diyor ki; yakarım... Ytd
https://i.hizliresim.com/m2QJ1Y.png
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış oldu
Böylesi daha iyi..yavas yavaş....1 ayı var...sonrasinda da onay haberiyle tavanı var bence...y.td...
https://i.hizliresim.com/dBzgMV.png
yok öyle demiyor. ben insanlar la böyle oynarım.
siz yükselecek diye bekleyin. çok beklersiniz.
top bende düdük bende. düdük bende. ne istersem onu yaparım diyor amıca bey.
eeee. ne atarlandin ag
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz başvurusu hisseyi sağlamlaştırdı buralarda.. bir kaç güne 6 yi görme ihtimali olabilir...teknik acıdan bir sıkışma var zaten..hazırlıklar sanki yapılıyor..hacim güzel ve artı oluyor..yarin 5.30 üstüne atması muhtemel..3 ya da 4 haftaya onay haberini spek nerde karşılayacak bakalım...kismet..y.t.d...
Yalniz buralardan göstere gostere yukseltirmi bilinmez...cunku 5.30 ustu yeni yukselis kanalini acar..sert hareketlere gebe gibi...t.d..
Bu hisseye buralardan 3 hafta içinde girmek var...%15 cepte..onay haberini buralardan karşılarsa 6 yi geçer bu hızla...ama daha yukarılardan karşılaması daha kuvvetli...endekste buralarda kaldıkça...y.t.d..
borsa cıkarken düşüyorsun inerken düsüyorsun ne kadar karaktersiz bir spege sahıbız ya bedelsız başvurusu yapıldı hısse arz fıatının altında 1 yıldır sahıplerıde sahıp cıkmıyor bu tuvalet kagıdına yazıklar olsun sıze 4 aydır beklıyoruz
Herkesin umudunu yitirdiği anda çıkması muhtemel... Maliyeti çok yukarda olanlar var. Onları dökmeye çalışacaktır. Borsa sabır işi. İnşallah hep beraber kazanırız.
Kesinlikle katılıyorum...bu arada onay haberini beklemeden harekete başlayacağını umuyorum. Özellikle arkasından bölünme tarihi yakın zamanda da verilebilir...kismet..y.t.d...
kardeş sen ALLAH aşkına yazma ....cok dengesiz ve bilinçsiz yorumlar yazıyorsun...yok 3 güne gider yok haftaya gider bir ton terane anlıyacagın....bilinçsiz bilinçiz yorum yapıyorsun...gecende bir arkadas yazmış temeddü ile ilgili oda yanlış hisse temeddü tarihinden önce bölünürse hisseniz 100 se 200 olur.....20 kuruş temeddü verir ? verirde benim hissem 100 ken 200 e cıkmışssa ben ona 40 kuruş gözü ile bakarım.....ytd
Kardeş olumsuz yazalimda millet satsinmi...yazdiklarimiz zamanında gerçekleşmiş olaylar...senin yaşın kadar belki tecrübem var...tecruben olsa sende yazardın...ucuk kaçık yazmıyorum...ve buralar diptir bana göre ..inanmazsan sende yaz. Seni suçlamam..maliyet 7 ve bu yıl 8 leri bulur diyorum...ayrica tahminlerimin bir bölümü gerceklesmistir...senin varmidir gerceklesen tahminin...bu arada burda sadece haber yazılmaz...y.t.d..ayrica...
Satışı yapılan yerler gelir kaydedildiği için pay başı fiyat 5.35 e gerilemiş.
Kâr duruyor cepte...bence önemi yok...spek efendi zamana oynuyor...y.t.d...
[QUOTE=oyuncu7276;2193821]Kardeş olumsuz yazalimda millet satsinmi...yazdiklarimiz zamanında gerçekleşmiş olaylar...senin yaşın kadar belki tecrübem var...tecruben olsa sende yazardın...ucuk kaçık yazmıyorum...ve buralar diptir bana göre ..inanmazsan sende yaz. Seni suçlamam..maliyet 7 ve bu yıl 8 leri bulur diyorum...ayrica tahminlerimin bir bölümü gerceklesmistir...senin varmidir gerceklesen tahminin...bu arada burda sadece haber yazılmaz...y.t.d..ayrica.. EVET BENİM YAŞIM KADAR SENİN TECRÜBEN VARDIR.......HATA YAPTIK KUSURA BAKMA.....
KAP: MSGYO [ ] MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/685004
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...63888f83326b33
https://i.hizliresim.com/PD3YOQ.png
31.03.2018 NAD değeri 5.35 tl
TSKB nin halka açılrken uyguladığı %38 iskontoyu yaparsak?
YTD
Mübarek gunde birbirinizin kalbini kirdigina değmez.tahtayi yoneten nasil bir seref yoksunu ise acımasız.12 leri görmüş senedin geldigi noktaya bak.12 lerden uzaylilar almadi bu hisseyi yine bizim gibi ky aldi.takip etmeyin daha zevkli oluyor en azindan mubarek günde küfür etmiyorsunuz.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BAK MALİYETİM 7 YAZMIŞSSIN HİSSE 5 LERE GELDİ ....3 LERE GELMEYECEGİNİN GARANTİSİ VAR MI? SEN 7 DEN ALIRKEN 5 LERE DÜŞECEGİNİ BİLSEN BULAŞMAZDIN..MADEM BENİM YAŞIM KADAR BORSA TECRÜBEN VAR...ÖYLE YOK 7 GÜNE 2 AYA 3 AYA KAHVE FALI BAKAR GİBİ HEDEF VERME...MADEM BU İŞİ COK İYİ BİLİYORSUN PAYLAŞ GRAFİGİNİ GÖRELİM .....GRAFİKSEL KONUŞ ..BOŞ KONUŞMA YTD:rtfm:
Teknik olmasa bu kadarda yazmam...5.80 leri tahmin ettim..ama yine çıkar diye önemsemedim...kaldiki 6.80 leri gordu ve satmadım..zamanim var..bu kar ve beklentiyle yakında bedelsizde gelirse daha sağlam olacaktır...bu kadar düşmesi takdir edersiniz erken secimle gelen kaos...dolarin asiri artması ve bozulan algılar..ama dolar bu hisseye olumlu etki yapar bence..gyo zengini...dairekeri dolarla satıyor ayrıca...bolca nakit var...ve proje baslarsa .....vade 3 ay..tahmin sadece...y.t.d...
Yukarıdaki raporda şirketin 30 milyon kredi kullanıldığı belgelenmiş ama burada yazanlar ısrarla nakit var diyor?
Kasada 6.935 milyon tl. nakit var bunuda temettü olarak dağıtacak.
Ayrıca 17.942 milyon tl ticari alacağı var.
Bu arkadaşlar ya hiç bilançodan anlamıyorlar veya kasıtlı yanlış bilgi paylaşıyorlar..!!
YTD
Sayın iki gözüm 150 milyon kar varmi onu söyle...30 u borca gitse...geriye kalanın 40 milyonu temettü..sonra kaç kalıyor..ayrica 80 milyon stokta..yanlisim varsa düzeltin..arsalari saymiyorum bile...araliktada %20 temettüsu var...hangisini yanlış biliyorum söyleyin..bizde yanlış yazmayalım madem...burda pek çok arkadaş böyle biliyor çünkü...kimseyi kandirmak asla olamaz çok şükür...y.t.d
Temettu yanlis bilgi...dogrusu bedelsiz olacak...
Verdiğiniz resimde proje değeri 158 milyon yazıyor...bunlar nakte dönüşmedimi...ya da satılıncamı kasada para olacak yani...2017 karı neden 150 milyon yazıyor peki...
Satılmayan ve kiralanacak kısımlar bu rakamların içinde.(158 MİLYON)
Bu kar şirketin ilk kurulduğu tarihten günümüze kadar oluşan ve içinde tüm değer artış ve arsa rakamları da bulunan karlardan oluşuyor.(Tüm toplam değeri 208 MİLYON)
Şirket şuan satış ve kira gelirlerinden yeteri kadar nakit ve kar üretemiyor.(şirket mart bilançosunda zarar açıkladı)
Zaten bu ortamda kredi ile yatırım yapmak gayrimenkulde pek akıl karı değil doğrusunu yapıyor.(bence)
YTD
Anlaşıldı....bilgi icin tsk...simdi taşlar yerine oturdu...secimden sonra ortam iyileşirse yatırımlar oluşacak artık...simdi bedelsiz bekleyecez...kismet...y.t.d...
Sn oyuncu nick inizden borsada tecrübeli olduğunuzu anlayabiliyorum hakkınızda hayırlısı olsun.
Size acizane tavsiyem aracı kurumunuzdan yatırım danışmanınızla istişarede bulunun sektör iskonto oranları hakkında bilgi edinin.
Ayrıca ortağı olduğunuz şirketin AVM sine arada kahve içmeye ziyarete gidin doluluk oranlarına göz atın.
YTD
Aracı kurum iş bankası..ama kendim alıp satıyorum...yonlendiren kimse yok ekstradan...ben ankarada şirket izmirde.gitmem zor yani...
Ben sırf Arkas holding arkasında diye aldım bunu. Yatırımcının arkasına geçmez herhalde. 😧
Şu endeks bir durulmadi...dolar artışı ülkemizi olumsuz etkilemeye devam ediyor...buralarda durabilirse yine iyi bence...yukselirsede süper ama simdilik beklemede...cunku piyasa gerçekten bana göre zor durumda...cikan yokmu elbet var ...su secim hayırlısıyla bitse de önümüze baksak...y.t.d..