Satıs Haberi nereden doğrulabilir?
Kıymetli Ortaklarım merhabalar. Satış Haberi nerede? Şayet 177.00.000 Avro doğru ise, bu hissenin en az 60.00 TL'ye uçması gerekir.
Printable View
KAP Mesajını buldum...
Ağam haber saat sabah 8-9 gibi geldi. tevatür değil gerçek haber ama bugün hiç tepki vermedi hatta eksi yüzde 5 e bir ara düştü. nasıl bir hesap ki 60 tl oluyor.
Sermayenin tam yirmi bir katı (21 kat) bir satış hasılatından söz ediyoruz. Böylesi bir durum popüler kağıtların başına gelse, kağıt art arda kaç tavan yapardı varın siz tahmin edin (hayal etmenize gerek yok, yalnızca tahmin yeterli olur).
Pek tabii bu söylemim kesinlikle al, sat ya da tut tavsiyesi değildir. Benim öznel görüşlerimdir.
Bilginize sunuyor, hayırlı bir Cuma ve mutlu bir hafta sonu dileklerimi gönderiyorum. Saygı, sevgi ve selamlarımla....
Pardon öncelikle haber yok bölümünden kastım şu ; haber sabah kap a düştü fakat hiç bir emlak haber sitesi bu yüksek gelirli satışı haber sitelerinde paylaşmadılar bu benim çok garibime gitti. Geçmişte satış için görüşmelerimiz devam ediyor haberleri kap a düştüğünde, haber sitelerinde bu bilgi paylaşılırdı.
Değerleme konusunda da 1 milyar 118 milyonun %72 si alınır sonra 52 milyona hisse adedine bölünür . Çıkan sonuç kaba taslak hisse başına düşen temettüyü gösterir bu temettü hesabı sadece . Yanlışım varsa düzeltiniz ben oswe nin %72 si şirkete ait biliyorum Ve Şirketin hisse tam sayısınıda 52 milyon olarak biliyorum.
1-mevcut fiyatlarla oswe nin değeri 354 mil.euro 2- servete düşen değer %72 üzerinden 255 mil Euro 3- 255 mil Euro değerinden 45 mil Euro maliyet değerini düşersek net şekilde 210 mil.euro değer kalır. 4-şirketin yarısı satıldığına göre 105mil. değer kalır. bu değer üzerinden satış vergisini düşersek geri kalan net bizimdir. artı mevcut mevcut kiralanabilir alanlar ve 35 bin m2 yer
%20 gibi bir vergi verilse 85 mil Euro para kalır 85 mil Euro *6.56 dersek 557 mil tl yani 10 .7 tl temettü dağıtılabilir
Eline sağlık By Ben, hesap netleşmiş oldu.
satış fiili olarak tamamlanıp para kasaya girmediği için net şekilde satıldı olarak kabul görmediği için emlak sitelerinde satıldı diye yorumlar yapılamamaktadır:):)
Olabilir , mantıklı bir yorum :ok::ok: Bekleyeceğiz artık
hesapta küçük bir düzeltme yapayım.şirketin yarısı satıldığı için satış tutarı içinde maliyet hesabı yaparken 45 mil euronun yarısını dikkate almak gerekir
sonuç itibariyle iyi bir yatırım yapmışlar.
Bu baskının tek nedeni var o da çağrı fiyatı?Bakalım spk satış fiyatını baz alırsa ne yapacaklar?
Yapılan işlem aktif büyüklüğün %50 den fazla olup önemli nitelikte işlem çünkü.
https://resmim.net/f/07QdlO.jpg
aylık takas
Eline sağlık sayın cefaks. Sayın ortaklar, bu çağrı işinden anlayan arkadaşlar açıklamada bulunabilir mi? Teşekkürler.
Birde takaslarda bilmem dikkat ettinizmi bizim ve vakıf dışı toplamı dolaşımdaki paya tekabül ediyo.Yani bu bizim menkul son mallarını mı verdi acaba?çünkü fiili dolaşımdaki pay ile bizim satışından sonra piyadadaki lotlar üç aşağı 5 yukarı aynı.O halde artık bizimde fiili dolaşımda lot kalmadı diyebiliriz.İnşallah bundan sonra takoz koyamaz?
Ne çağrısı arkadaş .çağrılık bir durum yok,
Çağrı yok',,,,,,,,,
Peki sayın by ben bu bizimdeki kalan lotlar fiili dolaşıma dahilmi?Bilginiz varmı?
Bizim fiili dolaşımda değil pardon malı
Fiili dolaşım 4:2 mil onun dışındaki vakıf ve bizim patron malı bir miktar başka yatırımcıların malı da bu kurumlarda mevcut, genel anlamda dışarda mal sınırlı, oswenin satışından gelen net para yaklaşık olarak 550 mil TL hissebaşı 10 7 TL ,vergiler ve alış maliyetin yarısı düşülmüş hali ile kasasında 550 mil olan bu hisseyi hareketli günler beklemektedir diye düşünüyorum ytd
Ya bunlar nasıl insanlar resmen kasıtlı bilerek yapıyorlar herhalde.Geçici gelir beyannemesi gönderiyorlar ekinde dosya koymamışlar kapta?Ne için yapıyosunuz bunca düzenbazlığı ki?
Bence de bilanço ekte yok bu nasıl iş
Mevcut durumda saçma sapan işlemler. 13 ten 10 k alıp 500 lotla 76 ya gelip70 den satan garanti. Bilanço belirsizliği. Birleşme haberi hala gelmedi. Temettü açıkla. Yeni atanan değerleme şirketinin raporları???? Ytd
2k satışla - 3 bravo
Dün 13 ten aldığını hepsini verdi garanti umarım bir daha yaklaşamaz buna ytd
hissebaşı 11 tl civarı net nakit girişi olacak ve borcu sıfırlandıktan sonra 550 mil civarı bir nakit sahibi olacak olan bir şirkette bu hareketler çok anlamlı ve tedirgin edici olmamalı . sesli düşümdüm.al sat yat tut hopla zıpla yorumu içermez:)
3. Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Kurulumuzun II-23.2 sayılı “Birleşme ve Bölünme Tebliği†hükümleri çerçevesinde sermayesinin ve oy haklarının %100’üne sahip olduğu Deks Yatırım A.Ş.’yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Çok şükür birleşme başvurusu işi de tamam.
Geriye Alman makamlarının onayı ve Satış bedelinin tahsilatı var. Ardından en önemli konu 550 mil civarı kar rakamının temettü olarak mı yoksa bedelsiz olarak mı dağıtılacağı.....
Ve müjde,,,,,,,,https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/var...atildi/1687284
Vergi vermeden para Türkiye ye gelir........
Vay be ciddi bir vergi kaleminden sıyıracaklar o zaman