8 in altında yoktu o zamanlarda
Printable View
Oldu 8in alti sattin mi stopladin mi ? Yok ? hala ayni hikaye ile gelmeyin... bi bitmedi ! Hatalar sizin benim degil. Ben kendimden sorumluyum siz kendinizden. Hala anlamadiniz ki sunu herkes tek...
Stop dedik. Yok. E ? Ne ?
Arkadaslar 5 yıldır bu hissede bekliyom.7.5 civarı maliyet.ben herkese derimki bu hisseyi cok dikkat edin.her an insanin eline verirler benim gibi anlamazsiniz bile.o oyle diyo bu boyle diyo uccak kaccak laflarını hic itibar etmeyin.bi aralar burada go go nugyoyucular vardi.adı lazım degil süslü gibi vitamin gibi bunlar eminim yine buralardadır artik hangi isimle bilmem.bu hissenin ne patronuna nede genel müdürünün dediklerini hic kale almayın nede bu forumda yazan kisilerin dedigine karını bulan kacsin benden sölemesi.
Borsada şunu anladım sabır acıdır meyvesi tatlıdır sabırla bekledik maliyet düşürdük tavana selam olsun
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzel bir gun. Tahta orda. Isinize bakin.
Hadi bakalim Galip. Yasa sen :)
Valla ciddiyim harikasin sen.
Galip galip gaaaalip !
Ben mutluyum.
Kimse bozamaz simdi dingil dingil konusup ahahahahaha 😆
Hadi yeter
Metro ne kadar aldı acaba görebilen var mı
Düşüşün olsun bakalım düşersen satan bulacakmısın burdayım
Jorç horoz siz süslü rumuzlu kişi misiniz
Nugyonun 11 hareketinde iyi kazanmıştık sayenizde teşekkürler
Eyvallah 😀👍
Basimiz dondu neler oluyor biri aciklarsa seviniriz.
Benim 7 yıla yaklaştı satmadım hocam, ben satmadım o düştü derken iş inada bindi kaldı öyle, diyeceğim şudur ki bu kağıdı bana tuvalet kağıdı diye bedava verseler tekrar alıp kullanmam, o iş için bile o kadar söyleyeyim
İster kazandırsın isterse 10 tavan yapsın 7 yılın acı tecrübesi budur benim nazarımda
1.8m 4,6 dan metro almış ama gedikten 1,2m 4,77 açıktan satmış gibi görünüyor. Zira gedikte o kadar mal yok. Almanların 4,7 den sattığı 700 k malı düşükten yerine koymak için metroyu kullanmış olamaz sanırım citi. Elde kalanları kime ve kaça satacaksın acaba galip efendi. Satıştaki garan 400k ya anlam veremedim. Yarın belli edecektir eminim rengini. Bize farkmaz. 11 den önce satmayacağııımmnmm.
Karanlık odada 150.000 lot işlem oldu dostlar. Alan satanları görebilen oldu mu? Asıl mal sahiplerinin işlemleri de bir garip. Yine başladığı yere dönüp gelebilecek mi bakalım?
Alan-satan paylasabilcek biri varsa ne mutlu.
Ek 12397Arkadaşlar öğleden sonra takip edemedim.Sabahtan uyarmıştım bişeyler yazmıştım ama ne yazık ki kaçtı tren
galip metrodan aldıklarını gedikten açığa satmış. şeker, ziraat, garanti de çok çok büyük ihtimalle kendisi.
Arkadaşlar benim bu hissede kagidim yok. Ama yerli tank ihalesi icin takip ediyorum. Galip derinden bir tiyo almış olabikir mi?
Adam hem alırken hem satarken kazanıyor iki yöne de kesiyor aldıklarını da Gediğe virmanlar ama bu demek degilki yarın gitmeyecek YTD
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi de yani bu hisse sadece galip sayesinde mi yukseldi bugun. Sabahki haberden kimsenin haberi yok mu? Katara satilmak uzere zirhli araclar konusunda sozlesme imzalanmis. Kapa da yarin verirler belki. Bunun hic mi etkisi olmadi..
Rsi olmuş 71????
Ejder satışı bizi etkilemez????
Garan şeker ve ziraatın sattıkları düşük maliyetli????
Pagyonun dolar haberi gibi birşey yoksa bu yükseliş suni????
Bedelsiz 200.000.000 sermaye artışı da mümkün değil????
Zaten 11 den önce satmayacağız değil mi????
Herkes uçacak kaçacak diyor ama birde şşrketin somut gerçeklikleri üzerinden değerkendlrneli herseyi.
Şirket hlsse defter değeri 2.60 özsermayesi 213 milyon
Ama hlsse işlem flyatı 4.60, şşrket piyasa değeri 400 milyon olmuş.
Aslında stoktaki varlıkların güncel değeri veya satış karından oluşacak artı değer bu piyasa oluşan değerini karşılar. Ama daha fazlası edermi şüpheli.
Bununla blrlşkte finans durumu oldukça olumsuz görünüyor. Mevcut koşullarda kusa ve orta dönemli satış ve klra gelirlerine karşı 1.5 milyar borcu çok yüksek, taşınmadı zor. .borcun önemli bölümü dovlz bazlı olması ve dovlz %10 veya 20 çıkınca cari açık ne olur?
Bu borçları eksiltmek için stokkarda kaç tane ünite kalmış? bunkarın oluşturacağı nakit akışıyla borçların kaçta kaçını eritilebilinir? Gayrimenkul sektörü ne durumda, ünite satışlarında kısırlık var mı?
Herneyse, malı yapı pek parlak değil şimdilik Ama herşey spek marifetlerine bakar. Tabi bir spek, bu mali ve özsermaye yapısındaki hlsseleri daha yukarı fiyatlara kime satabillr o da ayrı konu.
Bazılarının sürekli üflediği hedef fiyatlardan bu malı ve özsermaye yapısındaki bir hisseyi kurumsal yatırımcıkar, fonlar veya nitelikli yatırımcılar, bilinçli yatırımcılar alır mı?
Tabi somut gerçeklikler üzerinden konuşmak sorgulamak bazı üfürükçülerin işine gelmediğini gözlemliyoruz hep::) çünkü onların grafikleri var teknik bilgilerii var :)
Veriyorlar coşkuyu grafikler bozuldu bılmem anlatabildimmi
Ne bu yahu 5.14 anında 4.98 düştü ne kadar verdiler gören varmi
patron sen ne hareketler yapiyon öyle, rodeo atı misali.kalp dayanmaz valla.en iyisi kıpırdamadan izlemek bi süre...
aşçı uşağa, uşak bahçıvana.. sonra hepsi ... :)
Metro temize çıktı mı acaba? Pasta nasıl?
NUROL makina ile bişeyler mi düşünüyolar acaba? geçen gün Katar dan sipariş almışlardı
4 liradan 5 olmuş, %20 yield vermiş,
adam kalkmış finans dersi veriyor ?..
ben, parayı cebe koymuşum cebe... :oleyo:
teknik trade yapanın yolunu gösterir,
para kazandırır,
adam yarım yamalak mali tablo okuyor uyuyoruz.
:)
okuduğunu anlamıyor ben bilirim hırsından,
ben trade yapıyorum diyorum, trade yapın diyorum,
hedef üflüyo bunlar diyo.
?
..
allah akıl fikir versin insanla sorunu olana,
borsa insanla uğraşma yeri değil, para kazanma yeridir.
Bunu öğrenmek yıllar alır, sen de belki öğreneceksin...
Dostlardan malını komple veren var mı acaba? Trade hariç.
maalesef bı kagıdın düşüşüde ne kadar saçma sapan bir düşüş ise çıkışıda aynı, o yüzden uzun vadede sadece zaman ve para kaybettirir kısa vadede ise tepkiye oynanır. bı kagııta nacizane fikrim bu ve başaralıda oldum bu fikirlerimde 10 gunde ıyı bıraktı darısı hepinizin başına dostlar
Pasta paylaşımı mümkün mü?
5 ten maliyetlenip pasta atanlarda 2,5 milyon metro alışı görünüyormuş. Son durumu gören var mı?
Geçen seferki metro hareketine bakın birebir aynısı.