Trade yapmıyorsak tahta sahibine saygımızdandır🍖. Yanlış anlaşılmasın:)
Printable View
Son söz 2020 ben gene buradayım:)!
Çeksin bakalım yiyosa cuma 50 bin lot alıcıyım. Almayan top olsun :)
Ben burada batacam ... batmak istiyorum... hep kazanmak olmaz azçık da batalım:)))
Çarşambali yavrum benim servetim seni döver :) sidik yarıştırma benle:)
6 ay galibe sövüp bir hafta sonra oven Faruk55 evet vatandaş göründüğün gibi cahil insanlar nasıl kendini ele veriyor sana buradan kaç lotluk adamsin diye soran oldumu geldin yazdin kurumunu yaz dedik lafi uzatma yemedi g..... Hadi Faruk cakil taşı vereyim sana 50 bin onlari say onlarla oyna
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çeşitli portföyüm var ... vangd 2018 favori kağıdım... iki tane daha var o da bende kalsın... burada tekkeyi bekleyen çorbayı içer... diğerleri bende kalsın ... artık yazmayacam burada ... bu hareketler reklam kokuyo malnıza sahip çıkın 1 yıl bekleyin.. tabi sabrınız varsa .. yoksa çok üzecek sizi :)
Ben sana adamlık öğretim ac aslan tahtasini ilk kurumda kim var bak madein carsambi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]hadi Faruk um cakil tasina çakıl
bizde nasıl zarardan çıkalım hesap yapıyoruz sizde maşallah bir birinize girdiniz kavga kimseye kar getirmez arkadaşlar :(
Ama bu tahta sahibi de gerçek ağadır... galip değil ... o kendini biliyo ...o na boynumuz kıldan ince:)
Şu yaptığın ettiğin hiç hoş degil bende sana uydum laf ettim burada burnundan soluyan çok kişi var 4 .03 den eline vermişken tekrar almak gafletine gark olan bende dahil ...ben tahta yapamıyorum adamin elinden malını aldim şimdi kıvranıyor ama eninde sonunda malini almak için kivrana kivrana cekecek gideceği yere gidecek ..hee bizde senin gibi lafı ortaya atip sonra giviran Çarşamba li degilik işte aslan işte halk taki carsambali
Mepet de dana gibi tobo var mepet mepet van mepetten sonra harekete geçecek mutemelende cok sonra (kesinlikle ytd deguldur biline)
O zaman mokoko ;)
Sadece :) burası çerezlik;) 2018 çimento :)
Çimento bu kıyak burayı takip edenlere özel :) çarşambali hariç :)
En kral hisse VANGD hissesi endeks firlasa da cakilsa da istikrar abidesi delikanli gibi eksiye yürüyor aheste aheste
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cimento hangi mümkünmü...
galip bu tahtayı stres çarkı gibi çevirmeye and içmiş, uykularınız kaçmasın..
operasyon 4.03'te sona erdi, uyanmayan?
aslında vatandaşı " 3 milyon lota kadar geri alımı" haberiyle tavladılar bu tahtada..
bilin ki galip hep dediğinin tersini yapmıştır.
geçen sene avgyo'da "mal satışı yapabiliriz" haberinin ardından 2.20- 5 küsür hareketi yapmıştı..
Bu ne demek şimdi galip patron değilmi yatırımcılarını mı kandırdı diyosun... bir nevi dolandırdı milletimi demek istiyorsun.. patron dolandırıcımı vahh vahhh .... galip duymasın dolandırıcı dediğini .... bak ben 2 altında yapışacam ... bi güzellik yapsın da gelsin 2 altına :)
Borsada sabrın ne olduğunu bana öğrettiğin için teşekkür ler galip... teşekkürler vangd ve speği ... taktir ediyorum sizleri... :)
Milli iş adamı ne o tüm hisselerden çıkıyor gibisin. Sıvışma vakti mi geldi.
sirkete, sahibine ve onun geri alim haberine guvenen KY suçu ne..bu adalet mi..?
ne oldu da 4.030 dan beri on gundur dusuyor..
fabrikada yangin mi cikti, haciz mi geldi..iflas mi ettiler.. ne oldu ne..? yuzde 40 duser mi bir hisse..halka acik sirketten halka aciklama yok..
yazik!
ytd.
Bu kağıtin şu anki yıllık getirisi %5 ama %300 olmuş gibi hareket cekiyor:) derdi ne acaba
Geçen seneki fiyatına yaklaştı çok istikrarlı bir kagit
Ula Faruk mepet dediydim değerlendirdin mi korkma komisyon almıyorum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23](ula kesinlikle ytd deguldur biline)
bu tahtada elindeki parayla kendine sıkıntı yaratanlar var yazık...
bak imkb 30 kağıtlarına ne güzel prim bırakıyor.. derin tahtalar milyonluk al-sat yap rahatça
bol kazançlar dilerim yine de...
Yanluz cuma sözüm var kaç olursa olsun 50 bin alacam vangd ... yaz bunu reis :)
Bu saaten sonra ya herro ya merro sırf inat olsun .... kimse kaybetmesin ... ben kaybedeyim:) 2 altı bende 1.9 altı bende 1.8 altı bende alıcıyım vangd holdinğ olana kadar devam:) bu sene olmazsa seneye ... olmazsa sonraki seneye ... para çok batırın beniiiiii:))))
Tahta kapanıyo iflas ediyo gine varım :) pisikopatım uleeennnnn :)